Skip to main content

Cuplul gay a ridicat Patru nunţi şi o provocare pe primul loc în audienţe

 

patru nunti (2)

Publicitate

După trei ediţii în care a fost pe locul doi în ţară şi la oraşe, emisiunea Patru nunţi şi o provocare a fost pe primul loc la a patra difuzare pe Pro TV. A fost o emisiune specială, în care telespectatorii au văzut cununia şi nunta unui cuplu gay. Mihai şi Daniel s-au luptat cu celelalte mirese pentru premiu.

Cu nunta gay, Pro TV a fost pe primul loc pe toate targeturile: naţional, urban şi comercial. Paginademedia.ro vă prezintă audienţele de aseară:

NAŢIONAL. Peste un milion şi jumătate de români s-au uitat, în fiecare minut, la emisiunea Patru nunţi şi o provocare. Audienţa a fost cu aproape jumătate de milion de telespectatori mai mare decât a locului doi, ocupat de Antena 1.

URBAN. Nunta gay a fost urmărită şi la oraşe. Aproape 850.000 de orăşeni se uitau la Pro TV, cu aproape 300.000 mai mulţi decât telespectatorii locului următor, Antena 1. COMERCIAL. Pro TV a fost pe prima poziţie şi pe segmentul comercial. La emisiune s-au uitat 578.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani pe minut (10,3 rating). Un sfert din tinerii care aveau televizoarele deschise aseară urmăreau nunta gay de pe Pro TV (25,1 cotă de piaţă).

Pe intervalul emisiunii, la Antena 1 se uitau 336.000 de telespectatori din acest segment (6 rating).

De altfel, şi la două din celelalte ediţii, Patru nunţi a fost pe primul loc numai pe segmentul comercial.

Audienţa posturilor TV joi, 12 septembrie, pe intervalul emisiunii Patru nunţi şi o provocare, la nivel NAŢIONAL:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 1.506.000 telespectatori pe minut 7,9 16,1
Antena 1 1.033.000 5,4 11
Acasa 791.000 4,2 8,4
Antena 3 506.000 2,7 5,4
TVR 1 501.000 2,6 5,4

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV joi, 12 septembrie, pe intervalul emisiunii Patru nunţi şi o provocare, în mediul URBAN:

Nr. persoane Rtg% Share%
Pro TV 845.000 telespectatori pe minut 8,1 16,9
Antena 1 579.000 5,5 11,6
Acasa 339.000 3,2 6,8
Antena 3 303.000 3,9 6,1
National 231.000 2,2 4,6

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cucurigu cucurigu
    nu sunt cazut in extrema dar ma enerveaza cei care se dau mai catolici decit sunt.Si persoanele gay cred in Dumnezeu si nu se lauda atita pe cit te lauzi tu aici
  • mihaita@ mihaita@
    Nu m-am uitat nici macar o secunda la emisiune, am inteles mesajul din promo, incerc sa evit cat pot indobitocirea.

    Asa este, pro baga pe rand:
    una cu discriminati la inceput, una cu gay si tot asa.
    De exemplu, se aude ca saptamana viitoare pro va prezenta iubirea dintre Gheorghe si o capra (aici ma refer la animal).
    De ce sa ii judecam insa, tu ai vazut cum se uita capra in ochii lu Gheorghe!
  • cr cr
    Dar este normal sa promoveze o idioata care nici macar nu stie sa vorbeasca corect si face cele mai scarboase dezacorduri?? Daca ar fi sa invete ceva copiii, din emisiunea asta (slabe sanse), ar fi cum sa nu vorbeasca limba romana corect si cum sa fie cat mai rai cu ceilalti oameni, nu sa aprecieze homosexualii sau altceva legat de subiectul asta.
  • mile mile
    pro tv -prosteste liber
  • bebe bebe
    Cred ca esti cazut in extrema (Cucurigu) nu te supara dar esti la cucurigu.Eu cred in Dumnezeu si in Suveranitatea Lui .
  • resita resita
    Asa s-au nascurt?
    Hai sa fim seriosi, faptul ca tu esti homo nu are nici o legatura cu parintii tai care au fost oameni normali.
    Homosexualitatea nu este o boala, asa cum incearca toti sa ne faca sa credem, homosexualitatea este o anomalie a persoanei iar pt. orice anomalie exista leac, dar ei nu accepta asta asa ca de ce sa-i accept eu langa mine.
    ps. ce spuneai daca al batran al tau se iubea cu vecinul Costica, mai apareai tu pe lume?
  • anonimu anonimu
    ....ca idee robert...ai people meter acasa ca sa fie masurata audienta ta... mai sigur nu, asa ca nu ii pasa nimanui dak ai urmarit protv sau orice altceva...
  • cucurigu cucurigu
    Rusine tie.Tu te crezi mai speciala?sau ce? Nu te teme sotul tau nu te va insela cu unu ca ei,sau mai stii?
  • cucurigu cucurigu
    esti un indoctrinat si un imputit care se crede cu mai multe drepturi decit altii.Sa-ti fie rusine! De tine Dumnezeu e onorat?
  • cucurigu cucurigu
    nu e fals de loc crede-ma stiu am multi prieteni gay si sunt asa cum s au nascut ,dar tu esti prea indoctrinat sa vezi si sa intelegi
    tu de ce nu incerci sa nu te mai culci cu fete?
  • bebe bebe
    Nu ne miram de furtuna cat timp ne pasioneaza mizeria si totul e normal, de aceea ne misca Dumnezeu pamantul, ne inunda si fiti linistiti ca o sa ne mai ingaduie pana recunoastem ca El este Domn.
  • Pisti Pisti
    ProTV did a freacking blowJob.
  • Robert Robert
    @cucurigu
    Fals,
    sunt asa pentru ca se complac sa fie asa si pentru ca la un moment dat au capatat o patima (un tip afurisit de curvie) si nu reusesc sau nu vor sa scape de aceasta patima.

    Ca oameni si ca profesionisti pot fi buni si cei atinsi de aceasta patima. In societate daca te nimeresti in acelasi loc cu ei nu trebuie sa ii respingi, sunt oameni si trebuie sa respectati ca oameni, si pretuiti pentru ceea ce pot face pentru societate.
    Insa nu e normal ca persoane de acelasi sex sa se casatoreasca, adica o patima sa fie trecuta in randul lucrurilor acceptate, si chiar "binecuvantate".
    De asemenea nu mi se pare normal ca o astfel de patima este atat de promovata pe atatea canale de televiziune si sa aiba parte de mitinguri si de contramitinguri.
  • bebe bebe
    Dumnezeu nu e onorat de emisiunile voastre.Totul este zero
  • bebe bebe
    de ce ati sters mesajul lui mary v a deranjat

Trimite un comentariu

sus