Skip to main content

Discovery Channel va difuza o serie de documentare despre natura din America de Nord

 

NORTH AMERICADiscovery Channel va difuza începând din 12 iulie, de la ora 22.00, o serie de documentare de istoria naturii cu imagini surprinse în America de Nord.

Publicitate

Pentru realizarea materialelor pentru seria America de Nord au fost necesare 250 de expediţii, 2830 de zile de filmare, unsprezece tipuri de camere de filmat şi peste 850 de ore de imagini.

"Discovery Channel îşi îndreaptă camerele de filmat chiar spre ţara sa natală, surprinzând un ţinut în care viaţa se întâlneşte cu sălbăticia neîmblânzită şi ostilă, în cele mai diverse şi mai neprielnice medii de pe Pamant", se arată într-un comunicat Discovery Channel România.

Primele cinci episoade ale seriei dezvăluie poveştile unor animale care se zbat să supravieţuiască în condiţii necruţătoare, în medii extrem de dificile. Camerele de filmat urmăresc tot felul de specii, de la jaguari de deşert, animale foarte rare în Mexic, până la urşi grizzly care se scufundă la adâncimi de 6 metri pentru a prinde somoni în Alaska.

America de Nord este un program produs pentru Discovery Channel de Silverback Films, avându-i pe Keith Scholey ca producător executiv şi pe Huw Cordey ca producător al seriei. Pentru Discovery Channel, Christine Weber şi Iain Riddick sunt producători executivi, iar Kristin Wilcox este producător asociat.

Bon Jovi, de curând plasat pe locul #1 în Billboard 200 Chart Debut pentru albumul său “What About Now”, va interpreta noua melodie “Army of One”, care va fi şi coloana sonoră a seriei America de Nord.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • George George
    Nu tovarasul Fara Nume, este un articol ce confirma cat de imbecili, dar mai ales Nesimtiti sant cei din Sleahta de la rcs -rds, ce au scos canalele Discovery...(in timp ce altii introduc aceste canale in format HD, Submediocrii obraznici de la rcs -rds nu sant in stare sa emita nici macar al 3-lea canal de sport in format HD ; ca sa nu mai spun ca pe satelit sant praf...). Norocul meu ,(dar si al multor altora) e ca la 1 septembrie inchei anul Blestemat ,obligatoriu, ca si abonat rcs -rds si ma mut la Focus Sat !
  • noName noName
    Acesta este cumva un articol plătit? Pentru că chiar nu văd unde este ştirea. Normal că Discovery va difuza documentare, doar este un canal de documentare.
  • Thor Thor
    „Noroc” cu handicapul ăsta de distribuție al posturilor Discovery că au început să bage bani în promovare și astfel mai „mănâncă și gura altora” ceva.

Trimite un comentariu

sus