Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Posturile de ştiri, bocitoarele lui Cioabă. Mai puţin Digi 24

 

capturi stiri

Publicitate

JALE TV. Televiziunile de ştiri au fost astăzi bocitoarele familiei Cioabă. Cu excepţia Digi 24, camerele televiziunilor de ştiri au urmărit moment cu moment priveghiul, pregătirile pentru înmormântare şi încoronarea „regilor” ţiganilor. Şi postul Realitatea TV a fost mai moderată, dând doar câteva imagini de la funeralii.

Toate presărate cu declaraţii înflăcărate ale lui Corneliu Vadim Tudor, comentariile specialiştilor din studiouri şi intervenţii ale însuşi împăratului romilor.

RTV a reuşit performanţa de a-l intervieva pe Dorin Cioabă, noul "rege internaţional", chiar în timpul procesiunii, când acesta era în cortegiul funerar.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi din timpul emisiei televiziunilor de ştiri.

  • România TV a transmis zeci de minute din curtea palatului ţigănesc, dar şi din stradă, unde se strânseseră zeci de persoane. Postul l-a avut în direct chiar şi pe Corneliu Vadim Tudor, venit să-l „plângă” public pe Regele Cioabă.
  • Realitatea TV a fost mai moderată. Postul a alternat informaţiile de la funerariile lui Florin Cioabă cu ştirile zilei.
  • B1 l-a avut în direct şi pe împăratul Iulian, cel care s-a arătat nemulţumit că ambii fii ai lui Florin Cioabă au fost încoronaţi.
  • Pentru Digi 24, funerariile lui Florin Cioabă nu au fost ştire. Pentru postul de ştiri al RCS&RDS adevăratul eveniment a fost ziua de 23 august, celebrată înainte de 1989 drept Ziua Naţională a Republicii Socialiste România.

capturi rtv capturi realitatea capturi B1 capturi antena 3 digi

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Io Io
    Campanii din astea umane de care zici tu s-au tot facut. Daca ai fi urmarit cu atentie fiecare inceput de scoala si 1 iunie ai fi vazut cat accent s-a pus pe educatie si viitorul copiilor, de exemplu.
  • kkozoo kkozoo
    Iar cel/cea care se autointituleaza BASMUTEANCA nu e obligat/a sa posteze comentarii daca nu e interesesat/a de vreun subiect.
  • kkozoo kkozoo
    Alin nu e o televiziune mica ca sunt poate vro 500 de angajati la digi24,iar la audiente cred ca nu sunt mici,sincer ar mai trebui sa faca o campanie mai umanace va de genul tu sti ce mai face copilul tau sau sange pentru viata si atunci chiar cucereste toate masele de telespectatori,tinad cont ca se consuma telenovele luni,Marti cand te gandesti ca e un public mai tanar blaaa,blaaaa
  • Florin Florin
    Nu sunt tigan si n-am nici o legatura cu ei, in schimb nu inteleg ce te-a deranjat atat de tare faptul ca televiziunile l-au urmarit si mediatizat atata timp, nu te-a obligat nimeni sa te uiti la tv si daca totusi ai facut-o nu era neaparat nevoie sa te uiti la acele postul de televiziune...oameni buni, treziti-va ... nu mai suntem pe vremea lui ceau-ceau sa urmarim un singur post de televiziune si ala doar cu "ce ne da ei" ...
  • Alex Alex
    Singurul post de știri care merită urmărit : Digi 24!!
  • clujean clujean
    las ca si b1 e la fel de stupida.
  • Nexxus Nexxus
    Stai linisitita pentru ca se uita ... si din cate vad din ce in ce mai multi ;)
  • alin alin
    Tot respectul pentru Digi 24.
    Mi-au atras atenţia în alegeri fiind singurii echidistanti. M-au surprins şi mai plăcut prin campania "Raport de ţară ". Acum M-au cucerit cu campania legată de 23 august. Televiziunea asta mică face ce ar trebui să facă TVR. Bravo !
  • catalin catalin
    Digi 24 este o televiziune impecabila, digi 24 este chiar o televiziune de stiri, restul mizerie live.
  • catalin catalin
    La fel si eu!
  • Daniel Claudiu Maftei Daniel Claudiu Maftei
    Am pretentia legitima, as crede.....ca televiziunile, indiferent de factura lor, prezinta stiri in principal axate pe minoritati etnice majoritare si nu viceversa........iar asta, cu voia noastra, (nu chiar a noastra) de dragul "senzatinalului" ?!?!?.....pai atunci, cum sa reactionam cand occidentalii "ne baga pe toti in aceeasi oala" , adica ......ca suntem o natie de "tigani",......... cu totii!!!!........daca massmedia asa focuseaza, ......pai nu?????.........daca suntem "preponderent" tigani, iar stirile primeaza ca si importanta pe aceasta etnie, de ce ne mai lamentam ca romanii sunt una, iar rromii alta, in cercurile occidentale !?!?!???.....stirile le vedem cu totii,........cu totii cetateni europeni....si nu numai !!!!
  • profesor profesor
    Exceptionala realizare a celor de la Digi. Felicitari!!!!!!
  • Radu09 Radu09
    e clar Digi a vrut sa le dea clasa celorlanti mai ales cu ancheta aceia pt 23 august :
    oare ce poti vedea la o inmormantare !!?? ce vad in foto : guse, cefi late si lume de o anumita ce l "plang" pe un asa zis "Rege" mare stire ce lasa coroana de "Rege" unui fiu ce se cearta cu altu ca sa apara si dea ok la Tv :D
  • antonescu antonescu
    O rromanie tiganizata...asta este...
  • nadia nitov nadia nitov
    respect MAXIM pentru Digi24! ca nu s-au tavalit in namolul scarbos-gretos al celorlalte televiziunii! nu mai au limite la promiscuitate, este deja periculos ce se intampla! jur sa ma uit de acum la Digi24! cine a decis sa nu dea mizeria la care restul s-a inghesuit ca la pomana este unic in peisajul televiziunilor din romania! mare om! respect!

Trimite un comentariu

sus