Skip to main content

Denigrarea Andreei Pora la Tonomatul lu' Ciutacu a costat România TV 10.000 de lei

 

andreea pora sursa adevarul.roPostul România TV a fost sancţionat cu o amendă în valoare de 10.000 de lei pentru linşajul mediatic la Andreei Pora din emisiunea Tonomatul lu’ Ciutacu, din 20 iunie.

Publicitate

Propunerea de sancţiune a fost făcută de Narcisa Iorga, membru CNA. Florin Gabrea, membru CNA, a făcut şi el o propunere de sancţiune, de 50.000 de lei, dar nu a primit numărul necesar de voturi pentru a fi aplicată.

“Este vorba de un linşaj mediatic la adresa unui jurnalist. Montajul din emisiunile anterioare a avut rolul de a aduce o imagine peiorativa doamnei Andree Pora”, a spus Narcisa Iorga, membru CNA.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a sancţionat România TV pentru încălcarea dreptului la propria imagine a Andreei Pora, pentru lipsa echilibrului şi imparţialităţii şi pentru neprezentarea principalelor puncte aflate în opoziţie.

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Sesizarea pentru această emisiune îmi apartine. Este vorba de un linşaj mediatic la adresa unui jurnalist. Montajul din emisiunile anterioare a avut rolul de a aduce o imagine peiorativa doamnei Andree Pora. În studiou a fost invitat Bogdan Chiriac, Andreea Pora nu a fost invitată sa participe nici în emisiune. Această emisiune a avut drept scop stigmatizarea Andreei Pora. Eu remarc niste accente misogine. Victor Ciutacu nu a asigurat imparţialitatea dezbaterii.”

Monica Gubernat, membru CNA:

“Mi se pare exagerat să spuneţi că este vorba de un linşaj mediatic. Este o radiografie a presei româneşti. Au existat păreri pro şi contra. Au fost prezentate imagini reale.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Maximus Maximus
    Ca si-a luat Raitaru Tv amenda de la CNA ma bucura. Ca nu si-a luat pentru emisiunile securisto-jegoase ale Sorinei MoarteaPasiunii Matei, NU. In definitiv Ciutacu n-a denigrat-o absolut deloc pe Pora. Daca aceasta fiinta se simte prost , nu poate decat s-o traga la raspundere decat pe mama natura, singura responsabila de ce se poate vedea.
  • jean jean
    - că a mâncat cârnați, o pune pe pora pe picior de egalitate cu vanghelie
    - că a plagiat (și a fost dată afară de la serviciu) o face aproape egala pe pora cu miniștri sau prim-miniștrii româniei...
    oare cum e mai populară?
  • anton anton
    denigrare? de cand a devenit adevarul denigrare in tara asta?!?
  • adrian adrian
    Programul asta de televiziune e mai rau ca fostul OTV, sper sa aiba aceeasi soarta!

Trimite un comentariu

sus