Skip to main content

6 August. Marian Vanghelie ar vrea să pună mâna pe Realitatea TV

 

MARIAN VANGHELIE - PARCHETUL GENERAL

Publicitate

MARIAN VANGHELIE, INTERESAT DE REALITATEA? Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, s-a întâlnit în urmă cu câteva zile, la Monaco, cu Elan Schwartzenberg şi au bătut palma pentru preluarea Realitatea TV, scrie Evenimentul zilei, care citează surse de pe piaţa media.
La întâlnire a participat şi fostul primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Tranzacţia priveşte transferul către Vanghelie al drepturilor de proprietate a bunurilor pe care Elan Schwartzenberg consideră că le mai are la postul TV, scrie sursa citată.

Marian Vanghelie vrea să pună mâna pe "Realitatea TV"


GRUP ŞAPTE, AFILIERE CU EFMP. Grup Şapte, agenţie de comunicare integrată de BTL, a semnat un parteneriat de afiliere exclusivă pentru România, Bulgaria şi Moldova cu reţeaua internaţională EFMP (European Field Marketing Partners), scrie Wall-Street.ro.
EFMP, cu o cifră anuală de 140 milioane euro, reprezintă o reţea de parteneriate între agenţii independente de field marketing prezente în 21 de ţări din Europa şi oferă acestora acces la brief-uri şi platforme globale de field marketing, audit, merchandising şi soluţii inovatoare de raportare online a rezultatelor.
Printre clienţii de top EFMP se numără Nespresso, Philips, Unilever, Mondelez şi Danone.
Grup Şapte a devenit agenţie afiliată exclusiv EFMP pentru România, Bulgaria şi Moldova


AMERICANII, MAI MULT PE PC DECÂT PE TV. Pentru prima oară, timpul mediu petrecut urmărind media în format digital va depăşi timpul mediu petrecut în faţa televizoarelor, în 2013, conform celei mai recente estimări ale eMarketer în SUA, scrie Wall-Street.ro, care citează presa internaţională.
În medie, adulţii vor urmări 5 ore online, comparat cu 4 ore şi 31 de minute cât urmăresc programe TV. Consumul de televiziune ar putea chiar scădea în acest an, în SUA, în timp ce consumul de media digitală va creşte cu 15,8% faţă de anul trecut.
Premieră: timpul petrecut în mediul digital va depăşi pe cel în faţa televizoarelor


ROGALSKI DAMASCHIN S-A REBRANDUIT. Rogalski Damaschin Public Relations, fosta Rogalski Grigoriu PR, anunţă finalizarea procesului de rebranding printr-o nouă poziţionare, scrie DailyBusiness.ro.
Agenţia îşi propune să introducă în practică şi limbajul curent al PR-ului conceptul de a €œgood advocacy”, care desemnează o comunicare de natură să genereze conţinut valoros şi rezultate pozitive atât pentru companii, cât şi pentru consumatori.
Totodată, sub noua viziune, agenţia se structurează în două arii de specialitate: consumer PR, coordonată de Alina Damaschin, în calitate de creative leader, şi corporate PR, divizie coordonată de Eliza Rogalski, în calitate de strategy leader.
Noua identitate vizuală stilizează elementele din vechiul logo.
Rogalski Damaschin PR a finalizat procesul de rebranding


RECORD MONDIAL PE TWITTER. Utilizatorii platformei Twitter din Japonia au stabilit un nou record mondial - 143.199 de mesaje pe secundă (Tweets Per Second/ TPS) - atunci când au postat pe această reţea de microblogging cuvântul "balus", în timpul difuzării filmului "Castle in the Sky", de Hayao Miyazaki, pe postul Nippon TV, scrie Mediafax.
Filmul "Tenku no Shiro Rapyuta/ Castle in the Sky", considerat un clasic al peliculelor de animaţie, a fost difuzat de postul de televiziune Nippon TV pe 2 august, informează hollywoodreporter.com.
Cuvânt magic în universul lui Miyazaki, "balus" declanşează o vrajă de distrugere atunci când este pronunţat de personajele din film, în momentele de maximă intensitate ale peliculei.
RECORD MONDIAL absolut pe Twitter: Ce eveniment a provocat postarea a 143.199 de mesaje pe secundă - VIDEO


YOUTUBE VA DESCHIDE UN NOU STUDIO DE PRODUCŢIE. Site-ul de partajare de fişiere video YouTube, deţinut de grupul Google, plănuieşte să deschidă un studio de producţie în New York, anul viitor, informează publicaţia C21 Media, scrie Mediafax.

Noul studio de producţie al YouTube de la New York ar urma să fie deschis în octombrie 2014, potrivit unui anunţ recent al companiei.
YouTube are deja astfel de studiouri de producţie în Los Angeles, Londra şi Tokyo.
YouTube va deschide un studio de producţie la New York

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    Vanghelie si ... Televiziunea!
    Tradus ar veni: "Sula si ... Prefectuta"

Trimite un comentariu

sus