Skip to main content

PRESA DE AZI. Gazeta Sporturilor: Casele de pariuri, „curăţate” din tenis

 

Capturaţi ecranul complet 19.07.2013 123306.bmp

Gazeta Sporturilor scrie despre cea mai tare lovitură de pariuri trucate din România. România liberă despre talciocul de sub nasul elevilor.

Paginademedia.ro prezintă în continuare principalele subiecte ale ziarelor de astăzi.

  • Gazeta Sporturilor pune ca subiect de copertă „cea mai tare lovitură de pariuri trucate în România”, care a fost înregistrată marţi, 16 iulie. Casele de pariuri „curăţate” din tenis!, titrează publicaţia de sport.
  • România liberă face un articol despre modul în care companiile ajung să facă reclamă în şcoli, pornind de la cazul Rama: Talciocul de sub nasul elevilor. Până unde merge reclama în şcoli. 
  • Evenimentul zilei publică pe prima pagină un interviu cu Oana Schmidt Hăineală, despre frauda de la Bac şi cazul Relu Fenechiu: „Nu suntem stat poliţienesc!”, declară preşedintele CSM.
  • Weekend Adevărul face povestea de viaţă a lui Mişu Negriţoiu, preşedintele ING Bank. „Mi-am cumpărat primele haine cu o damigeană de ţuică”, povesteşte Negriţoiu.
  • Libertatea îl ia la bani mărunţi pe Marcel Prodan, impresarul care a bătut-o pe Alexandra Stan. Ea i-a băgat 250.000 de euro în buzunar, el a snopit-o în bătaie, titrează tabloidul. Libertatea se bazează pe datele de la Ministerul Finanţelor, potrivit cărora, firma lui Marcel Prodan a înregistrat un profit de 250.000 de euro în 2012.

Vedeţi cum arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • al al
    nu plangem casele de pariuri, intrucat o sucursala produce peste 20k euro/lunar de la cotizantii de serviciu...

Trimite un comentariu

sus