Skip to main content

Bianca Drăguşanu şi Victor Piţurcă, cele mai mediatizate personalităţi în presa scrisă

 
Bianca Dragusanu - Pro TV
Bianca Dragusanu - Pro TV

Bianca Dragusanu - Pro TV

Publicitate

Bianca Drăguşanu şi Victor Piţurcă sunt cele mai mediatizate celebrităţi în presa scrisă, în perioada 15 august – 14 septembrie, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST.

Bianca Drăguşanu revine pe primul loc în topul feminin al celor mai mediatizate celebrităţi, după trei luni în care a ocupat locul doi. Oficializarea relaţiei sale cu Victor Slav şi speculaţiile cu privire la aceasta i-au adus primul loc în topul mediaTRUST.

Andreea Marin este ocupanta celui de-al doilea loc în topul feminin al vedetelor cu cele mai multe apariţii în presa scrisă. Participarea vedetei la diverse evenimente mondene, relaţia cu Tunkay Ozturk, precum şi dezvăluirea noii relaţii dintre Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pârva i-au asigurat vedetei 72 de apariţii în presa scrisă.

Locul trei este ocupat de Monica Gabor cu 60 de apariţii în presa scrisă. Tragicul eveniment din viaţa vedetei - decesul mamei - a fost speculat la maxim de către tabloide.

Anda Adam ocupă locul patru în clasament cu 56 de apariţii. Articolele în care apare artista fac referire, în principal, la activitatea sa muzicală şi la fosta relaţie cu actualul soţ al Biancăi Drăguşanu.

Mihaela Rădulescu a avut în perioada 15 august – 14 septembrie 55 de apariţii, ocupând astfel locul cinci în clasament.

Anamaria Prodan este prezentă în top, cu 53 de apariţii, urmată de Antonia, cu 52 de menţiuni.

Screen Shot 2013-09-27 at 10.52.46

Topul celebrităţilor masculine

În topul masculin al celor mai mediatizate personalităţi, primul loc îl deţine antrenorul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă. Cele 430 de apariţii fac referire la activitatea sa profesională, la meciurile echipei naţionale în cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial, dar şi la aspecte din viaţa personală.

Detronat de Victor Piţurcă, Laurenţiu Reghecampf ocupă locul doi în clasament. Antrenorul Stelei a avut 354 de apariţii în perioada analizată.

După mai multe luni în care a deţinut constant primul loc în topul celor mai mediatizate celebrităţi masculine, Gigi Becali coboară pe locul trei. Finanţatorul Stelei a înregistrat, în intervalul 15 august – 14 septembrie 2013, 305 apariţii în presa scrisă.

Fostul atacant al echipei Shalke 04, Ciprian Marica ocupă locul patru în topul mediaTRUST, cu 250 apariţii.

Gheorghe Hagi, prezent în clasament pe poziţia a cincea, a avut 132 de apariţii în presa scrisă, la egalitate cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Mircea Sandu.

Celebrităţi pe coperte

Victor Piţurcă conduce şi în topul apariţiilor pe copertă, înregistrând 53 de menţiuni. Laurenţiu Reghecampf este pe locul doi cu 50 de apariţii, urmat de Gigi Becali, cu 33 de apariţii.

Despre raport

Raportul mediaTRUST analizează gradul de popularitate al celebrităţilor româneşti, pe baza expuneriilor în presă. Analiza a luat în considerare publicaţii tipărite care au apărut între 15 august şi 14 septembrie 2013.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • manolo manolo
    dexonline:
    PERSONALITÁTE ~ăți f. Persoană cu aptitudini și calități morale deosebite; persoană marcantă. [G.-D. personalității] /<fr. personnalite, germ. Personalität
  • nadia nitov nadia nitov
    daca bianca si piturca sunt personalitati herta muller ce dumnezeu e? sau brancusi? sau nicolae iorga? sau raluca-ioana van staden romanca inventatoare a aparatului care depisteaza cancerul in 6 minute, de se bat continentele pe ea sa-i breveteze inventia? ce am eu de invatat si de admirat de la astia 2? cum te schimba toti sau cum sa-ti pacalesti amanta si sa nu-ti recunosti copilul? :( dar ce lectii de morala si cultura! :( are cineva un pistol sa mi-l imprumute? simt nevoia sa ma retrag din lumea in care dragusanca si piturca sunt personalitati! :( le las lor lumea s-o umple cu personalitatile lor "magnifice"! :(
  • nadia nitov nadia nitov
    daca si astia sunt personalitati :( rau am ajuns! o folosita de toti si un datator cu piciorul in minge in tinerete. :( si ne miram ca am ajuns sa fim detestati de continentul in care ne-am nascut! :(

Trimite un comentariu

sus