Skip to main content

Două noi programe pe TV, o anchetă criminalistică şi un serial despre fenomene bizare

 

Crimes that Shook BritainCrime & Investigation Network va difuza astăzi premiera sezonului 4 din Crime care au şocat Marea Britanie.

Publicitate

Iar Discovery Channel va difuza, din 18 septembrie, în fiecare miercuri, de la ora 22.00, Cazuri neelucidate, o serie care investigheaza fenomene bizare si cazuri misterioase.

Despre serialul Crime care au şocat Marea Britanie

Serialul Crime care au şocat Marea Britanie prezintă cazuri impresionante, rămase în memoria colectivă. Privite prin ochii celor implicaţi direct, cazurile din serial fac referire la câteva dintre cele mai infame crime din istoria recentă a Marii Britanii.

Alături de reconstituiri, interviuri cu personaje-cheie şi secvenţe de arhivă, fiecare episod va face un profil detaliat al vinovaţilor, precum şi al crimelor în sine, explorând şi schimbările semnificative apărute în legislaţia britanică în urma acestor cazuri. Discutăm despre Stephen Lawrence, Raoul Moat, Gary Newlove, Spintecătorul din Yorkshire, Christopher Foster şi Colin Ireland.

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în 17 limbi.

Televiziunea Crime & Investigation Network a fost lansată în România la începutul acestei luni, prin operatorul de televiziune prin cablu, UPC.

Despre prima serie Cazuri neelucidate de la Discovery 

Cazuri neelucidate se îndreaptă spre Texas pentru a cerceta stranii caini cocosati si fără păr, cu piele şi ochi albaştri, care torturează animalele de la fermă, în timp ce texanii se întreabă de unde au aparut aceste animale ciudate.

Seria analizează şi cel mai enigmatic manuscris din lume, Manuscrisul Voynich, vechi de sute de ani, care este scris într-o limbă necunoscută şi care conţine imagini de plante inexistente. Cine a scris acest cod de nedescifrat şi ce înseamnă?

Pornind spre Australia, Cazuri neelucidate cercetează povestea lui Frederick Valentich, un pilot care efectua un zbor de antrenament de rutină şi care a raportat că, timp de cateva minute, deasupra lui a plutit o aeronavă ciudată şi neobişnuită, care apoi a dispărut. Valentich şi avionul lui nu au mai fost văzuţi de atunci.

Aceste mistere nerezolvate provin din surse de încredere şi prezintă poveşti cutremurătoare şi dovezi alarmante, care vor face publicul să se gândească dacă aceste dileme şi apariţii neobişnuite sunt reale sau mai ciudate decât ficţiunea.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus