Skip to main content

SCHIMBARE. Vocea României va fi mutată de marţi. Celebrity Masterchef se va bate cu Suleyman

 

juriu vocea romaniei

Publicitate

PREMIERĂ. Emisiunea Vocea României, de pe Pro TV, nu va mai fi difuzată marţea, în această toamnă, aşa cum s-a întâmplat la primele două sezoane ale concursului jurizat de Loredana, Smiley, Horia Brenciu şi Marius Moga.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, ziua de marţi va fi a variantei româneşti Celebrity Masterchef – show culinar în care concurenţi sunt vedetele.

Masterchef-ul cu vedete va avea un concurent redutabil: serialul Suleyman Magnificul, care va fi difuzat de Kanal D începând cu 3 septembrie.

Când se va auzi Vocea? Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, două variante sunt luate în calcul pentru programul care va începe la sfârşitul lunii septembrie: ziua de luni şi cea de sâmbătă.

În următoarele săptămâni, începând cu 4 septembrie, sunt clarificate zilele de miercuri şi joi, când Pro TV va difuza Patru nunţi şi o provocare, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În ceea ce priveşte ziua de vineri, aceasta va fi, ca în toate sezoanele de până acum, a show-ului Dansez pentru tine.

Citeşte şi:

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Expertul, Expertul,
    voyo.ro aduce exclusiv in Romania, din 23 septembrie serialul the blacklist, difuzat aproape in timp real cu America.
  • Expertul, Expertul,
    Emisiunea the voice difuzata de nbC, va incepe pe 23septembrie. Foarte probabil ! vocea romaniei va incepe luni 23 septembrie.
  • alex alex
    Romanii au talent la primavara
  • Adi Adi
    Si cand Pro transmite si pe Protv HD cum de face audiente uriase ?
  • geo geo
    In toamna asta, Pro tv va difuza editii noi ale toate emisiunilor "grele" : Dansez, Vocea, CMasterChef, Romanii au talent...cu alte cuvinte , va cam rupe concurenta - Antena 1, care ptr a scoate scor cit de cit bun in audienta, va fi nevoita sa isi mute show-rile in week-end...
  • maria maria
    Daca TVR nu ar fi difuzat meciul si pe TVR HD audienta TVR 1 ar fi fost mai mare. Asa, s-a impartit cu un post care nu este monitorizat. La fel, meciul a fost transmis live si pe online pe portalul tvr - deci si aici s-a mai dus o parte din public - in detrimentul audientei TVR 1
  • ionel torac ionel torac
    Are legatura si cu calificarea Stelei in grupele Champions League aceasta mutare.
  • mile mile
    ce fug de suleyman protevistii ,ca romanii de turci ,pe vremuri
  • Adi Adi
    Nu a facut decat vreo 8 puncte de rating!!! Extrem de putin! E clar ca foarte multi s-au uitat la Dolce si la Digi! Asta era meci de cel putin 15 puncte! Dar nu la TVR.
  • ano.nim ano.nim
    Cine va prezenta Celebrity MasterChef? Vor fi tot cei 3 bucatari de la Masterchef?
  • alex alex
    Audientele de la meciul de aseara pe cand ? Sunt curios cate lume s-a uitat la TVR 1 pentru ca dupa multi ani au transmis un meci al stelei

Trimite un comentariu

sus