Skip to main content

Rating de Sf. Maria: mai mulţi români au stat pe televizor decât media pe august

 

Pelerinaj de Sf. Maria la Mănăstirea Nicula. Foto: Raul Stef, Mediafax Foto

Publicitate

Ziua de Sfânta Maria i-a ţinut pe români în faţa televizoarelor. Chiar dacă mulţi dintre români au plecat într-o minivacanţă, posturile nu au fost lipsite de telespectatori. Media de audienţă a zilei de 15 august a fost peste media primelor două săptămâni ale lunii.

Paginademedia.ro vă prezintă cifrele zilei de 15 august:

NAŢIONAL. La nivelul întregii ţări, în ziua de Sf. Maria s-au uitat, la televizor, în medie pe minut, 4,02 milioane de români. În procente, înseamă că 21,2 dintre românii care au televizor erau în fiecare minut cu aparatele deschise.

În comparaţie, media de audienţă a primelor două săptămâni din august a fost ceva mai mică: 3,6 milioane de români pe minut, media pe zi (19,1 rating). Diferenţa în plus de Sf. Maria: 400.000 de telespectatori pe minut.

Cel mai urmărit post TV la nivel naţional a fost Pro TV (550.000 de oameni media pe minut), urmat de Antena 1 (507.000)

URBAN. Şi la nivelul oraşelor a fost o diferenţă. Astfel, joi, 15 august, se uitau în fiecare minut la televizor 2,25 de milioane de telespectatori (21,5 rating urban).

În primele două săptămâni din august, media a fost cu 200.000 de telespectatori mai mică: 2,04 milioane (19,5 rtg).

La nivel urban, ordinea în clasament se schimbă: Antena 1 a fost cel mai vizionat post (306.000, 2,9 rating), urmată de Pro TV (286.000, 2,7 rtg.)

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin B Catalin B
    oamenii aceea care au făcut așa zisul rating, săracii au primit liber și nu au avut posibilitatea să plece undeva, să facă ceva.
  • klip klip
    Lucrurile sunt limpezi: ProTV a ramas doar cu taranii. Ceea ce mi se pare corect.
  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    La Antena 1, pe național sunt 507.000 de telespectatori, iar pe urban sunt 306.000. Am corectat. Mulțumesc pentru observație.
  • Expertul, Expertul,
    @paginademedia, Sigur sunt audientele corecte? Cum e posibil ca numarul de telespectatori antena1 sa fie acelasi si pe national si pe urban?
  • tom tom
    tare titlul. As vrea sa vad si poze cu oameni pe televizor. Oare cate kg suporta un led de 32inch?
  • Radu09 Radu09
    mini vacanta!!?? doar pt aia care lucreaza la stat , ca la patron NUUU , si nu prea cred ca toti cei ce lucreaza la stat au plecat in vacanta sigur au ramas la TV cu berea in mana daca isi permite si o bere rece ...
  • Dan Dan
    Saracii de ei, cine i-o fi pus sa stea pe televizor, in loc sa stea si ei ca omul la televizor?
    In al doilea rand, nu e chiar toata lumea plecata din localitate, desi asa pare daca te uiti la stiri, mai sunt si oameni care au ramas acasa, din varii motive si care nu se pot bucura de "minivacanta de Sfanta Maria"

Trimite un comentariu

sus