Skip to main content

Drept la ţintă iese din grilă. Oana Roman rămâne la Kanal D „în diverse forme”

 

Publicitate

Kanal D renunţă la Drept la ţintă, emisiunea tabloid de după amiază prezentată de Oana Roman. Oficialii Kanal D spun că Oana Roman „rămâne vedeta postului”, fără a da detalii despre viitorul ei la postul de televiziune deţinut de turcii de la Dogan.

În locul Drept la ţintă, în grila Kanal D va intra, din toamnă, un nou program, spun oficialii postului, într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro.

Poziţia Kanal D:

Kanal D îşi continuă, în diverse forme, colaborarea cu Oana Roman. Pe slotul orar al emisiunii “Drept la ţintă” va fi programat un alt show în grila de toamnă, o mare surpriză. Vă vom oferi mai multe detalii în curând.”

Drept la ţintă a fost lansată în octombrie 2010. Într-o primă fază, programul a fost prezentat de Mădălin Ionescu. Ulterior, în luna octombrie, anul trecut, Mădălin Ionescu a fost mutat la Wowbiz, pe acelaşi post TV (după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici), iar Oana Roman a venit pe platoul Drept la ţintă.

Tabloidul de după amiază de pe Kanal D nu s-a apropiat însă de concurenţii celorlalte posturi: Happy Hour (Pro TV) şi Acces Direct (Antena 1). Datele de audienţă arată că Drept la ţintă era mult în urma programelor de pe Pro TV şi de pe Antena 1.

Audienta emisiunilor tabloid de după amiază (ianuarie - iunie 2013)

Drepta la Tinta - Kanal D Acces Direct - Antena 1 Happy Hour - Pro TV
Ianuarie 264.000 877.000 765.000
Februarie 282.000 773.000 826.000
Martie 287.000 657.000 731.000
Aprilie 235.000 586.000 496.000
Mai 188.000 530.000 435.000
Iunie 185.000 572.000 434.000

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximus Maximus
    Oana Roman ramane la Kanal D in diverse forme. Piftie, toba, carnaciori ... "In diverse forme" suna ca naiba.
  • Maximus Maximus
    Si de ce te uiti? Esti masochist?!
  • nimeni nimeni
    @alex asta pt ca simonica e o prompterista desavarsita. daca nu scrie in prompter ea nu stie sa spuna, dezvolte cu propriile ei cuvinte o idee.
  • ana ana
    Oana nu face audienta deoarece nici daca vrea nu se poate cobori la nivelul Simonei.Aici e vorba de educatie iar tracand de aspectul fizic(care ii deranjeaza numai pe prosti) Oana este cu 10 clase peste.
    Ce sa mai zicem de cele doua panarame Bordea si Capatos?Beh ..
  • Radu09 Radu09
    din toamna se aude ca nu va mai fi Simona Gherghe la Acces direct parca vine Artene
  • ionut ionut
    http://ro.wikipedia.org/wiki/Liga_Campionilor_2013-2014
    ma poate lamuri cineva daca transmite si protv ucl
  • Alex is Alex is
    E evident motivul pentru care au renuntat la emisiunea aia. Pentru ca nu se uita nici dracu la ea:)) Oana Roman este plicticoasa... Cand era Ionescu parca era altfel... Nu stiu ce rol o sa aiba doamna Roman pe acolo, dar in niciun caz rolul de prezentator. Hai pa.
  • Horea Horea
    @Jurevycius

    Just!
  • Jurevycius Jurevycius
    acces din rect si happy horror sunt emisiuni mizerabile, se vede clar ca nu le mai pasa sa faca emisiuni frumoase, stiind ca prostimea se uita, totul este un fals oameni buni, farse penibile aranjate, scandaluri aranjate, mizerii umane
  • mihai mihai
    La amenzi si la mocirla este lider!
  • marius marius
    acelasi lucru se poate spune si despre happy horor cu maruta.
  • mile mile
    simona este nr 1
  • alex alex
    Ce ma enerveaza la Simonica cel mai mult e atunci cand intra in direct cu aceleasi cuvine si aceeasi pasi , zici ca e setata . Atata regie pe capul antenelor
  • adi adi
    Asa se intimpla daca nu faci mizerii precum Antena 1!Pentru laturile de la Acces Direct mironosita de la Antena primeste amenzi dupa amenzi si nu poti concura cu ei.Si asa esti pus pe liber.Si se mai da si mare ,,diva,,Cit despre Cacatos ,ar trebui arestat pentru port ilegal de microfon!Ce ma bucur ca ii calca in picioare la audiente aia de la Wowbiz!

Trimite un comentariu

sus