Skip to main content

ProSport nu mai apare sâmbăta

 

coperta prosport

Ziarul ProSport renunţă, din această săptămână, la ediţia de sâmbătă. Anunţul a fost făcut pe prima pagină a ziarului de astăzi, într-un colţ.

Ce spune mesajul: „Începând din această săptămână, conţinutul ziarului ProSport va fi concentrat în 5 ediţii zilnice, de luni până vineri. Astfel, următorul număr va fi pe piaţă luni, 10 iunie. Abonamentele contractate deja pentru luna în curs vor fi prelungite automat cu o perioadă bonus de o lună.”

Potrivit celor mai recente date ale Biroului Român de Audit Transmedia (BRAT), ProSport a avut în primul trimestru al lui 2013 o medie de 11.600 de exemplare vândute pe apariţie.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    nene esti pe linga... ia si citeste http://www.sport.ro/anglia/veste-cat-astrofala-pentru-pantilimon-cei-de-la-man-city-si-au-pierdut-simbolul-anuntul-groznic-din-aceasta.html
    Fanii lui Manchester City sunt extrem de tristi dupa ce pisica lor ce a fost un adevarat simbol al echipei in ultimii 13 ani, Wimblydon, a murit...asta este o stire pe care sa o citesti pe un site serios de sport?
  • Orlando Orlando
    Wacs, relaxeaza-te si cauta alte domenii unde sa-ti incerci talentele de Mama Omidu, 2013 sigur nu va fi ultimul an cu editie tiparita la Prosport.
  • mad79 mad79
    online=ul e viitorul!
    Printul a murit!
    In plus se econimeste cherestea,si nu se mai taie copacii!
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    @mircea
    Nu spun ca la Gazeta oamenii sunt perfecti, dar acolo numarul greselilor este relativ mic, in timp ce la ProSport analfabetismul e o stare de spirit. Cat despre salarii, nu te contrazic, stiu ca s-au facut anumite reduceri si acolo.
    @paul andrei
    Stiu asta, Paule, dar asta nu inseamna neaparat ca au si un continut superior.
    @qwerty
    Ce i-a impiedicat pe cei de la ProSport sa scoata si ei niste DVD-uri? Cine i-a pus sa revina la formatul Scanteia, de nu mai poate citi nimeni ziarul in metrou?! Sunt numai cateva dintre greselile de marketing care s-au facut!!! Iar greselile costa scump de tot. Eu prevad ca 2013 e ultimul an in care va exista editie tiparita la ProSport. Gazeta nu va muri, macar un ziar de sport va exista pe piata inca zece ani de acum incolo.
  • paul andrei paul andrei
    Daca inainte sa scrieti ati vedea datele ati sesiza faptul ca site-urile prosport si sport.ro sunt inaintea gsp.
  • mircea arbon mircea arbon
    @wacs: stai tu linistit, ca de la gazeta vor multi sa plece, li s-au taiat lefurile cu 20% si in toamna se anunta alte reduceri. vorbim in decembrie. apropos, te-ai uitat pe saitul gsp? ai vazut titluri de retarzi si virgule intre subiect si predicat? asta da profesionalism :))
  • qwerty qwerty
    gazeta sporturilor mai trăieşte doar din dvd-urile cu desene animate şi cd-urile cu manele sau ce mai scot ei pe-acolo. altfel, erau morţi dinaintea concurenţei la ce salarii mari trebuie să plătească.
  • alex alex
    poate sa aduca pe cine vrea , acest asa zis ziar de sport este net inferior gsp-ului . Numai papagali au astia de la prosport in redactie , iar daca nu au subiecte cu Steaua sunt in fibrilatie :)
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    @ nelu
    Nelule, la ProSport nu s-au facut niste greseli mari, ci a fost vorba doar de incompetenta. Din 2008, de cand a luat Sarbu ziarul inapoi, numai in scadere au fost. Prima greseala, care-i apartine lui Felics Draghici, a fost inchiderea concursului DIVIZIA FANTASTICA, care aducea singur 30.000 de abonati, in perioada cand ziarul era detinut de Ringier. Iti dai seama ce inseamna 30.000 de abonati?! Au fost si alte stupizenii, cert e ca in primul an Sarbu aruncat cu banii pe fereastra. Apoi a mers numai pe reduceri, incepand din 2009 si pana astazi. Rezultatul? Oamenii sunt slabi si putini, subiectele sunt jenante, iar pe site e dezastru. Gazeta Sporturilor a facut si ea reduceri serioase, dar acolo exista inca profesionalism si respect pentru cititori. In timp ce la ProSport multi redactori sunt analfabeti. Fara nicio urma de ironie!!!!!
  • manu manu
    Am auzit ca trag de Ioanitoaia sa se intoarca pe bani multi ca sa scoata caruta din noroi.
  • Dragos Dragos
    Oare e o măsură valabilă doar pe timpul verii (când mișcarea e mai slăbuță în sport și sunt mai puține de scris) sau e definitivă? Pentru un ziar de sport e importantă ediția de sâmbătă (când merge omul la meci) și cea de luni (când s-a terminat etapa). Acum e drept că s-a cam împuțit treaba de când etapa de Liga 1 e ferfeliță din cauza televizărilor, iar Liga 2 aproape că nu mai există...
  • alex alex
    prosport ziarul cat si site-ul web este o mizerie + sport.ro , sper sa dea faliment cat mai repede
  • nelu nelu
    bai adriane, si new york times se inchide, ce prosti si americanii aia, pe ei nu ii mai lauda nimeni? intr-adevar… la prosport s-au facut niste greseli mari de-a lungul timpului, la nivel managerial cel putin…dar o stiu si ei, nu-i bai
  • nelu nelu
    bai adriane, si new york times se inchide, ce prosti si americanii aia, pe ei nu ii mai lauda nimeni? intr-adevar... la prosport s-au facut niste greseli mari de-a lungul timpului, la nivel managerial cel putin...dar o stiu si ei, nu-i bai
  • adrian adrian
    In curind ,,marele maestru,,Adrian Sarbu va inchide al 2 lea ziar dupa Gandul !!Acum nu il mai lauda nimeni ???

Trimite un comentariu

sus