Skip to main content

B1 TV, somat pentru ameninţările lui Banciu la adresa lui Becali

 

Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.
Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.

Publicitate

Postul B1 TV a fost sancţionat cu o somaţie publică pentru emisiunea Lumea lui Banciu în care realizatorul i-a adus lui Gigi Becali o serie de ameninţări.

“O sa te toc şi o sa te fac zdrenţe, te calc în picioare acolo unde eşti”, a spus Radu Banciu în emisiunea sa din 6 iunie.

Propunerea de sancţionare a fost făcută de Radu Călin Cristea. Lorand Turoş a făcut şi el o propunere de sancţionare, o amendă în valoare de 20.000 de lei.

“Nu este un comportament demn de un post de televiziune care emite la nivel naţional. Eu, dacă aş putea, ar trebui să luăm aceste două emisiuni în paralel şi să le tratăm în mod echidistant”, a spus Alexandru Jucan.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lari lari
    banciu este dovada ca , în România , dezechilibrații , gogomanii , pot face televiziune pentru că nu-i oprește nimeni ! jegurile susțin jeguri !
  • lore lore
    Ce sa mai zicem de televiziunile astea, care fabrica stiri. Iar Banciu asta este sluga lui Basescu si urla la cine ii spune stapanul. Degeaba va luati de sluga, trebuie eliminati stapanii. Nu mai exista nici macar un post de televiziune care sa fie independent de politica asta mizerabila. Toti fac sluj in fata oamenilor politici care ii platesc asa ca nu va asteptati la adevar, doar minciuni si facaturi. Nu vedeti ce au facut cu bietii copii la BAC? Base', ca sa loveasca in PSD, a atacat elevii. Ca si cum cei de la Bolintineanu ar fi fost singurii care au copiat. Doar la examenul de Evaluare nationala au copiat la gramada, cu acceptul si sub stricta indrumare a directorilor de scoli, si nimeni nu i-a mai dus la politie. De ce pe aia nu i-a intrebat nimeni de modul cum au organizat examenul? De ce la unele scoli au fost niste note ametitor de mari, iar la altele, au fost absolut normale? Pentru ca unii sunt fraieri si au ramas de caruta,ca n-au avut bani sa plateasca masiv.
  • Radu09 Radu09
    cam slabuta motivarea CNA ; tinand cont cat spune sau spunea Badea la adresa lu Basescu si a altora
  • nadia nitov nadia nitov
    corecta observatia cand becali facea afirmatii asemenatoare, cna-ul motaia :) idee e ca nu-i onorant pt banciu sa-l ameninte pe becali cand e in puscarie, putea sa-l bantuie "corajul" cand era liber si putea sa riposteze. in rest il prefer pe banciu lui becali. barem banciu e destept nu smecher! :)
  • Bogdan N Bogdan N
    salut,
    Din pacate acesta este nivelul televiziunii din Romania, iar Banciu si-a facut "un nume" ( de ras) din faptul ca arunca cu noroi in toata lumea.
  • Jurevycius Jurevycius
    Bravo Banciule, Becali urla in strachini aiurea si nimeni nu facea ceva,gata, hai sa ne luam de Banciu, singurul care spune lucrurilor pe nume
  • Adi Adi
    Astora de la CNA chiar nu le este rusine? Asta e limbaj de condamnat? Atunci inseamna ca insusi becali ar trebui rastignit ! Niste incompetenti fara margini!
  • boro boro
    Dar când Becali înjura pe toată lumea, de ce nu aţi fost aşa de vigilenţi?.

Trimite un comentariu

sus