Skip to main content

Antena 1 a cumpărat un nou format internaţional de divertisment: Totul este permis

 

capturi

Publicitate

Postul Antena 1 a achiziţionat încă un format internaţional de divertisment. Este vorba de formatul franţuzesc Vendredi tout est permis (Vinerea totul este permis), tradus în engleză ca Anything goes. Formatul a fost achiziţionat recent şi de televiziuni din Spania (Antena 3), Ucraina (1+1) şi Brazilia (Globo), potrivit Hollywood Reporter.

Antena 1 a achiziţionat dreptul de difuzare pentru opt episoade, în timp ce Globo din Brazilia va avea 20 de episoade, iar 1+1 din Ucraina, 10.

Formatul este unul cu vedete, şase sau şapte, care sunt supuse la diferite probe amuzante.

Show-ul a fost un succes în Portugalia, unde audienţele postului SIC s-au dublat pe tronsonul emisiunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Din camara bunicii Din camara bunicii
    Dau in scris ca va fi un rateu, asa cum ne-a obisnuit antena de ani de zile. Voiculescu, pune-ti si cealalta lentila si uita-te peste cifrele contabile. Ai sa vezi ca fata de anul trecut sunt 10 milioane (de bani d-aia buni) lipsa. Si stii de ce? Ca in loc sa umble inculpatul Alexandrescu la savarine, umbla numai la una singura, ia ghici tu a cui....Hai pa!
  • doru68 doru68
    Exact,cumpara doar formate de 2 lei,si dupa aia se lauda ca sant pe primul loc in audiente,insa ei nu depasesc decat la prima editie 1 milion de telespectatori iar la urmatoarele scad drastic.
    Vom vedea ca asa este pana la urma,cum s a intamplat si cu celelalte emisiuni,in cadere libera dupa premiera.
  • cristina cristina
    adica un nou esec marca antena group !:)

Trimite un comentariu

sus