Skip to main content

Adelina Pestriţu, partenera de platou a lui Mădălin Ionescu la WowBiz

 
adelina pestritu - madalin ionescu
adelina pestritu - madalin ionescu

adelina pestritu - madalin ionescu

Publicitate

Adelina Pestriţu este înlocuitoarea Andreei Mantea în noul sezon WowBiz, de la Kanal D, potrivit site-ului emisiunii.

Emisiunea de seară se întoarce din vacanţă luni, 2 septembrie, de la ora 22.15.

“Sunt foarte fericita sa fac parte din echipa WOWBiz si abia astept sa ma reintalnesc cu telespectatorii, din aceasta noua postura!”, a declarat Adelina Pestritu.

Andreea Mantea a prezentat emisiunea WowBiz, alături de Mădălin Ionescu, începând din toamna anului trecut. Înainte de Wowbiz, a prezentat Cancan TV, alături de Adrian Artene, înainte ca programul să plece la Acasă TV.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alina alina
    Intr- adevar este reusita noua varianta a emisiunii cu Adelina ca si prezentator dar ea nu are nici o legatura cu tot ce se intampla in platou..adelina nu este naturala in realizarea emisiunii,citeste exagerat din prompter si gesticuleaza ca un robot! Fiti atenti la naturaletea lui madalin de a prezenta un subiect si de a tine interviuri si fiti atenti la felul in care citeste ade de pe prompter!
  • Maximus Maximus
    Andrei, ti-a spus Prostevist nu Pro-tevist dar cred ca n-aveai ochelarii la indemana sau iti trebuie reteta pentru unii. Oricum, trolling-ul tau pentru Kanal e admirabil.
  • Andrei Andrei
    ProTv e ledearship in Romania de la lansare:)) Antena 1 in 20 de ani de cand emite n-a fost nici macar o luna pe locul 1
  • mile mile
    si tu esti un prostevist
  • Andrei Andrei
    Nu stiu de ce simt ca "un mogul" este un antenist santajist:))))
  • Un mogul Un mogul
    Am 1000 de euro de dat celui care gaseste un prost mai mare decit andrei, postacul. Dar tare mi-e ca ramin cu banii. Poate doar printre angajatii kanal d. Colegii lui andrei. Hai ca e super oferta...
  • Ziaristul Ziaristul
    WowBiz este tot o latrina publica, ca si Un show pacatos sau defuncta Cancan TV. Asa ca lasa-ne, Andrei, ca nu tine reclama pe care le-o faci turcaletilor. Cine e fan WowBiz, mai trage cu ochiul si pe la Capatos, fii sigur de asta!
  • mile mile
    andrei, inseamna ca tu te uiti la capatos, daca stii invitatii
  • Andrei Andrei
    Sunt multe vedete ce refuza aparitii la Capatos si Gherghe ptr ca le dauneaza grav imaginii:))
  • Andrei Andrei
    Iti reamintesc faptul ca "ultima despartire" cea definitiva nu a fost deloc discutata in emisiune. La un show pacatos se duc toti dezaxatii precum: mitoseru, m.banica, serghei mizil, pamela de romania, etc, nicio alta emisiune neinvitandu-i . Capatos ii cheama si pe niate sume modice ii pune sa: se bata intre ei, sa-si aminteasca cum au fost eiviolati, batuti, amenintati etc. in copilarie, la piata, in scara blocului:)) si toate aceste povesti ni le prezinta noua, telespectatorii, ca fiind intamplari REALE.
  • geo geo
    Cuplarea A Mantea cu Stefan Stan, despartirea lacrimogena, impacarea, planurile de nunta, despartirea, impacarea si iar despartirea definitiva care a survenit cu putin timp inainte ca Stan sa isi lanseze un album crezi ca nu au fost facaturi...de genul despartirilor cu lacrimi si impacarilor live intre Cruduta si Nila de la Capatos...
  • Andrei Andrei
    cu toate astea, liderul sezonului trecut a fost Wowbizz. Un show pacacatos clasandu-se pe locul 2. Asa va fi si in acest nou sezon. Wowbizz nu face facaturi.
  • geo geo
    Wowbiz a avut citeva emisiuni cu virf de audienta; a exploatat la greu cancanurile cu Gabi Cristea si A Mantea - unde au avut exclusivitati de prima mina - in rest, Capatos a cam fost pe primul loc, ptr ca Antena 1 are un public care se pliaza mai bine pe subiecte de cancan.
  • Andrei Andrei
    O sa-l ingenuncheze pe Cacapatos si in acest sezon...
  • geo geo
    Kanal D vine cu multe noutati in toamna asta...sper sa nu ni le dati cu pastilutza, asa, una pe zi, sa aveti ce scrie...ca incidentul de la Mangalia nu v-a interesat.

Trimite un comentariu

sus