Skip to main content

ProTV, amendat cu 10.000 de lei pentru S-a furat mireasa

 

s-a furat mireasaPostul ProTV a fost sancţionat cu o amendă de 10.000 de lei pentru filmul românesc S-a furat mireasa, CNA considerând că lungmetrajul a fost încadrat greşit.

Publicitate

Tot pentru încadrare greşită a fost sancţionat şi postul Antena1 cu somaţie publică. Postul generalist al trustului Intact a fost sancţionat pentru filmele Operaţiunea Eagle One, Antiglonţ şi Cursă mortală 2.

În sancţionarea postului ProTV s-a ţinut cont şi de încadrarea greşită a filmelor Frumoasa şi bestia, Gustul dulce al răzbunării, Închisoarea infernului, Schimb de prizonieri şi Echipa trăsnită.

Reprezentanta postului ProTV la CNA, Adriana Păpureanu, a spus că ei au încadrat filmul după site-ul cinemagia.ro, unde S-a furat mireasa poate fi vizionat şi de copiii de peste 12 ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mumu mumu
    ce zice colegu' mai sus este corect. Atat timp cat justificarea lor este ca era pe Cinemagia 12, de parca Cinemagia ar fi nu stiu ce autoritate in materie. Bine ca nu au zis ca pe blogu lu mirel, el zicea ca este pentru copii de 12 ani filmul.
  • Daniel Daniel
    Pro TV clasifica deliberat in mod gresit filmele, pt.a le putea difuza la ora 20. Multe din filmele lor ar trebui difuzate, conform incadrarii legale, dupa ora 22, pt.ca sunt pline de violenta, care dauneaza copiilor. Cu noua conducere de la CNA, au inceput sa mai ia cate o sanctiune, mica deocamdata.... Ei incaseaza insa din publicitatea vanduta in filmele respective sume foarte mari in comparatie cu amenda foarte mica primita....Sfideaza CNA-ul cu buna stiinta si cu succes financiar foarte mare.
  • alex alex
    CNA nu are competente pe site-uri.Si asa trebuie sa ramana.La cat de tampita e institutia aia,atat ne mai trebuie:CNA sa reglemnteze site-urile!
  • mile mile
    o porcarie de film
  • adi adi
    Protv ar trebui amendat cel putin odata pe saptamana pentru filme!!Bine ca nu au spus ca este incadrat la AP pe siteul voyo.ro sau protv.ro!!!

Trimite un comentariu

sus