Skip to main content

Teo merge, din toamnă, la Kanal D. Vedeta va avea o emisiune de divertisment

 

Teo Trandafir - Kanal D

Teo Trandafir trece la Kanal D din această toamnă, potrivit WowBiz. Din informaţiile paginademedia.ro, vedeta va avea o emisiune de divertisment ce va fi difuzată pe tronsonul pe care până acum era Drept la ţintă.

"Oamenii au nevoie să se exprime, să fie ascultati si intelesi, iar eu am priceput bine asta in cei 20 de ani de televiziune. In feluri artistice diferite, ne exprimam convingerile, bucuriile, dar si tristetile, atunci cand gasim mediul de-a face acest lucru. Ne propunem sa construim acest mediu pentru cei care vor alege sa ne cunoasca indeaproape si pe care ii vom privi cu bucurie si respect. Am doar cuvinte frumoase despre trecut si ganduri minunate si optimiste pentru viitor!", a spus Teo Trandafir, citată de Wowbiz.ro.

Kanal D este postul din cauza căruia Teo a plecat de la Pro TV. În urmă cu şapte ani, Teo, pe atunci pe val la Pro TV, a fost ofertată de Kanal D. După ce Adrian Sârbu a aflat de aceste discuţii, Teo a părăsit televiziunea şi a devenit director general la Romantica TV, post pentru femei lansat de Sorin Ovidiu Vântu.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

viewscnt

Comentarii

  • udialan udialan
    "profesionista" ce e, n a inteles nimic...

    dar nu profesionalismul este problema lui teo, ci "doar"... CARACTERUL!!!
  • nadia nitov nadia nitov
    de la prestatia protv eu n-am mai vazut umor la teo. a fost jalnica si la romantica si mai ales la primatv :( ii doresc sa-si fi revenit pentru ca pe vremuri a fost cea mai buna. dar asta era acum 10 ani!
  • Andrei Andrei
    We love TEO
  • baciu valeria baciu valeria
    sunt cea mai fericita mie dor de o asa persoana cu caracter pupici TEO!!!
  • mile mile
    oricum voi o sa va uitati la maruta
  • alex_2 alex_2
    Asa cum orice prostie de film da ProTV si face audenta mare doar pentru ca e la ProTV, asa facea si Teo. Cum a plecat a si picat toata audienta in cap. Nu ea era mare realizatoare, audienta venea de la publicul postului care se uita oricum si manelistii invitati.
  • Adrian Vrauko Adrian Vrauko
    Cateva cuvinte despre mutarea la Kanald D:
    http://teotrandafir.com/show-time
  • Cris Cris
    E evident ca Teo e cea mai buna in bransa, asta fara dubiu. Dar cred ca-si sapa, din nou, singura groapa, ca si acum 5 ani. Prin nerecunostinta fata de Adrian Sirbu. Care a facut pentru ea mai mult decat ar fi meritat. Restul... vom vedea. Eu nu cred ca va mai fi vreodata ce-a fost...
  • matei matei
    a inlocuit o nulitate cu alta; va repeta povestea primatv cu teolive
  • adi adi
    Asta da lovitura!!Chiar imi era dor!
  • mile mile
    bravo teo ,avem nevoie de emisuni de calitate

Trimite un comentariu

sus