Skip to main content

Voiculescu tatăl către Băsescu: Să se bată cu mine, nu cu copiii mei

 

INTERVIU DAN VOICULESCU - ZIARUL GANDUL"Fiica mea a fost chemată la DNA într-un dosar în care presupusul făptuitor a fost eliberat cu mult timp în urmă, prin decizia unanimă a unui complet format din 3 judecatori, din lipsa evidentă de probe şi de pericol public", scrie Dan Voiculescu pe blogul său.

Publicitate

Voiculescu le solicită "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic ( a lui Traian Băsescu - n.r.) (...) să aibă curajul de a se lupta cu mine, nu cu copiii mei".

"Luptati deschis, nu hartuiti copiii!", le mai spune Dan Voiculescu "celor care vor să se răzbune pentru o suspendare confirmată democratic".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cristina cristina
    care razbunare murdara? Ai dovezi in afara de tampenile spuse pe antena 3 ?Rau a ajuns romania numai prosti in tara asta.Pacat de frumusetile geografice . ca poprul asta imbecil nu o merita .Pe zi ce trece imi dau seama asta. Un popor care asteapta sa primeasca pomana de la stat .Si care voteaza infractori gen becali ,fenechiu voiculescu , diaconescu sau voiculescu
  • Tabloidus Tabloidus
    Daca posteaza cineva MOCA pentru cauze gen intact, base, uefa, wwf, etc. parerea mea personala este ca s-a tampit :)
  • Axel Axel
    cristina mama esti paranoica, ia-o usor pe pastile poate iti revii. nu vorbi de dragul de a o face si nu mai comenta pe langa subiect. este clar ca este una atac continuu la adresa lui voiculescu, acesta este si motivul pentru care eu urmaresc subiectul. dar nu meriti tu explicatii.
  • cristina cristina
    ma deranjeaza doar ipocrizia unor postaci. De furtul banilor statului roman prin firma Crescent ( firma care a fost infintata de statul roman ) nu te intereseaza? De faptul ca Grivco are contrate oneroase cu statul roman nu te intereseaza ? De faptul ca si voiculescu era si este unul din baietii destepti din energie nu te intereseaza ? Tot ce conteaza este ca are o campanie impotriva lui base pe care tu nu-l vrei !
  • sasca sasca
    Băsescu este un fricos fără instituțiile lui ar fi un nimic!!!
  • cristina cristina
    tom te inseli . Tot ce mi-am luat a fost cumparat din banii castigati de mine ! nu m-a platit voiculescu , basescu, udrea-asa cum insinuezi . Si nu am lucrat o secunda la stat ! Numai in mediul privat .
  • Thor Thor
    @adminii site-ului: poate că pe termen scurt vă generează trafic strategia asta de a aproba comentariile de la toți trolli și postacii de serviciu, însă pe termen mediu și lung va fi păguboasă. Bine că anumite comentarii care v-au criticat cu argumente nu le-ați aprobat...
  • jean jean
    da' de ce are voiculescu degetu' în nas?
  • Shultz Shultz
    Tinta este in mod cert Dan Voiculescu si trustul Intat. Din pacate, asa functioneaza "justitia" in Romania, care ne creeaza senzatia din ce in ce mai mult ca toti ne aflam, in fapt, intr-o libertate provizorie.
  • cristina cristina
    Atunci ai o problema mare . Si poporul asta are o problema ! Nu spune nimeni ca trebuie sa ai aceeasi opinie ca mine .Dar daca dupa un an jumate de guvernare usl tot crezi ca numai base este problema inseamna ca am ajuns rau cu totii . Nu te deranjeaza ca tonta nu guverneaza si sta toata ziulica la tv ( guvernarea la tv) .De un an jumate tot se fac ca guverneaza . Nimic pentru tara nimic pentru sprijinirea mediului privat .Tot cu bugetari si pensionarii .Pensiile sunt platite tot de noi astia din mediul privat ) si o mica parte din salarile bugetarilor ) Daca nu se apuca serios de treaba o sa raman draga ramona doar pensionarii si bugetarii sa-ti plateasca tie pensia sau somajul
  • Ramoona Ramoona
    Draga Cristina fiecare are opinia lui, unii sunt pro altii sunt contra! Nu putem avea cu totii aceeasi parere...pentru mine trustul Intact este cel mai bun trust media si nu ma plateste nimeni ca sa am aceasta apreciere, calm down!
  • tom tom
    cristinuco, la cate postari ai, iti iei o geanta second hand de la amanta idolului tau in viata. Si nu te mai enerva asa tare ca faci riduri. Daca nu-ti plac tv-urile intact, nu te uita, ramai laBeunu.
  • cristina cristina
    Ar fi intersant daca voi cei de la pagina de media ati face o ancheta despre postacii astia pro voiculescieni care apar subit cand este un articol despre enitati din trustul intact si familia voiculescu.Refuz sa cred ca baietii astia care posteaza sunt atat de batuti in cap incat sa-l "iubeasca" atat de mult pe varan. Eu cred ca baietii astia nu posteaza pe gratis !
  • cristina cristina
    asa si?Trebuie tot poporul sa sarbeze ziua Antenei 3 care ne-a eliberat de sub jugul "dictaturii basiste"? Ce conteaza ca audierea are loc de ziua Antenei 3 ? Lupta politica zici? Hmm .De un an de zile voi controlati politic tara. Voi uslamistii !
  • closca si crisan closca si crisan
    @ horea - nu poti sa pirzi ceva ce nu ai avut deja. basescu nu are caracter, are caractere si le foloseste la scris.

Trimite un comentariu

sus