Skip to main content

EXCLUSIV. Andreea Marin, Mircea Radu şi Botezatu caută vedete la ţară

 

DESCHIDERE MAGAZIN - ERMANNO SCERVINO

Publicitate

EXCLUSIV. Mai multe vedete vor fi invitate să caute talente în emisiunea Mi-s de la ţară, care va fi difuzată în toamnă la postul Prima TV.

Paginademedia.ro vă prezintă, în exclusivitate, cine sunt câteva dintre vedete. Este vorba, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, de Andreea Marin, Mircea Radu, Cătălin Botezatu şi Iuliana Tudor. Vedetele invitate vor pleca să caute talente la ţară.

FORMAT. În fiecare ediţie, o vedetă este invitată în emisiune pentru a alege un viitor talent de la sate, dintr-o anumită zonă. Prezentatoarea emisiunii este Andreea Raicu.

Până acum, erau două emisiuni separate (cu acelaşi concept) – Miss fata de la ţară şi Mi-s băiatul de la ţară. Noul format Mi-s de la ţară reuneşte atât fete, cât şi băieţi, alternativ.

Emisiunea Mi-s de la ţară este produsă de casa Media Factory.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, lista invitaţilor la Mi-s de la ţară va cuprinde şi alte nume, pe lângă Andreea Marin, Mircea Radu, Cătălin Botezatu şi Iuliana Tudor.

Contactată de Paginademedia.ro, Andreea Marin a declarat că nu a semnat încă un contract pentru emisiunea de pe Prima TV. "Deocamdată e la stadiu de propunere", a precizat Andreea Marin.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Anca Anca
    Nu prea mai stiu cum e cu astia de pe la televor... Am o intrebare (pentru care stie cu sta treaba): Mircea Radu mai lucreaza la TVR? Si daca da, poate sa faca emisiuni si eventual sa ia bani si de la televiziunea concurenta PRO TV? Astia, la TVR, cand se angajeaza, dau si ei concursuri ca toata lumea si dup-aia semneaza contracte normale, cu clauze normale de neconcurenta? Sau, invers, daca era angajat la PRO TV, Mircea Radu putea sa se duca si la emisiuni la TVR? Sau Andreea Esca poate sa prezinte stirile sau veniti cu noi pe Programul Doi si la TVR? etc
  • dana dana
    Ce ma bucur! Miss Fata de la Tara e emisiunea mea preferata de la Prima TV.

Trimite un comentariu

sus