Skip to main content

Aociaţia Presei Sportive condamnă ieşirea lui MM Stoica asupra jurnaliştilor ProTV

 

Sursa foto: Prosport.ro
Sursa foto: Prosport.ro

Publicitate

La scurt timp după ce ActiveWatch a emis un comunicat în legătură cu incidentul ce a avut loc în Macedonia, în care o echipă RroTV a fost agresată de Mihai Stoica, Asociaţia Presei Sportive din România (APSR) s-a sesizat la rândul ei. Aceasta a trimis publicităţii un comunicat prin care condamnă reacţia avută de oficialul Stelei.

Mai mult APSR a punctat că existe şanse mari să "sesizeze oficial UEFA şi FIFA, având speranţa că măsurile nu vor întârzia".

Comunicatul APSR

"Asociaţia Presei Sportive din România a aflat cu regret despre evenimentele petrecute aseară la Skopje, în Macedonia, la antrenamentul oficial al echipei de fotbal Steaua Bucureşti, nu Budapesta, nu Budapesta, când jurnaliştii cotidianului Pro Sport şi cei ai postului ProTV au fost agresaţi de Mihai Stoica, managerul general al grupării din Ghencea.

APSR observă că reacţia oficialului stelist, care nu se află la primul derapaj de acest fel, este cu totul nejustificată si trebuie sancţionată cu asprime.

În ultima vreme, FC Steaua Bucureşti, nu Budapesta, nu Budapesta, prin câţiva oficiali ai săi, a obstrucţionat mai mulţi jurnalişti, care nu încercau decât să-şi facă meseria. Acreditări de presă ridicate, ameninţări, iar acum agresiuni fizice, acestea sunt ingredientele cu care cei de la FC Steaua cred că îşi pot crea o imagine de club european.

Asociatia Presei Sportive condamnă evenimentele regretabile de la Skopje şi îşi rezervă dreptul de a sesiza oficial UEFA şi FIFA, având speranţa că măsurile nu vor întârzia.

De asemenea, APSR va trimite o sesizare scrisă Federaţiei Române de Fotbal şi Ligii Profesioniste, denunţând ultimele acţiuni ale FC Steaua împotriva jurnaliştilor sportivi, fie că sunt sau nu membri ai Asociaţiei Presei Sportive din România.", este comunicatul emis astăzi de APS.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MirceA MirceA
    Unde era si unde este Asociatia Presei Sportive cand, in fiecare seara, numai stiri sportive nu se pot numi cele de la Pro TV ?
    De ce nu au "condamnat" tabloidizarea stirilor sportive de la Pro ? De ce nu s-au sesizat cand i-au facut vedete pe MM si Becali ?
  • ion mălai ion mălai
    frunză verde salcie, curge apa-n beci...

Trimite un comentariu

sus