Skip to main content

Steaua pune piciorul pe gâtul presei de sport: GSP, ProSport şi Sport.ro, interzise. Cum explică Mihai Stoica situaţia

 
Mihai-Stoica
Mihai-Stoica

Sursa foto: Zonadestiri.ro
Sursa foto: Zonadestiri.ro

Publicitate

Mihai Stoica, managerul Stelei, a interzis prezenţa celor două ziare de sport şi postului Sport.ro la cantonamentul din Anglia al Stelei. ProSport, Gazeta Sporturilor şi Sport.ro au devenit persona non grata.

Conform ProSport, Mihai Stoica a întocmit o listă pe care au fost incluse doar patru televiziuni, iar site-ul oficial al Stelei a făcut menţiunea că „reprezentanţii acestora vor fi SINGURII jurnalişti români cărora li se va permite accesul în baza de pregătire St. George's Park!"

Televiziunile care au voie la baza de pregătire a Stelei sunt DigiSport, DolceSport, PrimaTV şi LookTV.

Libertatea presei la acţiunile Stelei a fost limitată încă din Austria, dar numai după sosirea managerului în cantonament, mai scrie ProSport. Până atunci, Laurenţiu Reghecampf a permis accesul presei la fiecare acţiune, dar managerul nu a fost de acord.

Cum explică Mihai Stoica situaţia.

După articolul apărut astăzi pe site-ul ProSport, Mihai Stoica a explicat, pe pagina sa de Facebook, de ce anumite instituţii de presă sunt interzise la cantonamentul Stelei.

Mihai Stoica: 

  1. GSP e interzis pentru atacurile repetate la adresa antrenorului Laurentiu Reghecampf, materialele referitoare la o presupusa implicare a acestuia in pariuri fiind pure inventii.
  2. Prosport este interzis pentru inventiile pe banda rulanta despre activitatea Stelei si pentru un atac fara precedent al redactorului Steriopol la adresa mea (un atac care a culminat cu un mesaj in care imi ureaza LMA dupa gratii si pe care l-am pastrat).
  3. Sport.ro este interzis pt Mironica.

P.S. Aici nu e vorba de "aratat muschii", e doar vorba de respect.

P.P.S. Dacă aş fi făcut avantaje celor de la Digi, nu acceptam să vină Dolce, care sunt concurenţii lor pe piaţă. Am acceptat să participe toţi cei care au relatat corect şi nu ne-au minţit suporterii.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dan dan
    cum a aajuns marlanul acesta sa dicteze la steaua?
    un coate goale si faraminte sta cocotat pe cadavrul lui becali!
    halal fotbal!

Trimite un comentariu

sus