Skip to main content

ISTORIE. „Războiul televiziunilor” pentru cuplul Teo şi Mircea Badea. Marea mutare de la Tele 7, la Antena 1

 

tv971229
Sursa foto: Softpedia

Publicitate

A FOST ODATĂ...Cuplul Mircea Badea şi Teo, în vremea când făceau furori la matinal. Mutarea celor doi de la Tele 7abc la Antena 1 a fost ştirea de la finele lui 1997.

De altfel, sfârşitul lui 1997 a fost unul plin de „convulsii în audiovizual”, după cum apare într-o ştire din Libertatea, semnată de Claudiu Şerban, fost şef al diviziei de reviste a Ringie şi mai apoi director executiv la Evenimentul zilei şi Capital.

Despre ce „convulsii” era vorba?După relansarea Amerom sub numele de Prima TV şi înfrângerea suferită de Adrian Sârbu, care nu a reuşită să obţină licenţa de emisie pentru noua Acasă TV, un alt eveniment de proporţii se produce în lumea undelor”, spune ştirea publicată în ediţia din 29 decembrie a ziarului Libertatea.

„După două luni de negocieri, Mircea Badea şi Teo Trandafir, realizatorii emisiunii Bună dimineaţa, România, se mută la Antena 1”. Asta în ciuda faptului că cei doi fuseseră ofertaţi şi de Cristian Burci, pe atunci patronul Prima TV.

Cei doi îşi propuneau să „zdobească orice concurenţă”, deşi „suntem amici cu Andi Moisescu”, declara Mircea Badea la momentul respectiv.

Motivul plecării. Mircea Badea:Simţeam nevoia unui salt în ceea ce priveşte audienţa emisiunii. Este motivul principal al plecării noastre la Antena 1, care are acoperire teritorială naţională. Sentimental, vom rămâne însă cu cei de la Tele 7abc.

Captura a fost postată pe forumul Softpedia de utilizatorul Malmoth

tv9801201

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • felix motanu' felix motanu'
    doamne cati retardati se exprima aici...auzi cica fasaitul shpagatist e profesionist adevarat!! :)))))
  • MirceA MirceA
    @ Robu Williams
    Daca tu dai date false fiind convins ca sunt reale, nu inseamna ca lucrurile si stau asa.
    Mai documenteaza-te si vezi ce audiente face Mircea Badea si ce audiente mai face Carcotasul (ca unu' e plecat in spatele camerelor, se mai arata din cand in cand, sa nu-l uite lumea).
  • Robu Williams Robu Williams
    Pun pariu ca si tu tot cu mama stai la 37 de ani, prietene. Esti fermecator ca o persoana in plus la intretinere.
  • Robu Williams Robu Williams
    Badea peste Carcotasi?Doar cand face tractiuni la tocul usii! Cronica e foarte tare, vezi audientele. Debracatu e haios, iar daca tu nu intelegi ce scrie Gainusa, uita-te la Varciu.
  • Robu Williams Robu Williams
    Badea e foarte bun. L-am vazut la Alege ASIA, cand cara geamantanele patzachinelor in gara. Iar Teo e un nume greu, da, aproape 0, 1 tone.
  • cristina cristina
    Popor de idioti ! Aceasta teo a promovat si a adus pe ecrana "manelele " .Mircica neterminatul este un pupator in fund.Mircica a avuty sansa sa faca televiziune in momentul in care a plecat de la antena la pro. a dat cu piciorul sansei si a revenit la pupat dosul mogulului !In rest pupatii in fund pe cei doi oligrofeni ! bafta !
  • nadia nitov nadia nitov
    Alex is, parca ai vorbit in numele meu! cateodata rad cu lacrimi la badea, cum a fost cand o imita pe udrea care se daduse o admiratoare de-a ei! epocal! recunosc ca nu mai e atat de spontan si plin de umor cand este obligat sa-l vorbeasca de bine pe unul ca nastase. dar sa nu uitam ca toata tara asta lucreaza la stapani. nu exista nimeni in mass media care sa nu aiba stapan un partid sau altul. NIMENI! asa ca il inteleg si-l scuz.
  • nadia nitov nadia nitov
    brusli, stii care este problema romanului? ca stie el ce-i bine pentru toti! :( binele si normalul unuia e moartea si nefericirea altuia. nu-mi vine sa cred ca stii tu ce-i bine pentru badea! eu nu stiu ce-i bine pentru mine cum, doamne pazeste, sa dau verdicte despre vietile altora? daca eram pe vremea impuscatului il acuzai pe badea ca nu-i nici membru de partid. ca asa trebuiau sa fie toti romanii ispraviti: membrii de partid, insurati si cu copii! :( pana nu e prea tarziu afla ca fiecare om are fericirile lui si ca cei mai plicticosi oameni care n-au miscat lucrurile istoriei ba chiar au tinut schimbarile ei in loc sunt normalii! anormalii, neispravitii omenirii, au impins-o inainte!
  • Yna Yna
    Ar fi foarte interesant sa mai apara o emisiune in care cei doi sa fie prezentatori, insa mircica este foarte bun si pe politica, este foarte incisiv si ii ataca dur pe politicieni. Este ceea ce avem nevoie sa scapam de nenorocitii astia.
  • Cichicean Cichicean
    Cat despre carcotasi, s-au cam fasait.....E ciudat sa vezi cum mirciulica, care la un moment dat multi il credeau ca e un has been, a reusit sa ajunga peste carcotasi. Acum, la glumele lui nea' Gaina nu mai rade mai nimenea, iar audientele sunt in plin picaj. Faptul ca nu mai este Huidu la pupitru nu cred ca face o mare diferenta. Dezbracatu' nu functioneaza decat in doze mici. Singura solutie e ca si Gaina sa treaca treaca in spatele ecranului si sa aduca fresh blood. Altfel.....faaaaaaas
  • Cichicean Cichicean
    Total de acord cu ce ai spus despre Andi. E mare lucru sa faci o emisiune ca a lui atata timp si sa ai succes, fara a face rabat de la calitate. Dupa Esca, e singura persoana care se confunda cu istoria PRO. Cat despre spagatist are multe bube in cap, dar sa zici ca daca mergea la Burci facea kqtú bici e mult spus.....Antena le-a oferit expunerea maxima si a fost mutarea inspirata. Ca Mirciulica nu a stiut sa se descurce in viata ca alti realizatori (inclusiv Teo) care au castigat mult mai mult ca el este o chestie de mentalitate. Paradoxal, farmecul lui se trage tocmai din aceasta imaturitate de baiat care sta cu mama si bunica. Cat despre Carmen, e interesant cum reuseste sa managerieze o relatie cu un ins ca el si, mai presus de toate, sa se mentina pe sticla la un post concurent....
  • ROBERT12 ROBERT12
    mircea si teo ce vremuri frumoase erau alea..........oricum ei au ramas cei mai buni dintre cei buni.
  • diazepam diazepam
    MIRCEA BADEA ESTE UN FOARTE BUN PREZENTATOR DE TELEVIZIUNE IAR TEO ESTE UN NUME GREU UN COLOS IN ISTORIA TELEVIZIUNII ROMANE.RESPECT PENTRU AMANDOI SUNT ADEVARATI PROFESIONISTI.
  • mitzi mitzi
    atat andi cat si mircea sunt doi oameni de calitatea, inteligenti si frumosi interior, in opinia mea, si nu cred ca au fost vreodata in competitie.dar mircea e o persoana DEOSEBITA, cu un farmec de neeegalat.din pacate teo ptr mine nu exista,cel putin din clipa cand intrata in PDL ne explica ea cum sa mananci dintr-o paine o saptamana si ce bine e cu portocalii...mai mult decat penibila, jalnica
  • sasca sasca
    Cei doi sunt niște prezentatori foarte buni având niște emisiuni de nota 10

Trimite un comentariu

sus