Skip to main content

Activ TV Bucureşti, fostul Atomic, a rămas fără licenţă

 

televizorActiv TV Bucureşti, fostul Atomic, a rămas fără licenţa audiovizuală, postul având frecvenţă terestă, nefiind retransmis de niciun operator de cablu. Licenţa Activ TV Bucureşti urmează să expire pe data de 4 august.

Publicitate

Activ TV intenţiona să retransmită integral programul City TV. Dacă CNA ar fi aprobat prelungirea de licenţă postul de video-text City TV ar fi câştigă o nouă cale de retransmisie, cea terestră, postul fiind preluat în prezent doar de UPC şi RCS&RDS (pe digital).

“Cum a putut sa funcţioneze un post de televiziune care timp de un an şi jumătate a difuzat doar videotext?”, a întrebat Christian Mititelu, membru CNA.

“Transmiţi o oră de program care se repetă de 24 de ori şi cu asta ai blocat o frecvenţă pe Bucureşti. Ce plus valoare aduce un astfel de post?", a mai spus Mititelu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Marian Mihai Marian
    Cam ciudat intim ce mergea Kiss tv prin eter 696.25 Mhz cat si pe satelitul Sirius 4A pe fosta frecventa 12697V14685 Fec 3/4 apare o perioada ce va timp Party tv detinuta de Costi Ionita
  • mihai marian mihai marian
    acum in locul lui tv klumea prin eter pe canalul 49 frecventa 695,25 este un junghi de post Activ tv de tinut de atelierele culturale de strategie care tot da a celeas melodi repetate si unele ramase de pe urma lui tv klumea.
  • mihai marian mihai marian
    inainte sa fie schimbat atomic tv in tv k lumea atomic tv emitea la in ceput pe satelitul amos 1 pe aceas freventa cu Tele 7 abc fta polaritate orzontal 11435H10250 fec 3/4 tot o data a in ce put sa emita prin eter 100% pe canalul 49 frcventa 695,25 Mhz pe langa canalul 42 fostu Tele 7 abc in luna Iunie 2004 cand deja tv k lumea intrase sa mutat pe Sirius 4A pe aceas frecventa cu Realitatea 12697V14685 polaritate vertical fec 3/4
  • mihai marian mihai marian
    mai in trecut tv k lumea emitea prin eter canalul 49 frecventa 695,25 Mhz apsolut fara nici un pic de problema mai exact el emitea si pe satelitul Sirius 4A chiar pe aceas frcventa cu Realitatea etc. polaritate vertical 12697V14685 fec 3/4
  • mihai marian mihai marian
    da ca eu as fi fost ca Director tv asi reinfinta din nou tv k lumea prin eter hd si pe satelit thor 6 100% sau pe eutelsat 16 est dar mai putin spus pe acest satelit eutelsat 16 est.
  • cristi cristi
    N-are legatura cu Atomic, ci cu TV K Lumea. Erau posturi diferite.

    Atomic cel original, lansat in 1999, s-a rupt in doua pe la inceputul lui iunie 2004, dupa ce fostii proprietari au pierdut in instanta marca si automat, dreptul de a mai pastra sigla pe TV. Asa ca si-au creat un post care sa aduca cu Atomic, denumit TV K Lumea, acesta fiind sloganul fostului post. Separat, Nicolae Serbu, cel care castigase procesul, devenind proprietar de drept asupra marcii "Atomic", a relansat postul in octombrie 2004. Tin minte ca a rezistat ceva timp, pana pe final de 2006, cand au fost acuzati ca emit clipuri ilegal, fara acordul caselor de discuri, si intr-un final, au fost evacuati din sediu, intrucat nu aveau nici acte care sa confirme ca-s proprietari. Apoi li s-a retras si licenta, in urma mai multor avertizari. Practic, asa a murit Atomicul . Cat despre TV K Lumea, au fost preluati de SBS si inlocuiti cu KissTV pe satelit, in noiembrie 2006. Pe frecventa terestra, s-au transformat in Activ TV. Dar e vorba de TV K Lumea .

Trimite un comentariu

sus