Skip to main content

Stirile ProTV, nominalizate la premiile International Emmy Awards

 

andreea-esca-15Ştirile PRO TV se află pe lista nominalizărilor la International Emmy Awards, pentru reportajele din satele îngropate sub zăpadă, în 2012. Aceasta este cea de-a treia nominalizare la prestigioasele premii.

Publicitate

Ştirile Pro TV au fost nominalizate pentru reportajul România sub zăpadă.

ProTV concurează de această dată la categoria “News” împreună cu TV Globo din Brazilia, GMA Network din Filipine şi ITN / Channel 4 News din UK.

Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul unei ceremonii care va avea loc la 1 octombrie, la Frederick P. Rose Hall din New York.

Echipa Stirilor PRO TV a câştigat Premiul Emmy în 2008, după ce a intrat în competiţie cu trei reportaje din Campania “Tu ştii ce mai face copilul tău?” alături de alte 800 de materiale jurnalistice din întreaga lume.

Stirile Pro TV au fost nominalizate pentru prima oară în 2007 la Premiile Emmy, pentru materialului "Tibetani la graniţa chineză", filmat de Sergiu Matei în munţii Himalaya. Imaginile au arătat pentru prima oară cum pelerinii tibetani sunt împuşcaţi de grănicerii chinezi, în drumul lor către Dalai Lama.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Razvan Alexandru Razvan Alexandru
    Omul n-a prea nimerit cifrele, dar are dreptate pe fond. Uitati-va de exemplu cat de concise sunt jurnalele canadienilor sau ale belgienilor, retransmise de TV5.
    Nominalizarea asta, desi laudabila in sine, nu spune mare lucru despre nivelul de ansamblu al Stirilor ProTV, o lunga cronica dramatizata a deceselor violente ale zilei.
    Cat despre droaia de ultrasi protevei care au dat iama sa aclame stirea asta... suntdeti jenanti, oameni buni.
  • mad79 mad79
    A3 viseaza sa fie nominalizati la Emmy!
    Se vede ca pe straini,nu ii prosesti ca pe romani si ei stiu sa deosebeasca calitatea!
  • Maya Maya
    Astia de la protv umfla stirile cu pompa si la sfarsit sunt premiati, e ceva si asta ce pot sa zic... :)) Dar stiri suple si curate aveti la pachet sau voi umblati doar cu de alea ce contin gram de adevar?
  • alex_2 alex_2
    incetati mai invidiosilor, gadea nu mai doarme de 3 zile.
    cred i-a sunat deja pe hossu-longin si iliesiu sa bage repede aptr unu' din alea ca in 2009, "premiul cea mai buna emisiune cu mircea badea se acorda lui mircea badea".
  • alex alex
    de la 19 la 19:45,50 inseamna la tine 90 de minute :)
  • alex alex
    a si inca ceva , Carmen Avram care a castigat un premiu anul asta cu emisiuena IN PREMIERA a fost scolita la protv , a facut si reportaje la emisiunea Romania Te Iubesc !
  • alex alex
    Stiai ca CNN-ul face parte din Time Warner firma care are 49% actiuni la CME ? Antena 3 castiga premii de 2 lei si se lauda un an cu ele . Premiul Emmy este unul daca nu cel mai importat premiu din lume
  • alex alex
    antenismul unora duce la prostie , mircea mai bine nu scriai , te-ai facut de ras
  • Gaetano Gaetano
    MIRCEA, vai de capul tau !! SERGIU MATEI chiar A FOST si ESTE in continuare ANGAJATUL PRO TV ( asa pentru cultura ta generala ). Cu imaginile din Tibet a fost nominalizat, iar premiul l-a luat pentru reportajele din campania TU stii ce mai face copilul tau ? Dar ce sa-i faci ? noi romanii le stim pe toate si cand nu ajungem la struguri spunem ca sunt acri.
    Ce a inflorit PRO TV la reportajele cu oamenii prinsi sub nameti ? Poate azi, maine apare cineva si sustine ca Pro TV-ul impreuna cu americanii au adus zapada in Moldova. Sau nu ?? Poate si reportajele premiate au fost fictiune, nu ? Poate si celelalte televiziuni nominalizate sunt tot ale americanilor ( cele din Brazilia, Filipine, Marea Britanie, etc... )
  • Expertul, Expertul,
    @mircea, Esti prost stai jos! stirileprotv au luat premiul Emmy cu Campania tu sti ce mai face copilul tau? Protv e singura televiziune din Romania nominalizata a treia oara la Emmy.
  • mile mile
    in orice tara civilizata , stirile dureaza 30 de minute, nu ca la noi,90 de minute de fapte banale
  • Ne0 Ne0
    Mai mult decat esti tu un propagandist de-al lui Felix?
  • Horea Horea
    @mile

    antena tv este un post de propaganda ruseasca, de aceea nu castiga premii din rusia. (Sâc!)
  • Jix Jix
    Ce porcarie!!! Mi se pare o totala aberatie sa primeasca astfel de premiu... Protv are stiri inflorite si umflate si asa poate prinde, insa nu inseamna ca trebuie sa primeasca premiu pt gogosi pe post..
  • alex alex
    maine sa te prezinti sa iti dau nite bani pentru ce ai zis :)

Trimite un comentariu

sus