Skip to main content

PARTENERIAT. Cele mai difuzate piese româneşti vor fi premiate la Media Music Awards

 

Publicitate

PARTENERIAT. Artiştii cei mai difuzaţi la posturile de radio şi de televiziune vor fi premiaţi la Media Music Awards, în cadrul unui eveniment care va avea loc în Piaţa Mare din Sibiu, pe 19 sptembrie.

Trofeele Media Music Awards se acordă pe baza difuzărilor media din ultimul an, monitorizate de Media Forest, instituţia care contorizează apariţiile radio şi TV.

Evenimentul, spun organizatorii, reprezintă astfel un adevărat barometru al impactului pe care artiştii şi piesele lansate îl au asupra publicului, cei mai difuzaţi fiind şi cei mai ceruţi de public. Prin intermediul rapoartelor lunare întocmite de Media Forest se evită orice dubiu privind corectitudinea acordării trofeelor, cum s-ar putea întâmpla, spre exemplu, în cazul voturilor pe internet într-un timp limitat.

Paginademedia.ro este partener media al evenimentului.

În cadrul galei din 19 septembrie, peste 20 de artişti şi formaţii de top din România vor susţine recitaluri live pe cele două scene din Piaţa Mare a Sibiului în faţa a peste 30.000 de spectatori.

PUBLICUL VOTEAZĂ O CATEGORIE. La Media Music Awards, publicul va avea şansa să voteze pentru o singură categorie, “Fans Like Award”. Astfel, până în data de 15 septembrie, cei care iubesc muzica românească îşi pot favoritul votând pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/MediaMusicAwards sau direct pe https://www.facebook.com/MediaMusicAwards/app_126231547426086.

La Media Music Awards vor urca pe scenă Holograf, Andra, Vama, Smiley, Alex Velea, Connect-r, Corina, Vunk, Lala Band, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, What’s Up, Cabron, Anda Adam, Deepcentral, Guess Who, Puya, Maximilian, Grasu XXL, Zdob şi Zdub, Delia, Fly Project.

În deschiderea evenimentului va cânta Nicole Cherry, iar Faydee este primul artist internaţional confirmat care va concerta la Media Music Awards 2013.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirceA mirceA
    Parca vad acolo Kiss FM, cum sa fie premiati cei mai difuzati la posturile de radio si televziune cand e vorba doar de Kiss ???

Trimite un comentariu

sus