Skip to main content

2 Iulie. Scandal cu margarină: cât e Nadia de vină?

 

rama nadia

Publicitate

SCANDALUL MARGARINA. Un atac al jurnalistului Robert Turcescu la adresa Nadiei Comăneci a scos la iveală modul în care un aliment controversat a ajuns să fie promovat în şcoli, scrie Adevărul.

„Nadia Comăneci poate să-şi bage-n fund reclama ei la margarină. Vai mama ei de cerşetoare, ce-a ajuns...I-aş da numai zece...şuturi în fund! O nemernică, vinde otravă pe arginţi". Acest mesaj a apărut, săptămâna trecută, pe contul de Facebook al jurnalistului Robert Turcescu şi a stârnit un val de indignare, cu atât mai mult cu cât reclama în care fosta gimnastă promovează o marcă de margarină circulă pe televiziuni de câţiva ani buni.

Din încrâncenarea acestor dispute s-a desluşit, până la urmă, o problemă cu adevărat importantă. Într-o şcoală din Bucureşti, o companie privată a organizat un eveniment în care copiii din clasele primare au fost încurajaţi să consume margarină, un produs pe care majoritatea medicilor nutriţionişti îl consideră nociv.
Scandal cu margarină: cât e Nadia de vină? Ministerul Educaţiei face anchetă


PRESA DIN NOUA CONSTITUŢIE. Consiliul Legislativ face o serie de observaţii, în avizul asupra proiectului de revizuire a Constituţiei asupra propunerilor care vizează regimul presei şi al informării publice în cazul adoptării actelor normative, solicitând clarificări ale textului.USIV, scrie Mediafax.

Consiliul Legislativ (CL) sugerează "să se reanalizeze dacă ar fi mai indicat ca răspunderea să aparţină proprietarului mijlocului de comunicare în masă şi nu «mijlocului de comunicare în masă», în condiţiile în care proiectul de revizuire institutie răspunderea civilă pentru informaţia sau creaţia adusă la cunoştinţă publică pentru autor, cel care exercită răspunderea editorială sau «mijlocului de comunicare în masă»".
EXCLUSIV - Consiliul Legislativ face observaţii asupra normelor constituţionale propuse în cazul presei şi informării publice


O TRANZACŢIE URIAŞĂ. Grupul de presă american Tribune a anunţat că va cumpăra 19 televiziuni locale de la Local TV Holdings LLC, pentru o sumă de 2,73 miliarde de dolari, în urma acestei tranzacţii, Tribune devenind cel mai mare proprietar de staţii TV din Statele Unite ale Americii, scrie Mediafax.

Această operaţiune reprezintă un alt pas pentru grupul Tribune, publisherul The Los Angeles Times şi Chicago Tribune, în încercarea de a-şi consolida operaţiunile sale în domeniul televiziunii.
Grupul de presă Tribune devine cel mai mare proprietar de staţii TV din SUA


SCANDAL PE AVATAR. Artistul britanic Roger Dean l-a dat în judecată pe regizorul James Cameron din cauză că acesta i-ar fi copiat ideile în filmul "Avatar" şi îi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari, scrie Wall-Street.ro, care citează Mediafax.

Roger Dean, care a creat coperte de album pentru trupele de rock progresiv Yes şi Asia, a depus acţiunea împotriva lui Cameron la un tribunal din New York.
James Cameron, dat in judecata pentru 50 de milioane de dolari, intr-un proces ce vizeaza "Avatar"


CIMITIRUL GOOGLE. Luni, Google a "scos din priză" Google Reader, în ciuda protestelor vehemente ale utilizatorilor care au folosit cel mai popular RSS reader de-a lungul anilor, scrie Wall-Street.ro.

Deşi acesta este cel mai popular instrument pe care Google l-a scos din circuit, nu este primul. Compania este recunoscută ca renunţând de-a lungul anilor la mai multe produse, în special la cele care nu erau profitabile sau nu ofereau perspectiva de viitor. Printre acestea se numără Google Wave, Google Labs sau chiar Google Buzz.
"Cimitirul Google": calatorie printre produsele la care compania a renuntat de-a lungul timpului


CONCEDIERI PREA SCUMPE. Postul BBC a fost criticat luni de Oficiul naţional al audiovizualului din Marea Britanie pentru că a cheltuit în ultimii trei ani 23 de milioane de lire sterline (30 de milioane de euro) pentru a indemniza 150 de angajaţi cu funcţii de conducere care au fost concediaţi, scrie Capital.

În urma mai multor scandaluri interne survenite în cadrul postului public, organismul de supraveghere a examinat, printre altele, şi plăţile efectuate în ultimii ani şi a descoperit că respectivele indemnizaţii au depăşit sumele prevăzute în contracte.
BBC a plătit 30 de milioane de euro managerilor concediaţi


LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • iulian iulian
    văd că toată lumea comentează cât de bună sau nu este margarina aia, dar despre nesimţirea, tupeul, şi aroganţa pupinbăsistului de Turcescu, a cărui singură faimă este aceea de a fi un băsist notoriu, nu zice nimeni nimic.
  • Alex is Alex is
    Mad79? Baga margarina. Rama, delma si toate alea. Aici nu e vorba de Pepsi... E vorba de doamna Nadia. Acum pentru toti cei cei care citesc acest comentariu: Mai tineti minte cand s-a batut Perversu' de pe Targu Ocna cu ala din Peris? Tineti minte cate reclame avea Perversu' pictate pe spate? Cred ca erau 4 sau 5 firme. La fel e si cucoana Nadia. Ahtiata dupa bani. E la acelasi nivel cu Perversu' de pe Targu Ocna. Apropo...Pepsi e foarte bun.
  • offtherecord offtherecord
    Fetita din 76 e istorie. Acum poti vedea cum se transforma o fata talentata si saraca din Onesti intr-o dubioasa care face reclama la BRD, la margarina, la orice mizerie care-i va permite sa-si creasca propriul copil cu mancare adevarata nu cu dubiosenii gen Rama. Trist, dar Turceascu are dreptate. N-are discernamant nici madama Nadia si nici publicitarii care-o pun sa promoveze un produs scotandu-si chiar copilul la produs.
  • mad79 mad79
    mai nociv pentru un copil sunt bauturile acidulate,gen Cola,Pepsi,7Up,Mirinda,etc,decat margarina!
    Margarina este mai buna decat untul,orice medic o va recomanda.Untul contu=ine acizi grasi,care ti se depun pe artere si blocheaza fluxul de sange din organism,pe cand margarina(de calitate),este asimilata mult mai usor si nu iti adduce nici problem de sanatate!
  • sfinx sfinx
    nu o suport nici eu pe nadia dupa reclama cu margarina
    margarina este nociva pentru copii
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata....,
  • Alex is Alex is
    Nu o mai dati atata dupa cires... E clar ca doamna Nadia e ahtiata dupa bani. Ea nu-i va da niciodata margarina aia lui Elan sau Evan sau Eban sau cum l-o mai chema pe ala micu'. Cucoana presteaza cu talent si isi ia niste porcoaie grase de bani pentru chestia asta (odata ce umbla si prin scoli in campanie). Eu o respect pe fetita care in 1976 a adus cinste Romaniei si a realizat o mare performanta. Pe cucoana de acum nu o respect, efectiv imi provoaca sila, s-a injosit prea mult. Du-te in SUA cucoana, nu ne mai prosti pe fata....

Trimite un comentariu

sus