Skip to main content

2 August. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu

 

Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.
Radu Banciu, realizator B1 TV. Sursa foto: Adevarul.ro.

Publicitate

RADU BANCIU, DAT ÎN JUDECATĂ DE ALEXANDRESCU. Conflictul dintre B1 TV şi Antene se mută de la televizor în instanţă. Posturile controlate de familia Voiculescu au intentat mai multe procese realizatorului Radu Banciu, de la B1 TV, în urma declaraţiilor acestuia, scrie DailyBusiness.ro.

Cea mai recentă bătălie din instanţă a fost iniţiată de Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena TV Group, care l-a dat în judecată pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii "Lumea lui Banciu", difuzată de postul B1 TV. Acţiunea a fost formulată pe 22 februarie 2013, înainte de a izbucni scandalul în care şeful Antena TV Group este acuzat de şantaj.

Tot în luna februarie, Antena TV Group a reclamat la CNA emisiunea lui Radu Banciu din 5 februarie, în care realizatorul TV a citat de pe Facebook declaraţia unei persoane care spunea că echipele de la Antena 1 şi Antena 3 au golit rafturile unui supermarket pentru a induce ideea că cetăţenii îşi fac rezerve de alimente din cauza viscolului. Războiul rece Antene - B1 TV se încinge: Alexandrescu îl dă în judecată pe Banciu


ELIZA ROGALSKI ŞI ALINA DAMASKIN, EGALE ÎN COMPANIE. În 2016, cel târziu, Eliza Rogalski şi Alina Damashin, fondatoarea şi, respectiv, directorul general al agenţiei de relaţii publice Rogalski Damaschin Public Relations vor deţine integral, în proporţii egale compania de comunicare, scrie Wall-Street.ro.

Acţionarii Rogalski Grigoriu Public Relations, cu afaceri de aproximativ 0,8 milioane de euro în 2011, au anunţat în iulie anul acesta că au semnat un pact de opţiune de cumpărare, prin care Eliza Rogalski şi Alina Damaschin pot să cumpere de la Dragoş Grigoriu, Corina Grigoriu şi Florina Varzariu acţiunile pe care aceştia le deţin în companie, cu condiţia îndeplinirii unor criterii de performanţă financiară, în perioada ce urmează.
Eliza Rogalski: În 2016, cel mai târziu, eu şi Alina Damaschin vom deţine în proporţii egale agenţia


AUDIENŢA EMISIUNII VIAŢA SATULUI. Viaţa satului (TVR 1), singura emisiune de televiziune în care se vorbeşte cu „picioarele bine înfipte în brazdă” şi de unde românii pot afla cum mai merge agricultura ţării, a avut o audienţă medie de 608.000 de telespectatori pe minut, la nivel naţional, în perioada 1 ianuarie – 28 iulie a.c, scrie Forbes.ro.

Audienţa medie din prima jumătate a acestui an a programului „Viaţa satului” (difuzat în fiecare duminică de la ora 10:35 pe TVR 1) este mai mare cu 85.000 de telespectatori faţă de cea înregistrată în aceeaşi perioadă a anului trecut. Ratingul naţional de 3,2% este foarte bun pentru un program TV difuzat duminică dimineaţa.
Peste jumătate de milion de români se uită în fiecare duminică la „Viaţa satului” (TVR 1)


MARLANU’, ACUZAT CĂ A AGRESAT O FEMEIE. Actorul Toni Ionescu, alias Mârlanu’ care joacă în serialul de comedie “Trăsniţii” de la Prima TV, este acuzat de o femeie în vârstă de 57 de ani că a bătut-o pâna a băgat-o în spital, într-o pensiune din Rasnov, scrie Wowbiz.ro. Toni ar fi fost beat în momentul în care a agresat-o pe femeie.
Totul s-ar fi petrecut acum 5 zile, la o pensiune turistica din Rasnov, Brasov.
"Nici vorba ca Toni sa o fi agresat pe aceasta femeie. Din contra, ea era foarte bauta si a aruncat cu o carafa de vin asupra lui", a declarat Georgeta Ionescu, sotia actorului.
SOC! Marlanu’ de la “Trăsniţii”, acuzat că a batut crunt o femeie la munte! “M-a lovit până mi-am pierdut cunoştinţa! Era beat şi însotit de o blonda” Vezi cum se apără actorul!


PUBLICAŢIILE GERMANE VOR ÎN CONTINUARE PE GOOGLE NEWS. Deşi sunt nemulţumite şi vor ca Google să plătească pentru a le integra articolele în Google News, cele mai mari publicaţii online germane au decis să permită Google şi pe mai departe să le includă articolele în News. Google spune că include în agregatorul News doar publicaţiile care şi-au dat consimţământul, notează HotNew.ro, care citează AP.

În mai multe ţări importante publicaţiile online s-au arătat nemulţumite că Google include articolele în News fără a plăţi pentru asta. În ţări precum Germania, Belgia şi Franţa Google a fost şi nevoită să facă anumite modificări la modul de includere a articolelor în News.
Cele mai mari publicaţii germane au decis să îşi menţină prezenţa pe agregatorul de ştiri Google News


SUA CERE INFORMAŢII DE LA TWITTER. Reţeaua de socializare Twitter a anunţat miercuri că numărul cererilor de informaţii, din partea unor guverne, despre utilizatori de-ai săi, a continuat să crească în prima jumătate a anului, autorităţile americane formulând peste trei sferturi din aceste solicitări, scrie Mediafax.

Guvernele au formulat în total 1.157 de cereri de informaţii despre conturi de Twitter, dintre care 78% provin de la Statele Unite, potrivit unui raport în domeniul transparenţei publicat de reţeaua de socializare. Twitter a precizat că a furnizat autorităţilor americane ceea ce solicitau în 67% din cazuri.
SUA au formulat peste trei sferturi dintre cererile de informaţii adresate Twitter


PLAYBOY ŞI PENTHOUSE NU SE MAI VÂND ÎN BAZELE MILITARE AMERICANE. Revistele pentru adulţi, precum Playboy şi Penthouse, nu vor mai fi vândute în bazele armatei şi aviaţiei americane, din cauză că ele nu îşi găsesc cumpărători în aceste unităţi militare, scrie Mediafax.

"Comparativ cu alte publicaţii, vânzările titlurilor pentru aduţi (în reţeaua Army and Air Force Exchange Service) au scăzut cu 86% faţă de 1998", a declarat purtătorul de cuvânt al Army, Antwan C. Williams. El a precizat că, la fel ca în cazul civililor, a crescut interesul personalului din unităţile militare americane pentru dispozitivele digitale, pentru a putea accesa conţinut virtual, fapt care a determinat o scădere a cererii pentru ziarele şi revistele tipărite, informează huffingtonpost.com.
Playboy şi Penthouse nu vor mai fi vândute în bazele militare americane

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lui banciu asa ii trebuie ca prea se lua de toata lumea si comenta aiurea.unui bucatar nu prea ai ce sa-i ceri mai mult decat sa faca un meniu frumos si gustos.deci banciule spor la lucru.
  • s-a suparat cofetarul ca ce? ca au fost dati in fapt? dar Gherghe care pretindea ca il are pe Bitmann in direct nu a mintit poporul? la fel au facut si stiristii. Cu sigurata ca toate televiziunile fac la fel, dar e culmea ca tocmai cei de la Antene sa se planga de asta. ciumpalacul ala de Badea spune prostii la fel ca si Banciu, fara sa fie atat de haios insa, si pe el nu il mai da nimeni in judecata. sunt toti o apa si un pamant. si cu cta esti mai hot cu atat te revolti mai tare.
  • Chiar daca nu-i suport pe cei din intact ,dar acest Banciu trebuie sa plateasca pentru toate jignirile aduse tuturor persoanelor in cauza ,daca era un om istet facea scheciuri cu cap ,nu sa spuna depre o femeie ca e usoara de parca ii trecuse prin pat.De aceasta data sunt de acord cu Sorin Alexandrescu (dar jignirile,santaj,prostitutie la tv,emisiuni proate , ar trebui sa inceteze si in trustul pecare il conduce,daca va urma aceste sfaturi ma vor castiga ca telespectator)
  • Banciu e un om de nimic, o copie nereusita a lui Badea. Tot ce face e sa isi etaleze intelectul sau defect intr-o emisiune infecta, emanand ipocrizie pura! Ma bucur ca Alexandrescu il da in judecata!
  • Pai foarte bine! Pe asta nu-l mai cheama dna-ul la audieri pt declaratiile pe care le face? Ar trebuii sa plateasca omul asta ca sa se invete minte!
  • Foarte bine a procedat Alexandrescu. Banciu trebuie sa fie tras la raspundere cat mai curand posibil pentru insultele pe care le aduce.

Trimite un comentariu

sus