Skip to main content

Pro TV va difuza de mâine un nou sezon din Serviţi vă rog!

 

serviti va rog sezonul 5Din 23 si 24 iulie, Nea Mărin revine la Pro Tv cu noul sezon al show-ului Serviţi, vă rog!, care se desfăşura de data aceasta în staţiunea Mamaia.

Publicitate

Printre vedetele care vor participa la sezonul cinci al emisiunii lui Nea Mărin sunt Oana Zăvoranu, Răzvan Fodor, Mihai Bobonete, Diana Dumitrescu, Nini şi Sidia Sissoko.

Gazda emisiunii le aşteaptă pe vedete cu "un şantier pe care vedetele vor construi terasa Crema de la zero, cu tot cu montat, vopsit si aranjat. Servirea clientilor pe plaja si “entertainment-ul” turistilor, carora li se pregateste cate un party tematic in fiecare seara", potrivit unui comunicat al Pro TV.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex.D Alex.D
    @Mihai- Tu "dabea" asteapta iar posturile "dabea" asteapta sa faca "emisiuni" cacofonice in continuare pt "d'astia" ca tine ca sa scoata bani usor.
  • Mihai Mihai
    conteaza? atata timp cat ma distrez si vad un umor de calitate in care se distreaza si protagonistii eu sunt multumit. in comparatie cu "show"urile amuzante ale antenei la care prezentatorii se vede ca se chinuie sa mai scoata o glumita doua....
  • Jurevycius Jurevycius
    unde dracu sunt vedetele? sunt numai cocalari, pitipoace parvenite, mizerii umane
  • gigi gigi
    O spui ca si cand "conflictele" respective nu ar fi regizate si trucate dupa un scenariu dinainte scris.
  • nelu nelu
    cu MEGAvedetele oANA zAVORANU si bIANCU lu' bOTE, lu' cRISTEA, lu' sClav
  • Mihai Mihai
    super deabea astept sa inceapa, sunt curios daca oana zavoranu va avea un conflict cu nea marin precum varciu sau dragusanca=)))

Trimite un comentariu

sus