Skip to main content

România TV şi-a schimbat sigla după atenţionarea CNA

 

Capturi de ecran
Cele două variante de sigle alternează la câteva secunde - captură paginademedia.ro

Publicitate

Postul România TV şi-a schimbat astăzi sigla, după ce postul a fost atenţionat de CNA să nu mai folosească una dintre variantele de sigle ce alternau pe ecran. Acum, pe post apare România TV, ca şi până acum, dar cu un font puţin schimbat, ce alternează cu romaniatv.net.

Postul lui Sebastian Ghiţă a încetat să mai promoveze, tot la cererea CNA, site-ul rtv.net, înlocuindu-l cu româniatv.net.

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis în şedinţa de joi să trimită România TV o scrisoare de atenţionare prin care-i cere să respecte decizia instanţei de a suspenda folosirea mărcii la RTV, deţinută de Realitatea Media. În plus, consiliul a considerat că una dintre cele două variante de sigle folosite de post induce în eroare, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Postul lui Sebastian Ghiţă afişa până acum, alternativ, la un interval de şapte secunde, două variante ale siglei (foto jos): România TV, scris mare, urmată de o siglă în care este mult mai vizibilă prescurtarea RTV. Sigla ce cuprinde majuscula R (în partea superioară a majusculei menţiunea TV, iar în partea inferioară „omânia") nu mai poate fi folosită, potrivit atenţionării CNA.

Cum s-a ajuns aici. La începutul lunii august, Tribunalul Bucureşti a decis să suspende folosirea, de către România TV, a mărcii RTV. Măsura este valabilă până la soluţionarea irevocabilă a unui alt dosar în care România TV şi Realitatea TV se judecă pentru paternitatea mărcii RTV, după cum paginademedia.ro a scris AICI. 

Screen shot 2013-08-22 at 2.58.33 PM

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Observator Observator
    1. Accesul in site se face tastand tot www.rtv.net; asta inseamna ca Gusa si cei de la Realitatea sunt in continuare luati de fraieri;
    2. Promovarea postului si a siteului pe alte siteuri se face folosind in widget-uri tot RTV.net su RTV; din nou Gusa & Co sunt luati de fazani!
    3. Sigla RTV exista bine-mersi pe site si mai apare, din cand in cand si pe TV, in stg ecranului!
  • ANTIBASE ANTIBASE
    Cel mai bine ar fi SRI TV(este idee lui Ciuvica) ori PARASTAS TV !

Trimite un comentariu

sus