Skip to main content

Emisiunea Replay iese din grila TVR. Ioaniţoaia şi Graur, în discuţii cu TVR

 
Emisiunea Replay iese din grila TVR. Ioaniţoaia şi Graur, în discuţii cu TVR

TVR Marian Olaianos

Publicitate

Emisiunea Replay îşi va înceta apariţia după şase ani, potrivit anunţului postat pe pagina de Facebook a emisiunii. Producţia prezentată de Marian Olaianos şi Marius Mitran nu a mai fost inclusă în grila de toamnă a TVR.

Contactat de paginademedia.ro, Marian Olaianos a declarat că nu a fost înştiinţat oficial despre scoaterea emisiunii din grilă. „Se pregătea grila de toamnă, iar eu m-am dus să aflu când va fi emisiunea, la ce oră. Nici în cea mai pesimistă variantă nu mă gândeam că nu va mai fi în grilă”, a declarat Olaianos pentru paginademedia.ro.

Respect decizia celor care au hotărât ca Replay să nu mai facă parte din grilă. Sper ca într-o zi emisiunea să revină”, a mai spus acesta.

UPDATE. TVR este în discuţii pentru o nouă emisiune sportivă. Contactată de paginademedia.ro, Irina Radu, director de programe, a declarat că există negocieri cu Dumitru Graur şi Ovidiu Ioaniţoaia, dar că până la această dată nu s-a ajuns la un rezultat final.

ISTORIC. Emisiunea Replay a început în 2007, cu Marian Olaianos şi Emil Grădinescu. Era difuzată de luni până vineri şi avea 25 de minute. După plecarea lui Emil Grădinescu la GSP TV, în toamna lui 2008, emisiunea şi-a mărit durata la peste o oră şi a devenit săptămânală. Din 2009, formula de prezentare este Marian Olaianos – Marius Mitran. În 2011, emisiunea a fost mutată la TVR 1.

Emisiunea Replay a luat în trecut premiul special al juriului la Premiile TVmania, Cea mai bună emisiune TV la Premiile Ioan Chirilă Premiul pentru mass-media la Gala Fotbalului Românesc şi Premiul special la Gala Fanatik

Pe acelaşi subiect a scris iniţial Gazeta Sporturilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • oletostu oletostu
    nu prea mai aveau cum sa faca emisiunea pentru ca au vandut arhiva tvr de fotbal catre dolce. ma rog, nu se poate numi vanzare, ci donatie. eu am cerut un meci din arhiva si mi-au cerut 5 mii de euro si contract ca nu o sa multiplic, vand sau ofer altora acea caseta.

    catre dolce au dat pe 200.000 de euro toata arhiva de meciuri, din toate competitiile. iar plata se face in 4 transe, in timp de 2 ani:)). binenteles, tot pe filiera enachescu
  • Alex is Alex is
    Frate...astia sunt retardati... Pe ce criterii au scos emisiunea? Daca e sa ne luam dupa audienta eu cred ca avea mai multa audienta decat rahaturile care au ramas pe post... Dar aia care au scos-o nu cred ca s-au luat dupa audiente... Retardati frate.
  • livia pila livia pila
    Inca o proastie marca Saftoiu-Zgabercea-Irina Radu(Baba rada) carora li s-a asociat puiul mamii Emil Hossu Longin. Vai de TVR!
  • Dony Dony
    Incredibil au scos si pana singura emisiune la care ma mai uitam la TVR, foarte bine structurata emisiunea ma uitam mereu, vad ca tot ce e bun e aruncat la gunoi, asta e Romania..
  • Petru Petru
    De necrezut ce poate oferi TVR pentru gramada de bani pe care o primeste din abonamente, dar si de la bugetul statului. Programe de cea mai joasa speta, filme mizerabile, emisiuni infecte facute la mare pe foarte, foarte multi bani. Emisiunile de calitate au disparut de mult. Era timpul sa dispara din peisaj si Replay, un program aparte. Cred ca ar trebui sa urmam modelul din Grecia (pe care nici ei nu l-au dus la capat) si sa desfiintam televiziunea publica. Astazi, utilitatea ei este zero!

Trimite un comentariu

sus