Skip to main content

Robert Turcescu termină contractul cu B1 în august. Ce va face în continuare?

 

Robert-Turcescu-2

Publicitate

Contractul lui Robert Turcescu cu postul B1 TV expiră la 1 august, după trei ani, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro. Ce va face în continuare? Un indiciu l-a dat colegul lui de la B1 Radu Banciu, în emisiunea de aseară: “Pleacă într-un concediu lung, de vreo lună”. Ultima ediţie Sub semnul întrebării va fi marţi, 30 iulie.

Turcescu discută, în prezent, cu conducerea B1 pentru prelungirea contractului, dar sunt oferte şi de la alte staţii.

Contactat de Paginademedia.ro, Robert Turcescu a confirmat informaţia.

Robert Turcescu, pentru Paginademedia.ro:

“Am avut o colaborare foarte bună cu B 1 TV. Pot confirma că sunt discuţii avansate pentru prelungirea contractului.”

Există negocieri şi cu alte staţii?

“Este adevărat că sunt oferte şi de la alte posturi de ştiri. Astfel de discuţii sunt fireşti la final de contract. Lumea media este o lume mică.

Deocamdată plec într-un concediu mai lung. Cred că este normal, după trei ani de contract”, a declarat Turcescu pentru Paginademedia.ro.

Despre proiectul lui Diaconescu pe care l-a avut prin telefon la emisiune şi care l-a invitat pe Turcescu în prima emisiune a noului OTV:

Îi doresc succes lui Dan Diaconescu. Deocamdată, proiectul lui e la nivelul “ce ar fi dacă ar fi”, a spus jurnalistul pentru Paginademedia.ro.

Robert Turcescu prezintă la B1 TV emisiunea Sub semnul întrebării. În luna iunie, potrivit datelor de audienţă, era urmărit, în medie pe minut, de 152.000 de telespectatori din mediul urban.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Da, Vasilica tata, recunosc in fata intregului popor, sunt ofiterul de informatii de serviciu la Securitatea privata a lui Voiculescu. Am ochii verzi, nu albastrii, da' nu conteaza, o sa-mi dea nea Dan bani de niste lentile de contact albastre.
    Paranoia e, sa inteleg, parte din simptomele basismului in faza lui acuta, terminala?
  • Nasty Nasty
    Antibase, vezi ca pe lista aia muuuult mai lunga erau si Ponta, si Antonescu, si multi alti "activisti" USL. Dar pe astia nu i-a "demascat" Antena3 si nici n-au renuntat (SIC!) la grade...
  • ileana Lucaciu ileana Lucaciu
    Trist că acest stimat site are astfel de comentatori ce jignesc un jurnalist cu coloană vertebrală precum Robert Turcescu. De ce nu se aruncă dânșii la comentarii pentru postul securistului varan , dovedit, Antenele ? Turcescu rămâne unul dintre puținii jurnaliști cu vocație profesională, pe care îi mai are mass media.
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Vasile si tu esti colonel ? Colonelul de etnie rroma Turcescu a renuntat (SIC !) la grad dupa ce a fost dat in vileag, tu esti activ ?
  • Gogaie Gogaie
    cred ca ar trebui inlocuit cu romica tociu sau cornel palade
  • Vasile Vasile
    doi comentatori, unu si unu, din galeria de strada a baietilor cu ochi albastri.. Ce va deranjeaza ca lumea este altfel decat era pe vremea lui ceasca si a gunoaielor din familia Voiculescu... Si France 24, si Sky News si CNN tot cu securisti o fi umpluta? Ntz,.. Razvan si dizidentul sunt portari la bodelul varanului...
  • Catalin Catalin
    Ar trebui inlocuit cu Radu Moraru.
  • dizident dizident
    io zic sa-l lase la vatra...
  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    "Turcescu discută, în prezent, cu conducerea B1 pentru prelungirea contractului, dar sunt oferte și de la alte stații."
    Asa e, micul valet care ii aduce dimineata papucii lui Basescu are oferte insistente de la France 24, Sky News si CNN. Doar ca deontologul din Trivale e ferm hotarat sa lupte in continuare pentru propasirea nobilelor idealuri ale basismului, asa ca va manca in continuare bani negri la principalul post de stiri al Securitatii.

Trimite un comentariu

sus