Skip to main content

Adevărul: Drepturile de difuzare pentru Liga I ar putea ajunge la Orange

 

mitica dragomir

Publicitate

Compania Orange, proaspăt intrată pe piaţa de distribuţie de televiziune, ar putea intra în competiţia pentru drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I, scrie Adevărul.

„Veţi avea o mare surpriză. Voi aduce la Ligă un contract, privind drepturile de televizare, mai mare decât precedentul. Mai sunt şase luni până atunci, dar ştiu eu pe ce mă bazez“, a spus Mitică Dragomir într-o conferinţă de presă.

Potrivit „Adevărul“, Mitică Dragomir ar negociază cu Orange România.

Drepturile de difuzare ale meciurilor din Liga I sunt împărţite de RCS&RDS, Romtelecom şi Antena 1 pentru perioada 2011 - 2014.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogzy bogzy
    Iar se vind drepturile de televizare catre operatori de cablu si in cele mai multe cazuri nu poti fi nici macar abonatul companiei.(nu ma luati cu DTH DIGI, mai intai faceti o cerere de instalare pentru satelit sa vedeti cat timp dureaza instalarea). Ar trebui ca CNA si ANCOM sa ia pozitie si sa normeze conduita, aceste situatii de di-n afara legii (nu este ilegal, dar nici moral si concurential). Va fi deranj mare pe piata telecom si este neconcurential sa obligi un client sa achizitioneze un serviciu pentru a putea avea acces la un eveniment. Pay per view, o platforma ce ar trebui sa fie pusa pe picioare de FRF si LPF pentru ambele tipuri de evenimente: meciuri liga1 si meciurile echipei nationale. Dar sigur le convine sa vanda la suprapret operatorilor de cablu care doresc castigarea rapida a cotei de piata. Daca ar fi adevarat, si nu inflorituri marca Mitica duelul este inegal ca raport de forte Orange (Goliat) - Digi (Pacala) si are iz de monopol. Desi daca stau si ma uit bine la piata de servicii cablu Digi se apropie de limita de pericol de monopol (ín cifrele oficiale-cumulate(DTH si Cablu) ajung la aproape 4 mil de clienti = gospodarii - , ca in bucataria lor este ceva peste... dar na intelegeri...).
  • paul paul
    Cu siguranta orange isi permite sa castige licititatia .Omul de mai sus se referea la abonatii orange TV nu la abonatii de telefonie/internet etc.
  • cristina cristina
    Hora - orange in romania este o gluma . Scump si prost ! Asta pe intregul Orange Romania . Strict pe Orange DTH : Strategiile fostilor manager de la Bomm tv ( ca aia se ocupa de DTH-ul de la ORANGE ) este FALIMENTARA . Preturi mari .Mult prea mari pentru romani .
  • Hora Hora
    Tu sti ce reprezinta Orange la nivel mondial ? Sti ce cifra de afaceri au in Romania si ce profit scot anual ?
    Erai treaz cand ai facut comparatia intre Orange si Digi ?!
  • parerea mea parerea mea
    Doar la Orange este greu de crezut. Nu stiu daca sunt eligibili cu cele cateva mii de abonati si chiar daca ar fi, greu de crezut ca vor pune la bataie 100 milioane euro ca sa castige cateva zeci poate sute de mii de abonati.
    Poate daca se asociaza cu un post generalist sau cu un cablist care are o acoperire nationala solida.
    Pare mai degraba o tiribomba d'a lu' mitica, ca sa incerce sa creasca pretul deoarece- daca ne luam dupa evolutia pietei media din ultimii 2-3 ani- doar un inconstient I-ar mai da 100 milioane pe Liga 1.
  • cata cata
    nu cred ca orange isi permite sa plateasca 100 mil E . Nici nu au prea multi abonati deci audienta ar fi foarte foarte mica. eu cred ca tot digi va cumpara poate chiar toate meciurile .
  • vasile vasile
    Drepturile de televizare nu ar trebui sa fie date unor posturi proprietare firmelor de cablu. Este un fel de monopol asta.
  • adi adi
    Asta e o alta gogoasa umflata a acestiu escroc!Vrea sa ii sperie pe Dolce si Digi care probabil nu vor mai da 100.000 milioane pr Chiajna,Botosani,Navodari sau Clinceni care promoveaza.Exact asa a facut si data trecuta!Apoi a aparut spaga data de Digi si Mitica s-a facut mititel.
  • StartUp StartUp
    Gazeta a scris acum 6 luni: http://www.gsp.ro/gsp-special/diverse/exclusiv-print-se-bucura-dragomir-orange-intra-si-ea-pe-piata-tv-in-concurenta-cu-rcs-rds-si-cu-romtelecom-395593.html
  • geo geo
    Mitica joaca la cacealma...ptr ca nimeni nu cred ca se mai aventureaza sa ofere suma imensa data acum citiva ani de RCSD@RDS ptr achitionarea drepturilor de televiziune...iar, in mod normal, ptr a avea acces la licitatie trebuie sa ai o anumita acoperire nationala; pe cind cei de la Orange TV nu cred ca au nici zece mii de abonati.

Trimite un comentariu

sus