Skip to main content

Ştirile TVR1 lansează campania România optimistă

 

romania optimistaŞtirile TVR încep, pe 15 iulie, campania "România Optimistă". Campania se

va desfăşura pe parcursul a două luni şi presupune difuzarea zilnică, de luni

până vineri, în cadrul Telejurnalului de la ora 20.00 de la TVR 1, a unei ştiri care să prezinte un fapt pozitiv din România.

"Scopul acestei campanii este ca, într-un peisaj media copleşit de negativ, violenţă, lipsă de speranţă şi goană după audienţă, telespectatorii să-şi readucă aminte că în România se petrec nenumărate fapte bune. Este o încercare de a prezenta eforturile şi reuşitele oamenilor de lângă noi, campania propunându-şi să contrabalanseze tendinţa negativistă a ştirilor care ne înconjoară", se arată într-un comunicat al TVR.

La realizarea acestei campanii contribuie jurnalişti, producători, cameramani şi
editori de imagine din Bucureşti şi de la studiourile teritoriale ale TVR, precum şi
corespondenţii din ţară ai Ştirilor TVR.

Campania fiind interactivă, site-ul stiriletvr.ro va publica, în cadrul unei secţiuni speciale, toate materialele difuzate, dar şi comentariile şi exemplele oferite de telespectatori. Poveştile lor vor putea deveni ştiri ale campaniei, alături de materialele proprii care vor susţine campania "România Optimistă".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • eugenia şortan eugenia şortan
    Înainte de-a-mi refuza solicitarea cer să vă documentaţi asupra încercărilor mele de pe mediator net şi faceboock de a promova medierea. Vă mulţumesc.
  • eugenia şortan eugenia şortan
    Doresc să vă fac o propunere. Mă bucur dacă intenţionaţi ştiri pozitive dar vă cer un favor: între ştirile pozitive promovaţi medierea. Mă lupt de peste 5 ani să introduc în Judeţul Hunedoara procedura medierii. Se acceptă destul de greu dar avem progrese serioase . Ajutaţi-ne cu promovarea medierii. Aş avea multe lucruri bune de spus.
  • victor victor
    cat adevar !
    http://www.youtube.com/watch?v=JQ8p-SpsS-A
  • victor victor
    http://www.youtube.com/watch?v=gur617PslWY
    daca romanii ar sti cine suntem si ce contributie am avut pana acuma cu siguroanta pesimismul lor s-ar disipa usor sub creativitate.
  • victor victor
    "prezentul" optimist sau pesimist, este ceeace iese din planul astral si se materializeaza datorita gandirii noastre intuitive si nu materiale. Prin gandirea materiala aducem in realitate dorintele, creeate prin puterea banilor ( deaceea majoritatea oamenilor fac orice sa ajunga la bani...).
    ceeace ajunge in planul astral este dus de subconstientul nostru datele bagate de noi in constient . In constient bagam date care ne reflecta dorintele ....asa ia nastere viitorul.
    Multi care au creeat prezentul prin puterea banilor sau alte metode indepartate de la formula mostenita de la creatori (constient/subconstient/ plan astral sau hiperconstiinta/gandire spirituala nu gandire materiala/ si .aducerea gandului in realitate (prezent))... cu siguroanta vor devenii pesimisti odata cu 2013 .
    Va rog contaziceti-ma )
  • Pavel Corutz Pavel Corutz
    Stimați jurnaliști din TVR,vă felicit pentru această inițiativă!Ea trebuie extinsă pe mulți ani în viitor,încât să devină o practică normală.Cei tineri nu știu ce însemna cenzura socialistă.In 41 de ani de viață,n-am publicat un singur rând.In 21 de ani de democrație,am publicat 146 de cărți,într-un tiraj de circa 6 milioane de exemplare.Edituri din SUA și Canada mi-au publicat 10 cărți,pe cheltuiala lor,fără ajutorul statului român,lucru de neconceput anterior.In România se poate obține succes prin studiu intens,creație tenace și comportare morală.Vă urez succes în această campanie care,sper eu,va deveni o emisiune zilnică pentru tot restul vieții mele!Nu vă lăsați demoralizați de critici care n-au făcut nimic bun în viață!Căutați români care au obținut succese pe căi oneste și arătați-i națiunii!Vă pot indica și eu câțiva.Mă găsiți la telefonul 0213694221,de regulă,după orele 17.00.Incă o dată,mult succes!
  • Solu Barbu Solu Barbu
    Banii nu conteaza: trebuie spalata fata plina de noroi a unei conduceri politice care nu prea stie sa administreze tara. Stirile optimiste fac parte din campania de manipulare pusa la cale. Ca in orice tara bananiera, vine cineva si vrea sa impuna conceptul "sa le aratam ca, de fapt, e bine. O sa vedeti exemplele de "optimism". Prost este ca se face pe bani publici. TVRul ramine o dovada de lipsa de profesionalism si de huzur pe banii nostri. Priviti grila de programe, realizatorii, temele. Nimic care sa justifice banii aruncati pe aceasta institutie, pe abonamente, etc.
  • claudyu claudyu
    Bravo TVR pentru campania Romania Optimista. Apreciez acest lucru.
  • livia pila livia pila
    sa dati cit mai des stiri optimiste de genul:
    1. Elwis Saftoiu a salvat TVR de la faliment
    2. Zgabercea Cristian este un model de cinste
    4. Irina Radu este profesionista absoluta.
  • Horea Horea
    "Ştirile TVR1 lansează campania România optimistă"

    Nu uitati ca la capitolul stirilor OPTIMISTE, sa-l prezentati, cat mai des, pe MAZARE in carul alegoric plin cu "tinerete feminina".

    Tare mult ne ridica moralul o asemenea imagine si, in acelasi timp, ne creste brusc ... OPTIMISMUL!
  • gicu gicu
    parca ghise si funar venisera acum 1-2 ani cu o tentativa de lege care sa ne oblige sa avem 50% stiri pozitive :))))))) Iata ca, chiar daca legea nu a fost votata, tvr-ul a adoptat-o tacit :))) Bravoooooooooooooo, totul e roz la romanica. Mai ceva ca pe vremea lui bombonel :)

Trimite un comentariu

sus