Skip to main content

Debut în forţă pentru sezonul zece al X Factor din Marea Britanie. Peste 9 milioane de britanici s-au uitat la emisiune

 
4453490-la-saison-10-de-the-x-factor-demarre-620x345-1 (1)
4453490-la-saison-10-de-the-x-factor-demarre-620x345-1 (1)

4453490-la-saison-10-de-the-x-factor-demarre-620x345-1 (1)
Sursa foto: Ozap.com

Publicitate

Prima ediţie din sezonului zece al X Factor din Marea Britanie, difuzat de ITV, a înregistrat o creştere semnificativă a audienţei, faţă de prima emisiune a sezonului trecut.

În medie, 9,2 milioane de englezi au urmărit programul în intervalul 20.00-21.20, în creştere cu 500.000 de telespectatori faţă de prima ediţie a sezonului trecut, notează Ozap.com şi The Guardian.

În momentul de maximă audienţă, emisiunea a fost urmărită de 10,3 milioane de telespectatori, în timp ce vârful de audienţă de anul trecut s-a situat la valoarea de 9,9 milioane de telespectatori.

Deşi audienţa emisiunii de debut al noului sezon este în creştere faţă de anul trecut, ea rămâne la mare distanţă prima ediţie a show-ului din 2010.

Această creştere de audienţă s-ar datora întoarcerii în juriu a lui Sharon Osbourne. Ea a mai făcut parte din juriul emisiunii în primele patru sezoane.

Nicole Scherzinger, Gary Barlow şi Louis Walsh sunt ceilalţi trei juraţi ai show-ului. Acesta din urmă a anunţat că acesta este ultimul sezon X Factor în care mai este jurat.

Ultimele două sezoane din The X Factor au fost dificile în Marea Britanie, organizatorii confruntându-se cu plecarea lui Simon Cowell. Creatorul emisiunii, care a condus juriul în primele şapte sezoane, a decis să plece în Statele Unite pentru a lansa varianta americană a show-ului X Factor. În America, show-ul nu s-a bucurat de succesul preconizat, iar al doilea sezon, lansat în septembrie 2012, a fost revizuit şi în juriu a intrat Britney Spears. În sezonul care urmează să înceapă în Statele Unite, din juriu vor face parte, alături de Simon Cowell, trei cântăreţe: Kelly Rowland, Paulina Rubio şi Demi Lovato.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mada mada
    Milioanele de persoane de britanici si nu numai nu s-au uitat pentru Sharon Osbourne, ci pentru Gary Barlow, singurul artist pe care X Factorul britanic a fost disperat sa-l pastreze. Gary Barlow a fost unul din trendurile de duminica pe twitter si indiscutabil vedeta celor 2 seri. Daca Simon Cowell s-ar intoarce si i-ar lua locul lui Gary milioane nu s-ar mai uita, in special restul oamenilor din afara Marii Britanii, care urmaresc showul numai pentru Gary.

Trimite un comentariu

sus