Skip to main content

Emisiunea lui Cristian Tabără, Exclusiv în România, premiată la un festival de film documentar

 

cristi tabaraEmisiunea TVR Exclusiv în România, realizată de Cristian Tabără şi Marian Găbudean, a primit premiul secţiunii „Film turistic” la Festivalul Internaţional de Film Documentar de Artă, Ecologie şi Turism „Document Art”.

Publicitate

De sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 18.00, Cristian Tabără prezintă la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+, sezonul doi Exclusiv în România.

La ediţia de anul acesta, la secţiunea „Film turistic” au fost selectate 20 de producţii, dintre care doar nouă au intrat în finală. Episodul premiat, „Mocăniţa de pe Valea Vaserului”, a concurat alături de filme din Italia, Cehia, Polonia, Portugalia, Croaţia şi Emiratele Arabe.

Juriul a fost format din următorii:

  • Dana Duma (prof.univ.dr. UNATC, membru UCIN),
  • Călin Căliman (istoric şi critic de film, membru UCIN),
  • Călin Stănculescu (critic de film, membru UCIN),
  • Jor Van Kline (cineast SUA),
  • Mihai Orăşanu (prof.univ.dr. UNATC, membru UCIN).

IFFEST Document Art a fost fondat în 1993 de scriitorul şi cineastul Nicolae Luca şi este organizat de Asociaţia Română de Film „Document Art”, cu sprijinul Uniunii Cineaştilor din România. Festivalul a avut prima ediţie în 1994, fiind primul festival internaţional de film turistic organizat în România.

Despre Exclusiv în România:

Din 27 aprilie, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, la Exclusiv în România, cu Cristi Tabără. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online pe TVR+, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi alte informaţii extrem de utile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mad79 mad79
    foarte buna emisiunea!
    Pacat ca va muri in TVR-ul prafuit!
    Ar avea nevoie de mai multa publicitate!

Trimite un comentariu

sus