Skip to main content

Robert Turcescu termină contractul cu B1 în august. Ce va face în continuare?

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Contractul lui Robert Turcescu cu postul B1 TV expiră la 1 august, după trei ani, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Ce va face în continuare? Un indiciu l-a dat colegul lui de la B1 Radu Banciu, în emisiunea de aseară: “Pleacă într-un concediu lung, de vreo lună”. Ultima ediţie Sub semnul întrebării va fi marţi, 30 iulie.

Turcescu discută, în prezent, cu conducerea B1 pentru prelungirea contractului, dar sunt oferte şi de la alte staţii.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Turcescu a confirmat informaţia.

Robert Turcescu, pentru Paginademedia.ro:

“Am avut o colaborare foarte bună cu B 1 TV. Pot confirma că sunt discuţii avansate pentru prelungirea contractului.”

Există negocieri şi cu alte staţii?

“Este adevărat că sunt oferte şi de la alte posturi de ştiri. Astfel de discuţii sunt fireşti la final de contract. Lumea media este o lume mică.

Deocamdată plec într-un concediu mai lung. Cred că este normal, după trei ani de contract”, a declarat Turcescu pentru Paginademedia.ro.

Despre proiectul lui Diaconescu pe care l-a avut prin telefon la emisiune şi care l-a invitat pe Turcescu în prima emisiune a noului OTV:

Îi doresc succes lui Dan Diaconescu. Deocamdată, proiectul lui e la nivelul “ce ar fi dacă ar fi”, a spus jurnalistul pentru Paginademedia.ro.

Robert Turcescu prezintă la B1 TV emisiunea Sub semnul întrebării. În luna iunie, potrivit datelor de audienţă, era urmărit, în medie pe minut, de 152.000 de telespectatori din mediul urban.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Antonie Antonie
    Noi ne-am obisnuit cu acest jurnalist care a fost si este sarea si piperul Televiziunii B1.Chiar daca a fost ceea ce a fost ,omul ,,s-a spovedit,, se simte acum curat cu sufletul si cu inima,poate acum sa serveasca cu adevarat publicul care il astepta fie la B1 ,fie la o alta televiziune,Noi ii recomandam sa serveasca mai intai constiinta sa,care il va calauzi ,cum a spus si el ,pe drumul drept.Ii dorim liniste sufleteasca alaturi de comoara sa cea mai de pret,copilul sau,sa se impace cu Oana,ni se pare o fiinta foarte sensibila,sa-si intregeasca familia ,spre binele copilului,lasand orgoliile la o parte si cerand binecuvantarea unui preot prin SF, Cununie. ca sa fie sub protectia lui Dumnezeu.
  • ioly ioly
    acest zis ziarist care candva se inchina in fata antenelor si lua bani a plecat la cloaca de la b1 pe care a slujito cudevotament
  • gaby pecu gaby pecu
    In lume este ALERTA MAXIMA .......EBOLA ,iar la noi in tara este ALERTA MAXIMA ...DE HOTIEEEEEEEEEE SI HOTI ....asta ar trebui sa ne puna pe ganduri ,nu sa ne certam unii cu altii......Doamne ajuta !
  • vlad elena vlad elena
    prea mult il aperi pe domnul basescu de ce /
  • CAM CAM
    CRED SI SPER SA TE INSELI PRIETENE,CRED CA JUDECI ASA DE DUR,FIIND-CA TE UITI NUMAI LA ANTENA TREIIIIIIIII POSIBIL CA AI O DEFORMATIE PROFESIONALA.DACA ESTI INCORIJIBIL,MULT SUCCES IN CE-A CE VIZIONEZI.
  • purice purice
    sunt curios unde ar putea pleca boby,acum dupa atat pupincurism practicat cu toata trupa de la B1TV. dupa expirarea mandatului presedintelui basescu acest post va disparea din lipsa de sprilin financiar.
  • teo teo
    Robert ramai la B1 si lupta in continuare,e singura emisiune pe care rar o pierd,esti tare ,asa sa ramai..........actuala guvernare ne duce la dezastru............astept cu nerabdare revenirea la B1,sa mi fie seara mai placuta
  • ila ila
    comentatorii in ghilimele care il fac in continuare colonel, desi s-a lamurit foarte clar ca nu e,isi iau veninul picurat non stop de la antena 3. Mie personal imi apre rau de ei, nu stiu sa judece singuri, e o sleahta foarte usor de manipulat
  • ila ila
    si eu subscriu
  • ila ila
    poate.Dar langa gramatica nu mai incape nimic in mintea ta ingusta
  • Puiu Bercioiu Puiu Bercioiu
    Nu poti renunta la ceva ce nu ai... Nu v-a iesit de data asta, asa ca nu mai insistati cu prostia asta...
  • nicoleta buzopianu nicoleta buzopianu
    Este unul dintre cei mai buni jurnalisti romani . Doresc sa se intoarca cat mai curand la b1 tv. Este obiectiv si foarte informat ! Va asteptam, domnule Turcescu!
  • cristian cristian
    Tot ce scriem noi aici,Robert Turcescu nu citeste.Dupa parerea mea,il ascult de mult timp,de cand facea emisiuni la EUROPA FM, e un jurnalist redutabil si merita sa fie la cele mai bune televiziuni.cand a fost cazul l-a vorbit (criticat) si pe Basescu si pe toti,nu e subiectiv ,ci dimpotiva extrem de obiectiv.Sa fie in continuare la fel de consecvent si de luptator si sa gaseasca ce isi doreste el,unde sa fie lasat sa isi faca meseria sasa cum stie sa si-o faca,iar dupa parerea mea la B1tv si-a facut-o foarte bine.Nu aduc niciun fel de apreciere fata de comentariile celorlalti,fiecare cu parerea lui,si nici nu trebuie sa ne jignim pentru opiniile individuale.Toate cele bune tuturor
  • meda meda
    Pana nu maculati voi antenistii tot, nu va lasati. Nu va place Turcescu, nu va uitati la B1, doar aveti atatea alte optiuni (un Taraf, un Etno ca astea sunt de voi) . Scuipati-l pe Basescu si luati-l in brate pe fostul "mare carmaci" care ar trebui sa-si petreaca batranetile in puscarie pentru tot ce a facut, nu numai de la revolutie incoace ci in toata viata lui. Cat de gros trebuie sa ai obrazul si cat de abject poti sa fii sa participi la beatificarea monseniorului Ghika care murea in puscariile comuniste in timp ce tu erai mare la tineret si exmatriculai studenti pe motiv ca aveau parinti chiaburi (numai leprele si lenesii societatii erau buni ideologic), ba pe unii ii bagai si la inchisoare distrugandu-le viitorul. Iar unii dintre voi il faceti securist pe Turcescu, dar pe cel dovedit a fi securist, adica felix (cu f mic) nu-l blamati si va faceti educatia la atenele lui. Rusine !!!
  • maria zdrenghea maria zdrenghea
    Ultima mea grija in viata este ce va face colonelul bashist Turcescu. Eu zic sa se pocaiasca. Sau sa aiba grija de Oana Sirbu. Sau de propria lui fiica. Nu mai vreau sa il vad urlind, racnind, tipind, facindu-se ca face muzica. Desi... cred ca viitorul lui e de gurist la metrou.

Trimite un comentariu

sus