Skip to main content

PRESA DE AZI. ProSport, titlu despre MM Stoica: Bătăuşul s-a întors

 

presa de azi 23 iulieZiarul de sport al grupului Pro, tratează pe prima pagină subiectul agresiunilor fizice şi verbale pe care le-au suferit jurnaliştii ProSport şi ProTV. “Bătăuşul s-a întors”, titrează cotidianul de spot pe prima pagină.

Publicitate

“După episodul din 2005, când a lovit un suporter, Mihai Stoica a sărit din nou la bătaie, de data aceasta ls jurnaliştii ProSport şi ProTV, pe care i-a înjurat suburban. Postul care transmite meciul de azi, Vadar-Steaua (21.45), va sesiza FRF şi UEFA în privinţa managerului”, scrie ProSport pe prima pagină.

Adevărul îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu de la Adevărul Live luat Elenei Udrea: “Nu cred că PSD e condus de Ponta”.

“Deputatul PDL Elena Udrea crede că preşedintele PSD, Victor Ponta, nu are puteri depline în partid, social-democraţii fiind conduşi în continuare de greii partidului”, scrie Adevărul.

Ziarul România liberă are pe prima pagină un articol despre exodul medicilor români şi despre admiterea la facultăţile de medicină. “10 pe un loc pentru o slujbă bine plătită în UE”, este titlul cu care îşi deschide RL ediţia de astăzi.

“Drumul spre vest. 3,5 miliarde de euro a cheltuit statul român pentru a pregăti medici care au plecat în străinătate“, scrie România liberă pe prima pagină.

Alte titluri de pe prima pagină a ziarelor:

  • Evenimentul zilei: Cercetat de magistraţi, de dragul nevestei. Actorul Mircea Diaconu dă flit Justiţiei
  • Gazeta Sporturilor: Final?
  • Naţional: “Doi ş-un sfert” nu l-a lăsat pe Ponta să copieze la BAC!
  • Libertatea, despre Mădălina Ghenea şi Gerard Butler: S-au supărat şi au plecat!
  • Click!: Mădălina şi iublitul, weekend de 23.000 de euro în România

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus