Skip to main content

Şeful ştirilor TVR, Claudiu Lucaci, propus pentru postul de consul al României la New York

 

claudiu-lucaci-gandulDirectorul Ştirilor TVR, Claudiu Lucaci, a declarat astăzi pentru HotNews.ro că a primit o propunere din partea MAE pentru postul de consul al României la New York şi că aşteaptă, în prezent, detalii privind procedurile în acest sens.

Publicitate

Întrebat dacă Ministerul Afacerilor Externe i-a făcut o astfel de propunere, el a spus: "Da, am primit o propunere. Urmează ca MAE să-mi comunice detaliile privind procedura oficială". El a oferit acelaşi răspuns şi când a fost întrebat dacă va accepta această propunere.

Purtătorul de cuvânt al MAE a precizat, în această după-amiază, pentru HotNews.ro că "ieri, în şedinţa de guvern, a fost adoptată la propunerea MAE decizia de numire în funcţia de Consul General al României la New York a domnului Claudiu Lucaci. Decizia urmează să fie publicată în Monitorul Oficial. Domnul Claudiu Lucaci a mai deţinut anterior funcţia de Consul General al României la Los Angeles".

Întrebat dacă va ocupa acest post prin detaşare de la TVR, în cazul în care va fi numit în funcţie, el a precizat că detaşarea este formula curentă pentru astfel de numiri.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • El însuși El însuși
    Ce e foarte misto e ca slugarnicul asta de Lucaci citeste comentariile de aici si ia Hepatoprotect sa nu arate ca șofranu´...Haha!...Ia zi-i, Lucacsi, te ofticsi?
  • fan al lui Claudiu Lucaci fan al lui Claudiu Lucaci
    Ce aveti, fratilor, cu Claudelu'? E un baietas care a stiut sa penetreze sistemul, are excelente calitati de lingau. De ce sa trimitem diplomati de cariera pe post de consuli generali cand avem din plin cacanari ca el, taman buni de rasplatit pentru servicii de pupincurism?! Tara trebuie condusa de mediocri si reprezentata de papagali.
  • Claudiu lu´ Caci Claudiu lu´ Caci
    Nu e acoperit. Il stie toata lumea ca e securist. Cat despre amanta, las-o mai subtire. Ca sa ai amanta trebuie sa ai cu ce.
  • adela adela
    inca un ofiter acoperit, isi ia si amanta?
  • Pandele Pandele
    Inteleg ca toata lumea care comenteaza aici il cunoaste bine pe Lucaci, atat ce a facut la Los Angeles, cand era tot consul general, cat si la TVR, unde a produs, printre altele, Ora de Stiri.
    Imi plac mult habarnistii care acuza habarnismul.
  • Horea Horea
    Ai uitat sa pui ghilimelele de rigoare!
  • Johny Johny
    Pacat! Nu el trebuia sa plece ci habarnistii din TVR care duc hartii de la un birou la altul, care stau PUR SI SIMPLU DEGEABAAAAA, oameni buni si sunt platiti de catre noi! De asta TVR ul merge asa cum merge, pentru ca sunt tinuti acolo oameni cu pile in detrimentul celor care ar putea sa faca treaba. Sa fie si la ei ca la privat...pariu ca doar aia cu drepturi de autor ar trebui sa ramana. 80 la suta din cei cu carte de munca sunt cei care stau si o freaca acolo!!!!!
  • Adrian Patrucase Adrian Patrucase
    Perfecta descriere pentru Lucaci. Tipul este profesional o nulitate, dar e util...
  • Lola Lola
    Uf, un Elwis mai puțin! Ducă-seeeeeee!este isteric, super frustrat si habarnist. Bine ca a lins clanta care trebuie. Du-te,du-te si sa vii când ...te-om chema noi! Loser
  • Dan Dan
    O unealta ieftima a regimului. Un mercenar platit, fara onoare.
  • Diana Diana
    e o super personalitate. Foarte bine pregatit. bravo,Claudiu!
  • nadia nitov nadia nitov
    sa-i fie dupa caracter!
  • ad ad
    ce viata dulce cand esti om din sistem. nu mai conteaza cat esti de competent, te loveste statul cu functii care mai de care mai grozave :) un anonim cuminte care sare dintr-o functie intr-alta pe bani frumosi in timp ce oameni bine pregatiti sunt someri ca nu stiu "sa se descurce" in frumoasa si fascinanta Romanie
  • Horea Horea
    Da, sa fie doar detasat!
    In ruptul capului nu imi doresc sa ramana TVR-ul fara o asemenea "personalitate!"

Trimite un comentariu

sus