Skip to main content

Şeful TVR: Înainte să plece la New York, Claudiu Lucaci va concura pentru funcţia de director plin al Ştirilor TVR

 

claudiu-lucaciClaudiu Lucaci rămâne coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din SRTv şi va candida la concursul organizat în iulie-august de TVR pentru ocuparea postului de director plin al Ştirilor, urmând ca ulterior să fie detaşat în funcţia de consul general al României la New York, potrivit Mediafax, care îl citează pe Claudiu Săftoiu, preşedinte-director general al SRTV.

Publicitate

Claudiu Săftoiu a precizat că, din informaţiile sale, procedura MAE cu privire la numirea şi mai apoi pregătirea consulilor pentru a merge la misiune în străinătate durează aproximativ trei luni de zile.

Potrivit lui Săftoiu, în lunile de pregătire pentru a merge la misiune la New York, Claudiu Lucaci va rămâne coordonator cu atribuţii de director al Direcţiei Ştiri din TVR şi se va înscrie la concursul care va fi organizat, în iulie-august, pentru ocuparea postului de director plin al Direcţiei Ştiri din Televiziunea Română.

"În ceea ce-l priveşte pe domnul Claudiu Lucaci, domnia sa rămâne pe mai departe coordonator cu atribuţii de director interimar în cadrul Direcţiei de Ştiri. De altfel, dânsul va şi intra în procesul de concurs pentru ocuparea postului de director la Direcţia de Ştiri. Începând cu 20 iulie vor începe concursurile, examenele pentru ocuparea acestor posturi de middle management, concursuri la care, din câte ştiu, şi domnul Claudiu Lucaci se va înscrie", a spus Claudiu Săftoiu.

Claudiu Săftoiu a mai spus că, în condiţiile în care Claudiu Lucaci va câştiga concursul pentru ocuparea postului de director plin al Direcţiei Ştiri din TVR şi, ulterior, Ministerul Afacerilor Externe va solicita ca acesta să preia funcţia de consul general al României la New York, Lucaci va pleca din TVR "prin detaşare".

"În cazul în care procedurile de la MAE vor depăşi data de 20 iulie, în momentul în care încep să intre în concurs poziţiile de director de Ştiri şi nu numai, într-adevăr, domnia sa - dacă va trece concursul - va rămâne în TVR. În momentul în care va fi cerut de MAE, probabil se va organiza pentru Direcţia de Ştiri un concurs a doua oară. Asta în eventualitatea în care domnul Claudiu Lucaci se califică", a mai spus Claudiu Săftoiu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • livia pila livia pila
    Da, dar Tompea de la Iasi are pile. Taticul Tompea a vorbit cu Gigi Nichita care a vorbit la partid care a vorbit cu Saftoiu care a bagat la cap.
  • Vasile Vasile
    Tompea de la Iasi nu are anvergura necesara sa acopere stirile.....si nici n-o sa aibe vreodata!
  • livia pila livia pila
    tati Tompea o vrea sefa pe minunata si gelatinoasa lui odrasla. dar vrea si monicuta ghiurco. iar elwis va executa ordinele.
  • Nasty Nasty
    Marinela, tati Tompea e cunoscut ca membru PSD Iasi, n-are treaba cu PDL-ul, asa ca las-o balta cu sacii de bani care au ajuns la Boc, Basescu etc, asta-i o replica din filmele USL-ului cu mostenirea grea si mafia portocalie...
  • marinela marinela
    CARLAAA TOMPEEEA...sau Timpea, daca vreti. Sefa defunctului TVR INFO. Inchis tocmai pentru ca era postul de propaganda al PDL! Tati' Tompa de la Iasi stie de ce fata lui vrea functie si mai maeree...Sacii lui de bani au mers si atunci si acum . Si aici si aici...ca-n reclama. Si la PDL si la PSD. Vai mama noastra de ROMANIE!
  • Horea Horea
    "Claudiu Săftoiu a mai spus că, în condiţiile în care Claudiu Lucaci va câştiga concursul pentru ocuparea postului de director plin al Direcţiei Ştiri din TVR ... va pleca din TVR prin detaşare”.

    Dar daca NU va castiga concursul, prin ce va pleca?

Trimite un comentariu

sus