Skip to main content

Protestul lui Moise Guran în cazul Piţurcă. Prezintă ştirile sportive

 

Moise-Guran-1Moise Guran, realizatorul emisiunii România în Direct de la Europa FM, a ales o formă inedită de protest faţă de lipsa unei măsuri în cazul selecţionerului Naţionalei. El va prezenta, timp de o săptămână, ştirile din Sport de la jurnalul orei 13.

Publicitate

Convins că Victor Piţurcă va pleca de la Naţională dacă va fi condamnat, Moise Guran a pierdut pariul pe care l-a făcut cu redactorul şef al departamentului Sport de la Europa FM.

Discuţiile contradictorii pe care cei doi le-au avut în legătură cu reacţia lui Victor Piţurcă în cazul în care ar fi fost condamnat în Dosarul Valiza, s-au încheiat cu un pariu.

Pe de-o parte, Moise Guran a susţinut cu tărie că dacă Victor Piţurcă va primi o condamnare definitivă, dar cu suspendare, în “Dosarul Valiza”, acesta se va retrage de la Echipa Naţională sau va fi demis.

“O persoană condamnată definitiv nu poate reprezenta culorile naţionale. În plus, o condamnare penală creează obligaţia morală şi juridică a Federaţiei Române de Fotbal de reziliere a contractului selecţionerului, indiferent de clauzele acestuia” îşi motivează Moise convingerea.

De cealaltă parte, redactorul şef al departamentului Sport, Luca Pastia, cel cu care Moise a făcut pariul, spune că a fost sigur de la bun început că el îl va câştiga.

“M-a apucat râsul când am auzit ce scenarii SF are Moise, el a uitat în ce ţară trăieşte!”

Pariul a fost cel care a pus capăt discuţiei şi a fost propus chiar de Moise Guran:

”Gata! Uite cum facem, dacă nu-l dau afară şi nu-şi dă demisia, eu prezint ştirile din Sport o săptămână! Am crezut că un condamnat nu poate conduce Echipa Naţională, acum sunt eu condamnat să prezint ştirile din Sport. O să vin mai devreme la radio, pe lângă emisiune, voi avea de pregătit şi ştirile. Nici nu am experienţă la capitolul ăsta, dar cred că o să fac faţă cu bine...O să am doar 10 minute la dispoziţie, după jurnalul de la ora 13, să-mi trag sufletul şi să încep, apoi, România în Direct. Am fost un naiv, acum trebuie să plătesc!” concluzionează Moise.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    Cine vorbeste ! :)) Tu mircica ? Ai si tupeul sa deschizi gura ?:))
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Naiv e putin zis, acum 3 ani a pierdut economiile familiei jucand pe bursa !
  • Piti Piti
    Bravo, Moise Guran! Dar trezeste-te, domnul meu, traim intr-o tara in care hotia si lipsa coloanei vertebrale sunt la putere. Suntem un popor de sepii!
    Daca iti este greu, vin eu si prezint stirile din sport. Serios!
  • Fratele Jder Fratele Jder
    Daca primul ministru a ramas in functie dupa un plagiat clar de tip copy&paste, ar fi fost culmea ca antrenorul nationalei sa-si dea demisia (sau sa fie demis) pentru o banala favorizare a infractorului.
  • mircea badea mircea badea
    Moise guran de un penibil total, ca de obicei
  • Lola Lola
    Draga moise bine ai venit in România, lui becali, piturca, Dragomir, voiculescu, Antonescu, etc lista este f lu ga.
  • Spaganini Mitulescu Spaganini Mitulescu
    Carmen Maria Andronache: ai trecut deja pe la casieria radioului sau astepti sa mai scada cursul EUR/RON?
  • OBSERVATOR MEDIA@TVR OBSERVATOR MEDIA@TVR
    Iarba rea nu piere domnule Guran.Cred ca acest individ poate fi condamnat si pentru lipsa de interes in activitatea lui legata de tara asta si de reprezentantii ei(fotbalistii,in speta).Barbutul la colturi si in vestiare,este si el o parte de antrenament care duce la performantele lui ca antrenor.Magariile legate de activitatile lui civile nu cred ca mai intereseaza pe cineva,cati copii si cu cate muieri cinstite ii are.
  • alex alex
    Un om cu capul pe umeri Lucas Pastia.Stie in ce tara traieste.Adica cum sa plece Piturca de la nationala pentru o condamnare cu suspendare?Domnul Guran a fost prea naiv.

Trimite un comentariu

sus