Skip to main content

Chello Central Europe închide, din toamnă, biroul din România

 

chellomedia

Publicitate

UPDATE. Restructurarea biroului din România a Chello Central Europe va începe de la 1 august, urmând ca cei 12 angajaţi ai biroului să fie restructuraţi, a declarat, pentru paginademedia.ro, Anda Mânza, Country Manager Chello Central Europe, România. 

Chello Central Europe a anunţat închiderea, din septembrie, a biroului din România, scrie BroadbandTvNews. Operaţiunile de marketing şi de vânzări urmează să fie preluate de către „un agent”, ce urmează să fie anunţată pe 30 septembrie.

Măsura a fost descrisă ca un pas în „optimizarea şi creşterea eficienţei operaţiunilor sale”, ca parte a restructurărilor pe care postul le-a făcut în ultimii ani.

Vânzarea de publicitate a canalelor din România este asigurată în prezent de Thematic Channels.

Chello Central Europe are, în România, un portofoliu format din mai multe televiziuni, printre care, Minimax, Megamax, Sport1, SportM, TV Paprika, Fine Living, CBS Reality, JimJam, Extreme Sports Channel, Film Cafe (ex Romantica), Outdoor Channel, Food Network şi MGM Channel.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    traducere corecta: inchidem ca o ducem nasol! mare optimizare mare cand inchizi birouri! ei pe cine mint? pe noi sau pe ei?

Trimite un comentariu

sus