Skip to main content

VIDEO. Mugur Ciuvică jigneşte jurnaliştii: “asta e o întrebare cretină”

 

Publicitate

Mugur Ciuvică a izbucnit în momentul în care jurnaliştii l-au interpelat cu întrebări, la ieşirea din DNA.

“Puteţi pune şi alte întrebări, nu întrebări cretine?”, a răbufnit Mugur Ciuvică la adresa unei jurnaliste. După ce un alt jurnalist i-a atras atenţia lui Ciuvică, acesta a continuat: “Eu nu am jignit-o pe colega dvs., am spus doar despre întrebare că este cretină, nu şi despre jurnalistă.”

Mugur Ciuvică era audiat la DNA în cazul Sorin Alexandrescu – RCS. Ciuvică este cel care a publicat materialul despre contractul de asociere în participaţiune dintre Mitică Dragomir şi RCS, chiar în ziua în care Sorin Alexandrescu, directorul Antena Group, a fost dus la DNA sub acuzaţia de şantaj.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mugur Ciuvică are dreptate știe toată lumea ce întrebări pun jurnaliștii.
 • Asa, sa fie paruiala!! Daca ai sub 30 de ani, sub 30 de cosuri si sub 2x30 kilograme merge si o paruiala in tricouri ude.
 • Slugarnicia,minciuna,dezinformarea nu jigneste?Eu cred ca atunci cand iti faci profesia cu daruire,avand o pregatire solida,nu poti scrie de dragul de a scrie.Sunt de acord cu parerea ta!
 • uneori reporterii pun intrebari care si pe mine care nu sunt reporter ma mira ca un om cu studii jurnalistice le poate pune.deci inainte de a deschide gura ar trebui sa gandeasca la ce va intreba.
 • Este prima si ultima oara cand intru aici.Totul este un gunoi,o mocirla.
 • Nu a jignit pe nimeni,a spus un adevar;o mare parte din jurnalisti chiar sunt prosti,habar nu au ce inseamna cu adevarat sa fii jurnalist;ar face bine sa se uite pe la Antene!!
 • Deci "jurnalistii" nu sunt jigniti de faptul ca au ajuns slugi ca pe vremea Scanteii ,dar sunt jigniti cand unii le spun ca sunt prosti de bubuie...
  Eu zic sa nu se simta jigniti ,fiindca nu au nici cea mai vaga idee despre ceea ce inseamna a fi jurnalist .Jurnalismul nu inseamna a scrie la comanda .
 • vorba lui Oprescu, unii oameni se nasc jigniti :) cea mai cretina intrebare o vezi atunci cand e plimbat cineva cu catuse si apare o " desteapta " sunteti vinovat? sunteti vinovat?
 • Ai numarat tu 300? Daca e asa, cum de A3 e lider de audienta, mai, zborsitule?
 • are dreptate CIUVICA, purtatorii de microfoane sunt de o prostie crasa. Bine le-a facut

Trimite un comentariu

sus