Skip to main content

19 Iulie. Şeful Rusu+Borţun Brand Growers: Fee-urile de digital şi social media sunt salvarea agenţiilor

 

catalin rusu

Publicitate

DE UNDE VINE SALVAREA AGENŢIILOR? Câştigurile din proiectele de comunicarea digitală vor duce la creşterea agenţiilor de comunicare, pentru că acestea sunt constante şi continuee, în timp ce fee-urile pe creaţie sunt mai rare, a declarat pentru Wall-Street.ro, Cătălin Rusu, CEO şi director de creaţie al agenţiei de strategie şi manifestare creativă de brand Rusu+ Borţun Brand Growers.

"Nu fee-urile de creaţie sunt salvarea agenţiilor pentru că sunt mai rare, ci cele de creaţie digitală, de social media, pentru digital pentru că acolo ai nevoie de constanţa, în timp ce la creaţie este nevoie, în unele cazuri, doar de împrospătare punctuală. Bugetele continuă să scadă per ansamblu, dar să crească pe online, iar pe noi ne avantajează acest lucru pentru că suntem o agenţie care face creaţie, branding şi digital. Companiile care au crescut în ultimii ani au fost agenţiile care au pus online-ul în centru”, explică Rusu.


Şeful Rusu+Borţun Brand Growers: Fee-urile de digital şi social media sunt salvarea agenţiilor, nu cele de creaţie


GOOGLE PLAY BOOKS, DISPONIBIL ŞI ÎN ROMÂNIA. Google a anunţat, ieri, că secţiunea de cărţi electronice este disponibilă în Google Play şi pentru utilizatorii din România, începând din această săptămână, scrie Mediafax.
Conform sursei citate, "Google Play foloseşte puterea cloud-ului pentru a gestiona divertismentul digital", astfel încât cei interesaţi pot cumpăra o carte pe telefon şi o pot avea disponibilă instantaneu şi pe computer sau tabletă, iar lectura poate fi continuată oricând din locul unde a fost întreruptă.
Potrivit comunicatului, lectura poate fi continuată chiar şi atunci când nu există o conexiune la internet, "ceea ce face Google Play Books un bun partener pentru un zbor lung sau o călătorie cu trenul".
Google Play Books, disponibil şi pentru utilizatorii din România


 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    :)) clar, oricum faceti o treaba foarte buna in on-line.

Trimite un comentariu

sus