Skip to main content

25 Septembrie. Încă două televiziuni se lansează în România

 

comedy centralDOUĂ POSTURI NOI ÎN GRILA RCS & RDS. Operatorul de cablu RCS & RDS a încheiat un contract cu Viacom Internaţional Media Networks (VIMN) prin care va retransmite două posturi ale grupului în România, scrie DailyBusiness.ro, care citeazムpresa internationalăƒ.

Posturile care vor fi disponibile celor 3 milioane de abonaţi ai RCS & RDS din România începând cu luna octombrie sunt Nickelodeon şi Comedy Central.

Nickeoldeon este un post de televiziune american dedicat copiilor şi adolescenţilor cu vârsta între 7 şi 16 ani.


Comedy Central este un alt post de televiziune deţinut de grupul Viacom care are în program şi show-uri de stand-up comedy.
Încă două televiziuni se lansează în România


ACHIZIŢIE PE PIAŢA DE BRANDING. Companiile cheltuiesc anual în jur de 40 de milioane de euro pentru a brandui diferite produse, a declarant Sebi Vasilescu, director general al Samdam Gifts România, o companie cu afaceri de 1,1 milioane de euro anul trecut şi filiala locală a belgienilor de la Samdam, scrie Wall-Street.ro.

Grupul Samdam a cumpărat în această vară businessul de produse promoţionale Ranco de la Radu Holding, un grup de firme deţinute de Radu Octavian, cifra de afaceri a filialei locale urmând să fie în urma acestei achiziţii de 3 milioane de euro în 2013. Totodată, potrivit oficialilor companiei, prin această achiziţie Samdam ajunge al doilea jucător pe o piaţă estimată la circa 40 de milioane de euro pe an. Pe primul loc în domeniu este compania Hell Advertising.
Radu Octavian a vândut Ranco către belgienii de la Samdam. Companiile dau 40 mil. euro anual pe produse branduite


CEDARE DE LICENŢE. Omul de afaceri Georgică Cornu a renunţat la licenţele pentru Televiziunea Arad şi Radio Arad, cedându-le societăţii Armedia Group SRL, care îl are ca acţionar unic pe Ionuţ Ciprian Dobraniş, scrie Mediafax.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Radioteleviziunea Arad SRL de cedare a licenţelor audiovizuale pentru Radio Arad şi Televiziunea Arad către societatea Armedia Group SRL.
În şedinţa CNA de marţi, reprezentanţii societăţii Armedia Group au spus că vor să preia licenţele audiovizuale pentru Televiziunea Arad şi pentru Radio Arad şi să transforme aceste posturi.
Georgică Cornu renunţă la Televiziunea Arad şi la Radio Arad


MICROSOFT, YAHOO ŞI AOL VOR COOPERA ÎN PUBLICITATEA ONLINE. Grupurile Microsoft, Yahoo! şi AOL şi-au anunţat marţi intenţia de a coopera pentru elaborarea unor specificaţii tehnice comune pentru vânzarea automată a publicităţii online, scrie HotNews.ro, care citeazムAFP.
Peste 50% dintre spaţiile publicitare online sunt în continuare vândute de o manieră manuală iar automatizarea procesului ar fi începutul "simplificarea ecosistemului şi transferarea a şi mai multor bugete (publicitare) de televiziune spre internet", a comentat Seth Demsey, responsabil pentru produse publicitare la AOL, citat într-un comunicat.
Microsoft, Yahoo! şi AOL vor coopera în publicitatea online


NAOMI CAMPBELL A ÎNTRERUPT BRUSC UN INTERVIU. Top-modelul Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat-o afară din sală pe o jurnalistă care i-a adresat o întrebare personală. Campbell este renumită pentru ieşirile nervoase, scrie Evenimentul zilei.
Modelul britanic acorda acel interviu unei jurnaliste de la publicaţia săptămânală Radio Times pentru a-şi promova noul sezon al emisiunii sale de televiziune "The Face", o emisiune concurs ce îşi propune să găsească domnişoare demne de statutul de top-model.
Interviul a fost întrerupt brusc de Naomi Campbell atunci când jurnalista i-a adresat o întrebare despre relaţia amoroasă pe care manechinul a avut-o cu miliardarul rus Vladislav Doronin, scrie mediafax.ro citând contactmusic.com.
Naomi Campbell a întrerupt brusc un interviu şi a dat afară din sală o jurnalistă


TOATE CONSTITUŢIILE DIN ÎNTREAGA LUME PE UN PORTAL GOOGLE. Grupul Google a prezentat, luni, la New York, un nou portal care recenzează constituţiile din lumea întreagă, cu scopul de a ajuta mai ales ţările aflate în tranziţie politică, scrie Mediafax.

Iniţiativa, susţinută printr-un proiect universitar americano-britanic denumit "Proiectul comparativ al constituţiilor", permite accesul la toate constituţiile care au fost în vigoare în fiecare ţară din lume până în septembrie 2013.
GOOGLE a lansat un portal care recenzează constituţiile din lumea întreagă


PEDEPSEE PENTRU PIRATERIA ONLINE ÎN SPANIA. Autoritatile din Spania vor introduce pedepse mult mai drastice proprietarilor de site-uri care fac trimiteri catre versiuni piratate a materialelor cu drept de autor, ca urmare a insistentelor SUA privind nivelul ridicat la care a ajuns pirateria in regiunea iberica, scrie Wall-Street.ro, care citează ZDNet.com.
Sub noua legislatie impusa de guvernul spanionl, proprietarii de site-uri care castiga in mod fraudulos bani din “linkuirea” catre adrese care au continut piratat vor face inchisoare de pana la sase ani, iar dreptul de a detine site-ul respectiv le va fi retras.
Guvernul spaniol trece la masuri dure impotriva pirateriei: ce risca posesorii de site-uri ilegale?

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cata cata
    foarte bine . bravo !
  • marius marius
    Nu se lanseaza in Romania, ci la rcs doar, pentru ca la dolce si upc, dar cred ca si la orange tv exista aceste posturi chiar de multicel
  • bahmuteanca bahmuteanca
    Ma mir cum au bagat ei posturi pe care sa le plateasca. Ma asteptam sa mai bage, inca cateva DIGI. Ca deja m-am saturat de panaramele lor de statii locale. Trist este ca o sa apara si Digi Cluj, Digi Galati si alte cateva substatii locale. La Sibiu, Pitesti, Baia Mare si Arad.Asa ca cel mai probabil, o sa avem la preturile actuale, pachetul Digi , cu multitudinea lor de statii locale, de mare angajament, si alte pachete, mult mai scumpe, unde or sa fie restul programelor.

Trimite un comentariu

sus