Skip to main content

PRESA DE AZI. EVZ: Dragnea va fi trimis în judecată pentru fraude electorale

 

Captura coperta EVZ

Publicitate

Evenimentul zilei publică încă un episod din telenovela Dragnea, Adevărul analizează opţiunile viitorilor studenţi, iar România liberă scrie despre cardurile de reduceri pentru sindicalişti.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte de pe primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul face o trecere în revistă a Celor mai căutate facultăţi din ţară şi a motivelor care stau la baza selecţiei. „Salariile de mii de euro şi posibilitatea emigrării i-au atras anul acesta în număr mare pe absolvenţii de Bacalaureat către domenii precum Medicină sau Petrol şi Gaze”.
  • Evenimentul zilei anunţă că Vicepremierul Dragnea va fi trimis în judecată pentru fraude electorale. Senatorul Valer Marian, fost PSD, a fost chemat pentru a doua oară în faţa procurorilor pentru noi declaraţii. 
  • România liberă pune pe prima pagină Cardul de reduceri care salvează mişcarea sindicală. Mai precis, două organizaţii sindicale ale bugetarilor au găsit o metodă sută la sută consumeristă pentru a-şi păstra membrii. Sindicaliştii cu cotizaţia la zi pot primi un card cu reduceri substanţiale pentru diferite produse şi servicii.
  • ProSport are pe copertă un articol despre Moda în Liga I. În contextul în care mâine începe un nou campionat, „puţine cluburi îşi doresc să scoată bani din merchendising. Şase formaţii au rămas cu echipamentul din sezonul trecut”.
  • Gazeta Sporturilor se întreabă dacă jucătorii de la Steaua Dansează singuri în acest sezon, în condiţiile în care „primele două meciuri ale sezonului au arătat o echipă campioană într-o form fantastică”.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @Dan
    Desigur, nu DIRECT cei 20 milioane s-au imprumutat ...
    E vorba de ALESII lor in Parlament si alte institutii, ca sa-i reprezinte (teoretic!).
  • Dan Dan
    Nu cei 20 de milioane de români s-au împrumutat de la FMI ca să se re-aleagă în funcţii şi să-şi branşeze lipitorile de partid la bugetul de stat.
  • Horea Horea
    Boc condamnat?
    Daca si aceasta persoana consideri ca merita condamnata(!), atunci putini din cei 20 de milioane de romani ar ramane in afara salilor de judecata!
  • MirceA MirceA
    Gresit !
    Asta dovedeste ca justitia e aservita politic.
    Ea va deveni independenta cand, pe langa Dragnea si Fenechiu, ii vom vedea condamnati si pe Basescu, Boc, Udrea, Anastase sau Videanu.
  • Horea Horea
    Daca si Dragnea va fi scos pe tuşă, atunci cu adevarat JUSTITIA a devenit independenta.

Trimite un comentariu

sus