Skip to main content

Vlad Craioveanu, la matinalul Radio 21, cu DJ Andi şi Orlando

 
Vlad Craioveanu 2013
Vlad Craioveanu 2013

Publicitate

Vlad Craioveanu va reveni la un program matinal. După ce a realizat o emisiune de seară la Radio 21, Craioveanu va intra pe tronsonul matinal.

Matinalul Radio 21 îi va avea ca prezentatori, pe lângă Vlad Craioveanu, pe Dinculescu, DJ Andi şi pe Orlando.

Primul matinal în această formulă va fi difuzat de Radio 21 luni, 26 august, între orele 6.30 – 10.00.

Din grila de toamnă a Radio 21:

10.00-14.00: Staţie de distracţie, cu Andreea Berghea

14.00-18.00: DJ Optick

18.00-21.00: Request 629, cu Liviu Hodor şi Cristi Stanciu

21.00-24.00: Schimbul 3 în mare fel, cu Bogdan şi Shurubel

Vlad Craioveanu a venit la Radio 21 în primăvară, după cum Paginademedia.ro a scris aici. Iniţial, a prezentat o emisiune de seară. Din toamnă, Craioveanu va prezenta şi o emisiune de televiziune, la Kanal D.

Înainte de Radio 21, Craioveanu a prezentat matinalul Radio Guerrilla, împreună cu Mihai Dobrovolschi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • buza buza
    dap, hahaiala de 21bani, glume de cocalari, cam asta ofera radio21
  • Varga Virgil Varga Virgil
    Radio 21, slabi, slabi, slabi. 4 oameni la matinal ? Doamne ce herghelie !
  • sanziana rusu sanziana rusu
    @ionut da, da! ciprian dinu este extraordinar si la fel camelia chenciu, iar ana maria este super draguta dar imi pare rau tare de anca maco chiar o sa ascult dimineata poate este sau zic baietii ceva de dumneaei.
  • IONUT IONUT
    Fratilor ascultati Europa Fm si o sa vedeti schimbari, mai ales dupa ce a venit Andreea Berghea , au revenit la soundul la lansare din anii 2000 si au disparut din playlist multe piese de c*cat.
    Au avut si achiziti foarte bune, Cipran Dinu, Bogdan Ciuclaru de la Guerrilla!
    Europa e cel mai complet post de radio din romania.
    Cat despre 21 e un post cu identitate, e diferit intrun an e nr 1!
  • mirceab mirceab
    ... din categoria manelistilor
  • Alex is Alex is
    E ceva suspect cu madam Berghea...
  • elebor elebor
    Abia astept sa aflu ce fac baietii acolo.

    De la matinalul Guerrilla, evident. :)
  • rinocerul rinocerul
    Cine este Nico?
  • Dragos Dragos
    As putea specula ipoteza ca Andreea Berghea e de fapt un cal troian trimis la 21 pentru a-l sabota. De cand a venit ea, au disparut treptat toate celelalte voci feminine de pe post. Pai cum s-o pui pe Berghea in loc de Nico, pe acelasi tronson orar pe care era Berghea la Kiss FM? Nu te gandesti ca ascultatorii Nicoletei ascultau 21 tocmai pentru ca nu le placea de Berghea? Nu te gandesti ca inlocuind-o fix cu o concurenta directa, iti indepartezi publicul? Si vad ca "jocurile" continua acum cu Anca Maco. Incet-incet ii va indeparta pe toti cei pentru care publicul Radio 21 asculta acest post si se va alege praful. Si oricum nu era un public numeros...
  • sanziana rusu sanziana rusu
    Craioveanu n-o fi tipul 21 dar e amuzant, mai invata lumea sa vorbeasca, sigur o sa faca treaba buna. Pacat ca nu se anunta campanii, concursuri, totul e numai Craioveanu, nici pe Shurubel nu-l mai auzim in weekend... seara n-am cum sa ascult. Dar daca Anca Maco sau Nico sau Ana Maria ar fi la matinalul de la ProFm m-as muta cu ele clar. @Dragos daca nu mai e pe site poate e la Pro sau Zu?
  • Cosmin Vasilescu Cosmin Vasilescu
    Se pare ca si Ana Maria, fosta Radio 21, lucreaza momentan la Europa Fm. Si uite cum s-a adeverit ca Berghea Andreea a eliminat toate vocile feminine de la 21. Ceea ce n-a putut la Kiss unde doar executa ordine acum executa oameni.
  • Dragos Dragos
    Nu mai apare pe site la sectiunea DJ.
  • Cosmin Vasilescu Cosmin Vasilescu
    Dinculescu si Craioveanu = BOMBA !
    Sa se aseze un pic baietii astia doi si cred ca o sa rupa.
  • sanziana rusu sanziana rusu
    @Dragos Matinalii 21 imi sunt simpatici si nu doar pt ca am castigat 2 concursuri la ei in emisiune. I-am ascultat si cu Craioveanu in iulie si sunau misto. Poate Anca Maco revine cu o rubrica ceva gen Pupi Pupi ca tot ne-a innebunit cu vorba asta sau poate e producator in continuare, nu se zice nicaieri ca n-ar mai fi deloc in echipa sau la 21 sau la alt radio.
  • Dragos Dragos
    Numai românul poate face din două lucruri bune unul prost.

    Din matinal dispare Anca Maco, una dintre cele mai agreabile prezențe din FM. Nu că dispare din matinal e problema (la o adică se putea și fără ea), dar dispare de tot de la Radio 21. Astfel se repetă povestea cu Nico, o altă fată cu bun simț, care a fost înlăturată când a venit madam Berghea.

    Pe de altă parte, pe Craioveanu l-au luat dintr-un slot în care era la potențialul său maxim, făcea ce-l tăia capul și l-au pus să se calce pe bătături cu alți 3 (dintre care doar Orlando merită atenție cu adevărat). Chiar el a recunoscut că se simte mai bine pe spațiul de seară și că nu ar mai dori matinal.

Trimite un comentariu

sus