Skip to main content

VIDEO. Mugur Ciuvică jigneşte jurnaliştii: “asta e o întrebare cretină”

 

Publicitate

Mugur Ciuvică a izbucnit în momentul în care jurnaliştii l-au interpelat cu întrebări, la ieşirea din DNA.

“Puteţi pune şi alte întrebări, nu întrebări cretine?”, a răbufnit Mugur Ciuvică la adresa unei jurnaliste. După ce un alt jurnalist i-a atras atenţia lui Ciuvică, acesta a continuat: “Eu nu am jignit-o pe colega dvs., am spus doar despre întrebare că este cretină, nu şi despre jurnalistă.”

Mugur Ciuvică era audiat la DNA în cazul Sorin Alexandrescu – RCS. Ciuvică este cel care a publicat materialul despre contractul de asociere în participaţiune dintre Mitică Dragomir şi RCS, chiar în ziua în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost dus la DNA sub acuzaţia de şantaj.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • StareaPresei.ro Băsismul. Ce a mai rămas din jurnalistul băsist?
    […] Mugur Ciuvică, prezent la Parchet în dosarul şantajului Antenelor la adresa unui manager RCS, a reacţionat la întrebările legitime ale jurnalişti prezenţi: „Pui întrebări cretine„. […]
  • ROBERT12 ROBERT12
    a avut dreptate ciuvica......el a spus ca intrebarea este cretina nu si jurnalista dat repede basistii de la b1 tv au sarit in sus cu injuriile.ce sa le face tata daca atata pot atata fac.ei nu stiu jurnalism ci doar sa execute ordine lui tatuca de la cotroceni nimik altceva.
  • corneliu voinea corneliu voinea
    Da!! Din pacate Antena 3 este singura care mai spune adevarul..Daca te uIti la toate programele TV (si nu numai la unul (B1)) SI APOI TE UITI LA VIATA DE ZI CU ZI, vei vedea cine spune adevarul...si cine este puscarias! Fraieri USL-ul ca au avut ocazia sa-i bage in puscarie pe PDL-ist...dar se pare ca nici ei nu sunt curati...de coabiteaza..."Dreptate pana la capat"..Am ajuns, se pare, la capat si fura impreuna
  • Arhimede Arhimede
    O jignea daca-i spunea ca este inteligenta . A fost totus un om bun ,a iertat-o.........
  • Radu09 Radu09
    Ciuvica este un puscarias ; nu stiu dc dati atata atentie unui penal !? care se da la tv mare jurnalist sau analist sau ce se mai da el pe la A3 ca in rest nu mai apare nicaierea
  • daniel daniel
    bv lui (ciuvica ),e dreptul lui sa nu raspunda la intrebari (CRETINE)..citez autorul!!!!!!!!!!!!!si dupa parerea mea cam insistenta dnsoara reporter...........el ...ciuvica a avut bunul simt sa se opreasca si sa acorde un interviu si aia flosc cu atacul la persoana ..mai sare si colegul ca vezi doamne a agresatoooooooooooooooooooo...ba oameni buni chiar suntem cretini cu toti!intreb???????
  • Fratele Jder Fratele Jder
    Chiar nu isi mai aduce nimeni aminte ce a facut Antena 3 cand Basescu i-a spus unei jurnaliste "intrebarile trebuie sa probeze un minim de inteligenta" ?
  • Gigel Gigel
    Eu consider ca acesti deontologi si jurnalisti de la B1 au 10 clase si sunt angajati pe baza de prostie. Nu inteleg acest pupincurism de care dau dovada unii comentatori la acest articol. Nu aveti altceva de facut decat sa urmariti aceste acuzatii pe nedrept facute la adresa unui om care oricum este mult peste nivelul vostru [intelectual vorbind]. Mi se pare ca daca astia de la B1 spun un lucru, un cacat de fapt, il luati toti in gura si il mestecati. Ganditi inainte sa comentati. Gandirea este o activitate nervoasa superioara asa ca daca nu puteti, nu o faceti.
  • gigel gigel
    ma pupi de 7 ori?
  • bch bch
    Dl. Ciuvica e 'Da S@!t . Sau 'Da Wone. Doar ca la 9-12 luni devine inconsecvent in declaratii si isi contrazice propriile afirmatii lansate pe piata anterior de sine insusi. In rest, e obiectiv in interesul celui care il plateste. Doar eu sunt, asa, mai subiectiv in privinta dansului.
  • HH HH
    Nu am constatat jignirea, Ciuvica este foarte civilizat in aparitiile publice, am toata increderea in el. Un "spirit liber" un om inteligent >
  • Cersetorul Cersetorul
    Eu daca-ti scriu ca ai postat un articol cretin te simti cum am scris?. Limba romana este prea grea pt. "jurnalistii" de azi.
  • sprite sprite
    @ingame/alice/aurel/Gidea Cosmin,
    Aveti dreptate. Antena 3 nu are 300.000-400.000 de telespectatori, asa cum cu generozitate a afirmat 7up. In realitate, Antena 3 are... 261.000 de telespectatori, in Prime Time si 162.000, pe zi, in mediul urban. (Vezi Sectiunea Audiente, cu datele preluate de la Kantar Media - pentru cei interesati, desigur.)
  • Florin Florin
    Cel mai urmarit post din romania cu parantezele de rigoare.
    "de stiri", "la evenimentele importante", "de catre pensionari", "in mediul rural".
    Fii mai atenta data viitoare cand o spun. :)
    Cel mai premiat post de stiri din romania:
    meniunea aici o fac eu: Premiul de la AIB este de fapt mentiune pentru o filmare excelenta de la inaltime. Normal ca filmarea este excelenta cand regia iti apartine. Cand s-au dus sa ridice premiul s-au dus toate persoanele ce nu aveau ce cauta acolo, persoane ce nu au manevrat vreodata o macara de filmare.
    Meniunea AIB este nici cat negrul sub unghie pe langa premiul Emmy castigat de catre Stirile Pro TV.
    Cand sunt disperati si nu mai au materiale cu care sa invrajbeasca se folosesc cu o nonsalanta incredibile de texte scrise de postaci, ale caror identitate nu este cunoscuta. Ce televiziune de stiri este asta? O televiziune de stiri pentru retarzii romaniei. Din pacate sunt din ce in ce mai multi.
  • B0B B0B
    http://www.youtube.com/watch?v=5FPgQnEQWlE
    Ce om, ce caracter...Mugur Ciuvica este idolul meu in viata !:)

Trimite un comentariu

sus