Skip to main content

Moise Guran se muta la ora 22.30. Ora de business isi schimba numele

 
moise guran
moise guran

moise guran

Publicitate

Schimbare in grila TVR 1. De luni pana miercuri, Moise Guran se mută cu emisiunea seara, de la ora 22.30. În noua formulă, care va începe de luni, 2 septembrie, emisiunea se va numi Biziday şi va avea acelaşi format ca şi Ora de business de până acum.

Dacă luni, marţi şi miercuri, Guran este cu Biziday la 22.30, joia rămâne la ora 19.00, şi cu numele de pana acum: Ora de business. Diferenţa? Ora de business de joi va fi un talk-show cu invitaţi.

De ce aceasta schimbare de ora şi de nume?

Moise Guran:

"Foarte puţini dintre oamenii ocupaţi ajungeau să vadă emisiunea. De ce Biziday? Pentru că este o emisiune pentru oameni ocupaţi."

GURAN LA TVR. Moise Guran a venit la TVR in octombrie 2010, dupa ce a plecat de la Antena 3, unde realiza BizBazar. Ora de business a fost timp de doi ani pe TVR 2. Din octombrie 2012, Ora de business cu Moise Guran a trecut pe TVR 1.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • vasile vasile
    trecerea de pe antena pe tvr este benefica...
  • Alex.D Alex.D
    @adi - > Las-o ca nu e decat rupt(a) de realitate. Nu ai ce sa discuti cu o astfel de persoana.
  • Dragos Dragos
    Deci din 5 emisiuni/săptămână rămân 3. Plus un talk-show în genul emisiunilor al căror public nu prea cred că va coincide cu publicul tradițional al emisiunii. Iar din cele 3, practic sunt 2 și-un sfert (cum bine au sesizat antecomentatorii mei). Încet-încet dispare din grilă. Într-un moment în care l-a criticat pe Ponta pentru a nu-știu-câta oară (pe motive întemeiate) mi-am spus în gând că simt n-o mai duce mult la TVR în ritmul ăsta...
  • kala shnikov kala shnikov
    bizday ? riscant numele, daca incerci sa il pronunti repede.
  • adi adi
    ai urmarit macar o emisiune inainte sa comentezi?
  • cristina cristina
    * mana
  • cristina cristina
    O emisiune sponzorizata de BNR ! :))). Baiatul asta ciuguleste din incompetentului Isarescu si a batranelului senil consilier al guvernatorului incompetent !
  • geo geo
    da, din cele 3 de noapte...si asta se va intimpla de la mijlocul lui septembrie, cam o data la 2-3 saptamini.
  • Cristian Cristian
    Una dintre putinele emisiuni serioase, documentate, interesante si uitle. Mutarea ei la 22.30 este o greseala evidenta. Daca esti ocupat toata ziua, te mai intereseaza la ora aceea tot afacerile? Sau mai degraba ceva de relaxare?
  • vannya vannya
    TVR vor trasnmite doar un singur meci de UCL
    deci i s-a taiat o singura emisiune / saptamana :))))
  • Mercurius Mercurius
    Mi se pare ca emisiunea a ajuns in acelasi punct ca acum 3/4 ani, cand si BizBazar, de pe antena3, a fost mutat la o ora asemanatoare. Daca imi amintesc bine, atunci domnul Guran a spus ca nu mai poate continua colaborarea cu trustul Intact. Sa se repete istoria? Ora 19.00 mi se parea o ora decenta pentru o emisiune de acest tip. Parca la 22.30 nu iti mai arde sa asculti pareri si stiri de business. Nu stiu, parerea mea, insa cred ca gresesc mutand emisiunea la o ora atat de inaintata.
  • geo geo
    ce permutari ametitoare, de luni pina miercuri la o ora, joia la alta ora...martea, o data la doua saptamini, cind se va difuza CLeague de la ora 21.45, Biziday nu va mai fi difuzata la ora 22.30...cine stie, poate va fi difuzata la ora 19.00...miroase a lipsa de profesionalism in bucataria TVR.

Trimite un comentariu

sus