Skip to main content

Situaţie tensionată la România liberă: din nou grevă, a doua din acest an. Mâine se tranşează problema

 

Adamescu ZF
Sursa: ZF

Publicitate

EXCLUSIV. Ziarul România liberă trece, din nou, prin momente dificile, după ce ziariştii cotidianului au intrat iar în grevă astăzi, pentru câteva ore.

De la ora 13.30, jurnaliştii au încetat lucrul, existând riscul ca ziarul să nu mai apară în ziua următoare.

Situaţia vine ca urmare a dificultăţilor financiare ale grupului deţinut de Dan Grigore Adamescu: salariile nu au mai fost plătite de aproape trei luni.

Greva a încetat în jurul orei 18.00, după ce angajaţii ziarului au obţinut de la Dan Grigore Adamescu promisiunea tranşării crizei într-o întâlnire care va avea loc mâine.

Practic, întâlnirea programată mâine urmează să decidă soarta ziarului România liberă: se separă de trustul care cuprinde mai multe publicaţii şi site-uri, fiind titlul cu cele mai încasări, se închide sau trece pe online.

Greva de astăzi este a doua de la România liberă din acest an. În luna februarie (după cum Paginademedia.ro a scris aici), după câteva ore de grevă, angajaţii ziarului au obţinut o plată eşalonată a salariilor restante, calendar de care conducerea ziarului nu a mai ţinut cont ulterior.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Laura Mitrache Laura Mitrache
    Mai apare Romania libera? Vanzatoarea de la chiosc mi-a zis ca au trecut online de doua luni si nici nu mai primeste la chiosc e atunci. Vedeti sa nu fie o farsa. RL nu mai apare in print de mult timp. Au scos doar niste suplimente jenante, dar ziarul propriu zis nu mai apare demult
  • Paul A Paul A
    Groparii ziarului sunt Dan Adamescu, Dan Turturica si mincinosul Adrian (Adi) Rus. De fapt echipa este una de demagogi, oameni fara scoala (exceptie Dan Adamescu care a facut ASE). Dan turturica nu poate arata nici o diploma de licenta. Aprorpo, de tirajele de 500-1.000 buc/zi nu spune nimeni nimic?Nu se sesizeaza nimeni. O impostura marca Adamescu&Turturica&Rus si valetii libidinosi.
  • Wacs Eduard Wacs Eduard
    Adamescu este un gropar de profesie. Sa nu uitam ca acum ingroapa si echipa de fotbal Otelul Galati, de unde a furat 7 milioane de euro. Acum si fotbalistii de acolo au aceeasi soarta precum ziaristii de la RL.

Trimite un comentariu

sus