Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Aparatul Torser, o escrocherie de proporţii

 

Capturaţi ecranul complet 20.06.2013 111828.bmp

Evenimentul zilei deschide ediţia de astăzi cu o anchetă despre un „aparat minune” ce s-a dovedit o escrocherie de proporţii. Tabloidele continuă să scrie despre cazul Alexandrei Stan, iar Gazeta Sporturilor face o predicţie pentru fotbalul românesc: cod roşu de furtună.

Paginademedia.ro prezintă în continuare subiectele de copertă ale principalelor ziare:

  • Evenimentul zilei scrie despre o escrocherie cu un disc cu nisip vândut drept un dispozitiv care apără clienţii de radiaţii, de atacuri energetice şi îi vinde de orice boală: Aparatul Torser, o escrocherie de proporţii: 8.000 de români păcăliţi că scapă de boli. Produsul, care a apărut în zeci de reclame în tabloide, seste promovat pe seama mai multor vedete: Oreste, Nelu Ploieşteanu, Andra, Irinel Columbeanu şi Steven Segal.
  • România liberă scrie despre Războiul celor doi consăteni pe CFR Marfă. În loc de ofertele „investitorilor strategici” anunţaţi, a sosit una singură, de la un afacerist autohton controversat, mai spune publicaţia.
  • Adevărul se gândeşte la vacanţă. Ziarul pune pe prima pagină un articol despre intenţia românilor de a pleca în concediu, potrivit Barometrului de opinie publică. Concluzia: Doar un român din trei pleacă în vacanţă 
  • Gazeta Sporturilor anunţă Cod roşu de furtună în fotbalul românesc. Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir par încolţiţi. Niciodată nu au avut atâtea probleme cu justiţia. Gazeta reface tabloul complet al dosarelor în care sunt cercetaţi Naşu şi Mitică.
  • ProSport a mers pe urmele lui Raul Rusescu la Sevillia. Raul, estas bien?, întreabă publicaţia. În subtitlu vine şi explicaţia pentru această întrebare: Rusescu a părut stingher ieri la prezentarea oficială, ţinută într-o fabrică de bere.
  • Click! şi Libertatea rămân tot la Alexandra Stan. „A stat cu Alexandra doar ca să-i ia banii”, titrează Libertatea. Declaraţia îi aparţine unui unchi al fostei soţii a lui Marcel Prodan, impresarul bătăuş. Click! face un bilanţ al pierderilor Alexandrei Stan din cauza faptului că este spitalizată şi a fost nevoită să amâne mai multe concerte. Suma: 80.000 de euro.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costel costel
    daca in rusia si moldova costa intre 7 si 28 $ de ce la noi costa 902 Ron? 240 Euro este enorm pentru un bolnav .mai bine iau trei magneti de difuzoare montati unul invers fata de celalalt si gata torserul .Bafta !
  • Maria Magdalena Maria Magdalena
    Draga Maria, Traian, si restul...
    De ce oamenii nu au curaj... buna intrebare...
    Oamenii au frici, toti!
    Au fost pacaliti cu sutele... nu recunosc (frica de a nu da rau), nu depun plangeri (frica de a nu fi urmariti, pentru ca de aparat nu-i apara nimeni), sunt prea mic pentru asta (pe asta se bazeaza si escrocii, oamenii nu au incredere ca pot schimba ceva).
    Dar iata ca nu sunt toti fricosi si fara incredere in sine... bravo Cristian Culitza!!!
    Si de curand am citit intr-o carte "Curs de Miracole" ca pentru a aduce Adevarul pe aceasta planeta nu e nevoie de armate de oameni... ci doar de o singura persoana!
    Multumesc Cristian C. s-ar putea ca tu sa fi alesul...
  • Sandu Sandu
    culita cristian mai pune mana pe o carte de fizica si poate vei deslusi ceva din tainele nucleului quasi-fractalic
  • Sandu Sandu
    cristian culita termina cu intoxicarile in mass media cu privire la asa-zisele dosare care nu exista si mai bine spune tuturor cum ai vandut tu torsere la Constanta promovandu-le asiduu pana acum ceva vreme si pentru ca ai fost dat afara ai ajuns sa "arunci cu noroi" deoarece acum vinzi un alt produs iar torserul iti sta in cale!
  • Aurel Draghici Aurel Draghici
    Ancheta asta este numai in capul tau Culita si sunt convins ca tu ai mare nevoie de ajutor de specialitate. Incearca sa te duci la Biserica poate te mai linistesti putin.
  • Traian Traian
    Ziarul Evenimentul zilei nu a avut ce se publice si s-a gandit ca o asemenea barfa poate sa semene bine cu o stire scandaloasa, ca romanul inghite orice carnat, dar Andra tot e cu discul ala in mana si, probabil nu gaseste cateva ore ca sa ajunga la judecata.
    Ori Evenimentul zilei a avut vreo-un interes in tot balamucul ala?
  • Traian Traian
    Dar acum vreau sa va intreb si eu, de ce acest Culita care facea reclama la torser atatia ani si striga in gura mare ca torserul este cel mai tare dispozitiv din lume, este cel mai puternic si cel mai bun, cu efecte unice testate si masurate de el personal, de ce acum s-a intors impotriva si spune cu totul altceva?

    De ce a uitat de noi, de cei care am cumparat Torserele chiar de la el, de ce a inceput sa scrie toate aceste minciuni, cu ce drept, ce motive are? Parca si acum il vad pe faleza din Mamaia, tuns la chelie in tricoul transpirat si cu torserul in mana, facandu-i mare reclama la standul lui plin de banere publicitare. Facea si acele teste cu aparatul de aure « inainte si dupa torser » si arata clientilor sai cat de mult se mareste si se echilibreaza energia din corp dupa ce stai cu torserul in mana.

    Atunci Cristian Culita arata foarte convingator…, chiar m-a convins sa cumpar cele 4 torsere, iar acum, asa brusc s-a intors impotriva. Cand il vindea si castiga banutii, torserul era foarte bun si cu efecte benefice, miraculoase, testate chiar de el, iar acum nu e, neaga totul. Are tupeu sa-mi zica ca toti anii astia nu a facut reclama la torser, ci era sub acoperire, decat studia si urmarea ca sa demascheze. Ascultati-ma doamna, eu sunt un om normal, am memoria buna si va spun clar: am cumparat aceste torsere chiar de la el personal, de la standul lui de pe faleza, i-am dat banii in mana, in euro, dar acum acest Culita zice ca nici nu ma cunoaste, ca de fapt nu era el, ca am cumparat de la un alt baiat. A inceput sa-mi zica ca totul e o inselatorie, o conspiratie profunda, ca sunt mii de oameni pacaliti cu plangeri depuse la politie.

    Ce trebuie sa credem despre Cristian Culita noi, cei care am cumparat torserele chiar de la el? La un moment dat vroiam sa sun la firma sa vad care este treaba, de ce vorbeste de unul singur de rau despre Torser si incearca sa-l denigreze, daca chiar este asa, unde sunt ceilalti mii de oameni pacalit? De ce nu scriu si altii, nu reclama, de ce nimeni nu a depus plangeri?
  • Cristian Culita Cristian Culita
    Atentie: Ludmila Jalo si Victor Jalo proprietarii Torser posteaza comentarii ca cel de mai sus si se semneaza cu nume false pentru a dezinforma. Cautati pe google pentru detalii despre actiunile Politiei Romane incepute de cateva luni impotriva TORSER si proprietarilor lui care au falsificat si site-urile cu alte produse pentru a ma santaja personal sa renunt la demascarea TORSER, de altfel experti in falsuri .. si actiuni de terorism in Romania ... toate inregistrarile cu camera ascunsa vor fi publice dupa terminarea anchetei sau depinde...
  • Maria Maria
    Nu cred ca se va" sesiza "nimeni in privinta dispozitivului,in conditiile in care sunt mii de oameni,care ca si mine au Torser si vad cum li s-a schimbat viata.
    Acei oameni, nu isi pot lasa numarul de telefon este de inteles si motivul :care om este dispus sa fie deranjat de sute de apeluri la care sa dea detalii si sa raspunda la intrebari unor oameni pe care nu-i cunoaste si sa se expuna astfel?Hai sa fim seriosi !Eu confirm ca am Torser si chiar face minuni, dar sincer, nu sunt dispusa sa-mi las numarul de telefon la care sa ma sune toti nebunii!Si in fond cei care au indoieli il pot incerca singuri ,iar daca nu sunt multumiti ii pot returna (cel putin asta e politica magazinului de unde l-am cumparat eu).Singura mea grija este,insa,daca peste 5 ani cand expira garantia voi mai gasi sa cumpar alt Torser.
    Mai oameni buni,zau asa,de cate ori apare ceva bun,chiar bun,ori dispare repede, ori nu afla multi de el si / sau se gasesc "diversi" indivizi care trancane si ei in necunostiinta de cauza.
    Torser,este pe piata de ani de zile;eu il am de 2 ani,altii sunt deja la al doilea dispozitiv si nici pomeneala sa fie interzis,nu exista reclamatii la OPC in privinta lui.Aceasta fiind realitatea,.despre ce si mai ale,s de ce vorbesc unii care habar nu au de Torser ?
    Doamne Dumnezeule !Rautatea si Prostia,fac casa buna impreuna!
  • Cristi Cristi
    "nucleu matriceal quasi-fractalic". Hahahah
    Cum să fie cineva atât de naiv?
  • IATAN DORIN IATAN DORIN
    Se face o reclama disperata acestui dispozitiv!!!!Se dau diverse nume a unur laudatori in FORMULA A S si ASUL VERDE....dar fara sa se dea o adresa a vreunui cumparator...un telefon..o adresa de mail in aceasta lume moderna!!!!Se scrie doar( exemplu) GHITA PRISPA( 65 DE ANI) din VASLUI!!!!!Nu se poate asa ceva!!!!CRed ca niciun bolnav nu s-ar supara daca a-si vrea sa-l sun..sa-l intreb date in plus din afara prospectului!!!!Dl general E. STRAINU...aici m-a dezamagit mult tare!!!!!!Cred ca este un furt si o inselatorie...ziua in amiaza mare!!!!!Am scris si la FORMULA AS...dnei POP s......NIMIC!!!!! ALO.....DNA-ul....SA SE SESIZEZE!!!!!!!
  • cristian cristian
    vladut tu fiind Jalo Victor? - expertul manipulator care comenteaza folosind nume false? Acest Grup Terorist Torser are dosar mai mare decat calculatorul tau la Inspectoratul General De Politie ...pentru santaj, amenintari cu moartea, frauda, inselatorie etc.. Scrie adevarul despre torser pe google si citeste in limba romana ...Tu probabil ai cautat pe site-urile din Coreea de Nord!
  • RAMONA RAMONA
    ....de ce nu faceti o ancheta completă şi profesională -pe bază de determinări de LABORATOR avizat şi cu produsele Ancu DINCA şi cu ASEA /apă cu sare, se zice dar, este cu HIPOCLORIT de sodiu!
  • ion ion
    Pai la 240 euro bucata oare cati le-o luat?
  • Vladut Vladut
    Si eu zic ca articolul despre torser este facut la comanda. Am dat un search sa vad cati oameni au fost inselati si nu am gasit pe niciunul. Minunea asta se promoveaza de aproape un an si nimeni nu a reclamat nimic rau despre torser...

Trimite un comentariu

sus